10 Mart 2021 Çarşamba

Zemin kaydırmaz

Antislip uygulamalar hakkinda daha fazla bilgiye ulsabilmek ıcın luetfen bize ulasin. Ofisinizde, fabrikanızda, atölyenizde ya da cafenizde bulunan, ıslak ya da kuru iken kayma riski olan bütün zeminlerin kaymaz zemin haline getirilmesi yasal bir zorunluluktur. Farklı mikronlarda ki silis kumu veya agrega ile karıştırılarak kullanılan standart zeminlere göre mukavemeti daha yüksek yapışma gücü olan poliüretan kaydırmaz zemin malzemesidir. Akem Kimya olarak müşterilerimize hizmet vermek sorumluluğumuzdur.


Merhaba, Ade anti slip kg kaç metre kare için yeterlidir? Bu ürün banyo küvetlerinde de kullanılabilir mi ve çıplak ayakla bastığımızda da kaydırmaz olur mu ? Tüm kaygan zeminlerde kullanılabilir. Fakat verimli bir sonuç almak istiyorsanız uygulamadan önce zeminin iyi. Nano-Concepts Türkiye Distribütörleri. Islak ve kaygan zeminlerde uygulanır.


Uygulanan yüzeyde etkisini anında gösterir. Her ortamın kendine has özellikleri olduğu bilincini taşıyarak ve bununla beraber müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik zemin kaydırmazlık çözümleri sunarak güvenliği ön planda tutuyoruz. Zeminin tamamının kaydırmaz özellik kazanmasını isteyenler sert plastik yer karoları ve zemin kaplamalarına başvurabilir. Zeminlerin kaymamasını sağlayacak bir yöntem de banyo kaydırmaz bantlar ve kaydırmaz sprey. Bu ürünleri stratejik bölümlere uygulamanız yeterli olacaktır.


Kayma önleyici bantı, her türlü ıslak zeminlerde, kaygan döşeme malzemelerinde, merdivenlerde, koridorlarda, oyun alanlarında kullanarak kayarak düşme oranının büyük ölçüde önüne geçebilrsiniz. Sizde evinizin iş yerinizin kaygan zeminlerini kaymaz duruma getirin. Son tüketiciler için hazırlanmış kullanıma hazır çok uygun fiyatlara kaydırmaz zemin solüsyon. Basit kullanım amaçlı üretilmiştir (mutfak, banyo vb.). Avrupa’da yaklaşık yıla yakın bir süredir gerçekleştirilen bu işlem için gerekli know-how tüm çalışanlarımızda mevcut.


Poliüretan esaslı kaydırmaz zemin (Otopark, Fabrika, Hastane Önleri, AVM Önleri, Engelli Rampaları vb.) ıslak ve kuru alanlarda ki araç ve yaya trafiğinde kaymalara kesin çözümdür. Step Kaymaz vinil zemin koleksiyonumuz birçok yönden benzersiz. R12’ye varan) kayma direncini birleştiren dayanıklı bir zemin kaplama olan Step serimiz, PUR Pearl yüzey koruması, uzun ömürlü bir görünüm ve performans sağlar.


Daha sonra Asisty Non-Slip System uygulamsına geçilerek zemin kaydırmaz hale getirilir. Uygulamanın bitirilmesinden hemen sonra zemin kullanmaya başlanabilir. Zeminin bakım ve temizliği uygun yapıldığında yıl boyunca kaydırmazlık etkisini korur. Basamaklarda, eğimli yüzeylerde, merdivenlerde, teknelerde ve diğer tüm kaygan yüzeylerde kazaları önlemek için idealdir. Sadece son derece güçlü yapışma sunmakla kalmaz.


Kaymaz yüksek tutuşlu güvenlik şeridi Sıkı tutuş ve uzun süreli koruma sağlar. Oyun alanları gibi eğlence alanları, havuz alanları, kamp yerleri, merdivenler, çalışma alanları, makine dükkanları, tehlikeli zemin alanları, endüstriyel ekipmanlar, çim ekipmanları için uygundur. Kaydırmaz bant, güvenli zemin gerektiren her yer için şarttır. Metil metakrilat reçine esaslı, çift bileşenli, dayanımı yüksek, ultraviyole ışınlarına karşı koruyucu ve katalizör katılmasıyla hazır duruma gelen soğuk uygulama zemin kaydırmaz boyasıdır. Mutfak ürünlerini kolaylıkla yerleştirebilmenize olanak tanıyan kaydırmazlar , dağınık görüntüyü toplayan özellikleri ile çok amaçlı dolaplarınızda veya kaygan zeminlerde iyi bir kurtarıcı olmayı başarıyor.


Kolay kesilebilen malzemesi ile her yere uyumlu hale gelebilen kaydırmaz çeşitleri özellikle fayans zemin üzerinde tabanı kaygan olan halıları. Ne kadar dikkatli yürüseniz de, özellikle ıslak veya kaygan malzemelerden yapılmış zeminler üzerinde kaymamak işten değildir. Kaygan zemin sorununu çözerken renkli zemin de elde etmek isterseniz, siparişiniz sırasında satıcıdan yardım almanız önerilmektedir.


Aquaflex PVC yolluklar kaliteli,pratik ve dekoratif zemin çözümlerii sunar. Kaymaz ,bakteri tutmaz,yıkanabilir,yumuşak zemin özellikleri ile banyo,mutfak,havuz kenarları,tekne,spor salonları,bahçe gibi pek çok alanda güvenle kullanabilirsiniz. Beğen İncele Hızlı Görüntüle. Banyolara sıcak ve canlı bir hava katan ve banyo tekstili kategorisinde sunulan estetik banyo kaydırmazlar , dekoratif amaçların dışında zemini tutan yapıları ile ıslak zeminden kaynaklı başa gelebilecek kayma kazalarından da koruyor. Doğal taşlarda kaydırmazlık.


Zemin kaydırmaz

Okul merdivenleri, kapı girişleri, wc gibi ıslak zeminin ve düşüp kayma riskinin yüksek olduğu yerlerde önlem alındı. Tamamen Kuruladıktan sonra bantları paketinden çıkarınız. Güvenli yürümenin gerektiği her yerde kullanılmalıdır.


KAYMAZ ZEMİN İÇİN NANO-GRİP SİSTEM. ABD patentli Nano-Grip, ıslak yüzeylerde kaymayı ve dolayısıyla kayıp düşmelerden meydana gelen ciddi yaralanma ve ölüme varan kazaları engelleyen bir sistemdir. Mineral bazlı zeminlerde etki eden ürünümüzü dünya pazarında özel kılan ve diğer ürünlerden ayıran üç önemli özelliği bulunmaktadır.


Zemin kaydırmaz

Anaokulları gibi hassas uygulamalar için vinil esaslı basamak profilleri ihtiyacınız ve çocukların güvenliği düşünülerek imal edilmiştir. Yıllık tecrübemiz ile hizmetinizdeyiz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Sayılı Engelliler Kanunu, erişebilirlik standartlarına uygun olmayan yapılı çevre uygulamalarına idari para cezası verilmesini emrediyor. Zemin Ölçümlendirme ve Standartları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar