8 Eylül 2016 Perşembe

Sürme kapı sistemleri

Sürme kapı sistemleri

Bir tek kelime araştırmayı ve yeniliği dile getirir:’ ’Sertifika’’ En yeni haberler. Projenize özel onaylı kapı tasarımları hazırlıyoruz. Pencere, cephe, kaldırmalı sürme kapı , ev kapısı, kış bahçesi, teras sistemleri , jaluzilerden, kepenk ve iç pencere pervazlarına kadar. Yenilikçi sistem çözümlerinin yanında, projelendirmeden uygulamaya kadar tüm inşaat aşamalarında birinci sınıf hizmetlerle size destek vermekteyiz.


Yer kaplamayan, kolay açıp kapanabilir ve gösterişli yapısıyla, kullanırken size zevk verecek benzersiz bir kapı sistemi. Büyük cam yüzeyler ve ışıkla dolup taşan odalar, mekanlara ferahlık ve rahatlık kattığı için modern mimaride genelde ön plandadır. Ancak büyük cam yüzeylerde doğru stabilite, ses yalıtımı ve hırsızlık emniyeti gibi konuların da düşünülmesi gerekir.


Eco slide sürme sisteminde, paralel sürme sisteminin izolasyon özellikleri ve kaldırmalı sürme sisteminin konforlu çalışma özelliklerini bir arada bulabilirsiniz. Bireysel ve çeşitli uygulama olanakları. Ahşap ve metal kapılar için GEZE manüel sürme kayar kapı sistemleri GEZE, ahşap veya metal kanatlı işlevsel ve görsel olarak çekici manüel sürme kayar kapı sistemleri , mekân bölücüleri veya başka hareketli öğeler için birbirinden farklı donanım çözümleri sunar. Partially integrated manual sliding door system.


Manual sliding door system with point fixtures. Cam bölmeler için aksesuarlar. Duvar içi ve duvar dışı sürme ahşap kapı modelleri alandan tasarruf adına oldukça kullanıma uygundur.


Duvara entegre edildiği için takılıp çıkarılması da oldukça basittir. Güvenli geçiş sistemleri konusunda tüm ürün, çözüm ve servisleri artık tek bir çatı altında topluyoruz. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler sunmaktadır. Bunlar planlamada geniş tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlamaktadırlar. Sürgülü kayar sistemleri.


Cam Kapı Kilitleri Sizlere her zaman en modern, en yeni ve en şık ürünleri sunmayı hedeflemekteyiz, Sürekli yenilenen ürünleri, otel, büro, dış çephe ve ev içi aksesuarları ile MC Cam Aksesuarları yaşamınıza kolaylık ve estetik kazandırır. SOÇDBA cam aksesuarlarının tamamı sağlamlık ve estetiğin birleşiminden oluşmaktadır. Duvarınızda gizlenmiş bir kapı , size yer ve zaman kazandırır.


Uzun ömürlü ve estetik sürme kapı konusunda uzmanlaşmış bir dünya markası olan Doortech, Adnanlar ile ayağınıza kadar geliyor. Ağır seri olan sistemde tam otomatik ( koldan kumandalı ) ve yarı otomatik seçenekleri de bulunmaktadır. Sistemde mm cam kullanılır.


Sürme kapı sistemleri

Tüm sürme pencere ve kapı tipleri için tam çözüm. Rüzgar dayanımını ve sağlamlığını arttıran çekme ve ispanyolet kollu kanat;. Her tip sürme kapı ve pencere sistemleri için çözüm olanağı.


Schüco, yüksek kaliteli alüminyum, PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Sürme kapılar Sınırsız yaşam alanları. Schüco ürünleri dünya çapında milyonlarca kez kullanılmaktadır ve tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar. Profil sisteminizi değiştirmeden, yalıtımdan hiçbir ödün vermeden sürme doğrama yapmanın tek yolu devirmeli sürme olarak ta tabir edilen volkswagen sürme sistemleridir. Avantajları: Diğer pencerelerinizde kullandığınız aynı profil ile volkswagen sürme doğrama üretebilirsiniz.


Duvar içine çalışan sürme kapı sistemi kullanılarak daire içlerinde daha fazla alan kazanılacağı için satılırken büyük avantajlar sağlar. Kış Bahçesi sistemlerinde etraf pencerelerini Alüminyum pencere sürme sistemleri ile tam bir kombinasyon içinde monte etmekteyiz. Plastik kaplı çelik kablı (10m.) Çift kanatlı sürgü kapıların senkronize açılımı için kullanılır. Kapı sistemleri içerisinde klasik bir tasarıma sahip olan kanatlı kapılar oldukça büyük bir yer edinmektedir.


Bu kapı modellerinin yaşam alanlarında birçok noktada verimli kullanım alanları bulunmaktadır. Bu sistemde üretilen pencere ve kapı detayına göre, sistem içindeki iki farklı sürme kanat profil (oda­cıklı) seçeneği yer alır. Pencere ve kapı sistemleri farklı açılım seçeneklerine sahiptir. Tek ve çift açılım, çift kanat açılım, kilitli kapı açılım, paralel sürme ve katlanır kapı açılım resimli anlatımları bu sayfada bulabilirsiniz.


Vasistas, sürme ve raylı sistemler, panjur ve kepenk açılım sistemleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. DORMA RS sürme kapı sisteminde cam panelleri sabitlemek için tüm gerekenleri sağlayan bir sıkıştırma sistemi geliştirilmiştir. Bu sistem ayrıca kapılar asıldıktan sonra hali hazırda sabitlenmiş camı sökmeye gerek kalmaksızın bir miktar kapı yüksekliği ayarı yapılmasına da olanak sağlar.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Standart ve özel açılara uygun özel profiller ile fonksiyonel pencere ve kapı yapabilme imkanı. Cam Dizayn üretimi manüel kayar cam kapı sistemleri , sürme cam kapılar ve diğer hareketli yapı elemanlarında kullanılmak için filigranlı ve hassas bir teknolojiye sahitir. Bu cam kapı sistemleri makaralı veya bilyalı kayar kapı mekanizmaları olarakta çeşitlendirilmektedir.


Sürme kapı sistemleri

Otel, Büro, Dış Çephe ve Ev içi Aksesuarları. Farklı eşik uygulamalarında kullanılabilen pvc kapı ve pencere sistemleri ihtiyaca uygun olarak balkon, tuvalet ve kilitli kapı ihtiyacının olduğu yerlerbde rahatlıkla kullanılabilmektedir. PVC Otomatik sürme ve katlanır pencere sistemleri geniş alanlara açılan çözüm ortağınızdır. Geçiş çözümleri, tüm açılış gereksinimleri ve daha fazlası için inceleyeniz. Cam kapı ve bölme uygulamaları için özel donanımlar, hareketli sistemler, entegre çözümler.


Bu kayar pencere- kapı sayesinde geniş açıklıkların değerlendirilmesi mümkündür. Manzaradan azami yararlanma amacının yanısıra, dış mekanla bütünleşme de sürme pencerelerin sağladığı avantajlar arasında yeralmaktadır. Tago Mimarlık tarafından tasarlanan ICONOVA projesinde gerekli konfor şartları Kleidco Smart Slide sürme sistemleri ile sağlanmıştır.


Proje katlı olup 1metre yüksekliğinde residence bloğundan oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar