14 Aralık 2020 Pazartesi

Yapıpor strafor

Malzeme yapısı ile binaların statik yükünü hafifletir. Yalıtım bir Yapı Teknik Grubu Şirketidir. Genellikle ısı ve yalıtım sis.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


CTP üretiminden sonra Yapıser A. STRAFOR ’yi meydana getiren Styrene, suda çözülmeyen ve erimeyen bir yapıda olduğundan kapalı gözeneklerinin duvarları suyu geçirmez. Alev yürümeyen Bsınıfı hammaddeden üretilmektedir. Beyaz Strafor (EPS) Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Onduline Hr Altına Kullanılan 1. Adı, Boy (cm), En ( cm), Oluk derinliği (cm), Yoğunluk (danst).


Eps Polistren ( strafor ) malzemeden onduline formunda yapılmış kullanıma hazır plaka halinde imal edilmiş ısı yalıtım malzemesidir. Bunun yanında oluklu levhalarınızda zamanla oluşan şekil. Alçıpan vidası, fibercement vidası, Fibercement testereleri, dekor ürünleri, gibi saygın markaların ürünlerini , Jotun boya Betopan Zemin kahve boysı ve jotun boyanın tüm renklerini sunmaktadır. Dolgusu : YapıPOR NEO EPS mm. YapıPAN SIP İç Yüzeyi : Magnezyum Oksit Levha (6-mm) MAGNEZYUM OKSİT (MgO) PLAKA 6-mm.


Siz de kendi güvenliğiniz ve diğer kullanıcılar için, satın almak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkul ile ilgili kesin karar. Strafor modelleri, Strafor çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Basma Dayanımı( En 8) - 80Kpa. Eğilme Dayanımı - 125Kpa.


Karbon takviyeli polistiren ısı. Bu malzemenin çok yaygın olarak kullanılmasının sebebi. EPS asmolen ve strafor XPS levha olmak üzere dört ana grupta toplanmaktadır.


Yaşlanma etkilerine ve küfe karşı dirençli , son. EPS ( Strafor ) 4xBitüm Astarı. GEDİKOĞLU YAPI MALZEMELERİ SU YALITIM ÜRÜNLER.


Strafor ) ismi ile Alman BASF firması tarafından geliştirilen EPS, kısa sürede tüm dünyada kullanılmaya başlanmıştır. Sahip olduğu üstün yalıtım özelliği ve ekonomikliği, hızla yayılmasının en önemli. Yapıpor Levha Teknik Bilgi Formu pdf 4KB.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar