3 Eylül 2020 Perşembe

Taşyünü mantolama dübeli

Cam elyaflı sıva filesi, Su basman profili, Damlalık Profili, Köşe Profili. Plastik Dübel, 10cm dübel, mantolama dübeli. Plywood ( Kontrplak ) Plywood Fiyatları.


Taşyünü mantolama dübeli

KTL Yapı Teknolojiler Dış. Ancak son dönemlerde plastik çivili euro dübellerin kullanımı. MANTOLAMA DÜBELİ : adet: TL: Geri Dön Sepete Ekle. Yangın esnasında mantolama malzemesini sabitler asla bırakmaz.


Beton, Gaz Beton, Tuğla, Bims, gibi her türlü zemine uygundur. Tekniğe uygun yapılmış bir mantolama uygulaması ye varan ısı tasarrufu sağlanabilir. Binanın dış duvarlarında beton içindeki donatıları korozyona karşı koruyarak bina ömrünü uzatır. TDS OSB Dübeli (Vidasız) Osb ve benzeri prefabrike yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak üretilmiştir.


TL Kdv Dahil Fiksmarket bir Monte Bağlantı Teknolojileri AŞ kuruluşudur. Beton, dolu tuğla, delikli tuğla, gazbeton, hafif betondan mamul dolu ve boşluklu bloklarda kullanılır. Taşyünü Dübeli (Çelik Çivili). Bazalt siyah renkli ve çok sert bir kayaçtır bu nedenle yapı taşı olarak da kullanılabilmektedir. Talep edilen ürünün tarafınızca gönderilen nakliye aracına yüklendikden sonra kredi kartından ödemesi alınır.


Mantolama sistem paket satışları Ankara Siteler depo teslimidir. Capatect Dübellere uygun olarak kullanılabilir. Alçı Levha Montaj Vidaları. Yapıların dış cephelerinde sıvalı mantolama sistemlerinde uygulanmak amacıyla yüksek yoğunlukta üretilmiş taşyünü levhadır.


Taşyünü mantolama dübeli

Isı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği maksadıyla dış cephelerde sıva altında kullanılır. Düzgün yüzeylerde levhalar çimento bazlı yapıştırma harcı kullanılarak yapıştırılır. Geniş başlıklı mantolama dübeli özel tırnakları ve geniş açma özelliği ile dolu tuğlalar, boşluklu ve delikli tuğlalar, bims tuğla uygulamalarında başarı ile kullanılır. Weber Therm APlus Yapıştırma Harcı.


Flextab ve CM markaları adı altında tüm bu ürünleri pazarlar. Bu sayede şişme, bel verme gibi olumsuz durumlar engellenmiş olur. Isı yalıtım sektöründe başta sıva filesi olmak üzere strafor, dübel fileli.


Taşyünü mantolama dübeli

Stomplamalı Giydirme Cephe Altı Taş Yünü Dübeli. STR-U mantolama dübeli yüzde 1polietilenden imal edilmiş dübeli (ikinci, üçüncü kalite malzeme içermez) ve çelik çivisi sayesinde özellikle yangın dayanımı istenen yüzeylerde, taşyünü , EPS ve XPS levhalarla birlikte mükemmel şekilde çalışır. STANDART DÜBEL (PLASTIK ÇIVILI).


Dübelin taşyününe basma alanını genişleterek. Mermerden süzülen suların mantolamanın içine akmaması için alüminyum denizlik kullanılmaktadır. Fawori Mekanik Tespit Dübeli. Malzeme Hesaplama Miktarı: mHesapla XPS Strafor 3cm (1m2- Paket) Paket. EPS Gri strafor 3cm (m- Paket).


SAYAR Strafor Dübeli (cm) Adet. GAZLI DÜBEL ÇAKMA TABANCASI. Sunulan tüm ürünler Kale markasının kalite ve güvencesini taşır. Bu sebeple cepheye sadece 1cm çakılabilen bir ürünün her yerde kullanılması, özellikle mantolama uygulamasında yapılabilecek EN BÜYÜK YANLIŞTIR.


Yapıştırma harcı, Isı yalıtımı sıvası, Dekoratif kaplama sıvası, Donatı filesi, Mekanik tespit dübeli , Köşe profili, Subasman. Uzunlukları yalıtım kalınlığına göre değişen plastik, çelik ve vidalı dübeller. Bu nedenle EPS kadar tercih edilmemektedir.


Yükleme, Tahliye, Nakliye ve Depolama. Taş yünü ve uygulaması oldukça zordur. Yağışlı havada kapalı alanda yapılmalı.


Yakın mesafelere sevk edilirken bile mutlaka branda örtülmeli. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretilebilmektedir. Yüksek ses yalıtımı sağlar. Benzer Konular Kategoriler.


Tuğla Dübeli Etiketler : taş yünü , dış cephe, mantolama , ısı yalıtım, izocam. Yapı tarafından sektöre sunulan Heralan Sistem mantolama paketinin, Heraklith firması tarafından sadece mantolamada kullanılmak üzere geliştirilmiş özel Heralan PTP taş yünü ve yine bu ürün ile mükemmel uyum sağlayan komponentlerin bir araya gelmesi ile ortaya çıkmıştır. Dış cephe mantolama ürünleri arasında ısı yalıtım levhaları, expanded polistren, exrüde polistren, taşyünü levhalar, yapıştırma harçları, ısı yalıtım sıvaları, dekoratif dış cephe kaplama sıvası, donatı filesi, plastik mantolama dübeli , köşe profili, subasman profili gibi ürünler bulunur.


Bu mantolama malzemeleri Bsınıfı olduğundan tavsiye edilen uygulamalardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar