3 Nisan 2020 Cuma

Torx başlı vida

Torx başlı vida

Mercimek Torx Başlı Saç Vidası HIZLI ERİŞİM. Metrik Kelebek Başlı Vida 6. Inconel vidalar ve başsız altıgen vida din9US $0. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Beton, gaz beton, taş, tuğla ve benzeri malzemeye güvenli ve hızlı sabitleme imkanı verir. Parça Çelik Pul Seti Aynı Gün Ücretsiz Kargo.


TL 5TL (15) SiteHırdavat 100. Meridyen Vida Çeşitleri Paket (1ad). Güvenilir Çin Vida Torx M3. Ev Geliştirme, Vidalar, Cıvata, Araçları ve daha fazlasını Aliexpress. Aramalar: torx vidalar hex torx torx hex torx başlı vidalar torx phillips phillips torx torx anahtar.


Viko kablosuz 3lü priz aldım adamlar klemens civatalarını yıldız civata, kasa civatalarını da torx başlı yapmışlar. Evde 2saat torx bits aradım ıvır zıvır içinde. Mercedes in amblemi gibi aynı acabilirsen aç.


Yuvarlak Başlı Allen Anahtar Takımı Uzun. T Tipi Torx Allen Anahtar. Aramalar: mvida vida ahşap vida seti anti hırsızlık vida vida düz torx mvida başlı mvida torx cıvata. Torx Başlı Davlumbaz ve Çamurluk Vidası (8×Torx ) Renault: Megane, Laguna.


Büyük başlı , düz yuvarlak basli vidalar, çift yarik. Civata,somun, vida ve bütün bağlantı elemanı ürünlerle ilgili veya genel olarak Çağlar Civata isimli sitemizle alakalı öneri,görüş ve beğenilerinizi yorum linkini tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz. Yıldız havsa başlı vida , Z Form.


Torx başlı vida

Withworth vidalar (BSW) Whithworth vidaların diğerlerinden en büyük farkı diş açısının derece olmasıdır. Bu vida normu standartlaştırılmış ilk vida normudur. Paslanmaz civata somunlar paslanmaz pop percin. Torx Vida Başlı 6xPeugeot Adet 1TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Bea SK AM Serisi Başlı Eğik Çiviler F Serisi Başlı Çiviler T Serisi Başlı Çiviler Havalı Tabanca Zımba Telleri Serisi Zımba Telleri Serisi Zımba Telleri. Alyan (Allen) Başlı Civatalar. Bombebaş İmbus Cıvatalar.


SOMUN VE CİVATA NASIL YAPILIR? Tr-olanını almanız gerekiyor psiçin. Havşabaş İmbus Civatalar. Hem dış vidaları hemde güç ünitesindeki vidaların torx başlı olanlarını açabilirsniz rahatlıkla.


Burak Çetinkaya (28) Bu yorumu faydalı buluyor musunuz? Buffer Speed Out Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı indirim. Torx Başlı Vida (Kater vb.) Söküp Takma İşlemleri Delikli ve Deliksiz Torx L Allen Anh. Lider üçüncü- parti online ödeme platformu Alibaba grup. AliExpress için olmayan ödenecek istekliler.


Torx başlı vida

Detaylı bilgi için lütfen resme tıklayın. A-M5xmm Parabaş Metalik Vida. Borazan Başlı (Matkap uçlu, Sık Dişli, Seyrek Dişli) Alçıpan Vidaları. Punta Vidaları Bakır Kaplı.


Sipariş Kodları İçin Tıklayınız. Bu ürünün kataloğumuzda bulunduğu sayfayı indirmek için tıklayınız. MOBEKS, ürün çe şitliliğini geni şleterek, uygulamaya ve kullanıma pratiklik katmaya devam etmektedir. Altıköşe başlı vida ve flanşlı civatalar: 3:.


Take reduced tightening torques into account due to the head geometry! Altı Köşe Başlı Çinko Kaplı Çelik: Vida dış çapı. Vida Kapakları Harf Yükselticiler Kartela Vidaları Tavandan Askı Aparatları Tavandan Askı İçin Alt Aparatlar. Torx Silindir Başlı Çinko Kaplı Çelik: Vida dış çapı. Vidalama esnasında güç aktarımı söz konusu olduğunda, torx vidaların altıgen vidalara karşı bariz bir üstünlüğü vardır – bu da daha küçük vida kafalarını olanaklı kılar.


Vidalarda en yaygın kullanılan kafa formları: 1. Vida ve Civata (1) Vİdalama Seti (1). Nur-Al Hırdavat Mikro Elektrik Tornavida Torx 6xmm. Mac Allister Tornavida Düz Uçlu 5x1mm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar