29 Mayıs 2019 Çarşamba

Gunes kirici aluminyum

Gunes kirici aluminyum

Dış dünya ile görsel teması ortadan kaldırmadan, insanı yeterli gün ışığına kavuştururken modern yapıların gölgelendirilmesini sağlamaktadır. GÜNEŞ KIRICI PROFILLERI GÜNEŞ KIRICI PROFİLLERİ Ağırlıklar bilgilendirme amaçlıdır. Bağlantı ’ anlamına gelen ismi ile tüm serilerin ihtiyacı olan bağlantı profilleri ile güneş koruyucu sistemleri temsil etmektedir. Güneş kırıcı sistemleri, cepheyi güneşten korumak ve gölge oluşturmakla birlikte binayaestetik değerler de kazandırmaktadır.


Yuvarlak,elipsoidal ve köşeli olmak üzere çeşitli dizayn ve boyutlarda profillerden (1mm-6mm) hareketli ve hareketsiz farklı fonksiyonlarda uygulama şekilleri bulunmaktadır. Güneş kontrol sistemleri doğal gün ışığını içeri alırken fazlasını yansıtırlar, ısı kazancını ayarlayarak iç mekanlardaki konforu arttırırlar. ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ.


Amaç mimari açıdan estetik sağlamak ve güneş ışınlarını istenilen ölçüde önlemektir. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılmaktadır. Bu sistemler yapılardaki iç ile dış ortam arasındaki görsel teması engellemeden gölgeleme yaparak iç mekanlarda hem aydınlatma hem de soğutma sistemlerine katkı sağlarken dış mekanlarda ise düşey veya yatay olarak yerleştirilerek yapılara özel görsellik ve estetik görünüm kazandırmaktadır. Hasmatik cam kapılar, fotoselli kapılar, otomatik döner kapılar, katlanır kapılar, sürgülü kayar kapılar, güvenlik ve yangın kapıları üretir.


Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Orkun Şardağ tarafından kurulmuştur. Farklı şekil ve ebatlarda geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu kadar estetik bir görünüme de sahiptir. Miktara bağlı olarak özel üretim olanağı sayesinde tasarımcıya.


Kayar katlanır panjurlar yapıya modern bir görüntü katmanın yanında güneşi kontrollü bir şekilde içeri almaya yarar. Binalar için yapılacak olan cephe giydirme sistemlerinin şüphesiz ilk adımı çizim işlemidir. TEKNOLOJİNİN YAŞANTIMIZA KATTIĞI KONFOR Teknoloji çağında yaşamımızdaki konfor en üst seviyeye çıkmıştır. Mühendislik, olarak alüminyum giydirme cephe sistemleri ve alüminyum kapı pencere sistemleri ile ilgili mimari çözümleri projelendirip üreten ve montajını yapan bir kuruluştur. Kendi bünyesinde projelendirme,imalat ve montaj aşamalarını detaylarda kusursuzluk ilkesini benimsemektedir.


Işığın mekana yeteri kadar girmesine izin veren, dekoratif amaçlı da kullanılan ve yapıya estetik değer katan uygulama çözümleridir. Yıllık tecrübemiz ile gelin sizi mimari sanat ile tanıştıralım. Mat, parlak görünümlü, toz boyalı veya farklı desenlerde ağaç dokusu verilebilen farklı seçenekler vardır.


Diyagonali 2mm’e kadar tek parça üretebilme imkanı bulunmaktadır. Bu ürün ve Güneşkırıcı kategorisindeki ilgili tüm ürünler için tıklayın! Konforu artırırken enerji.


Gunes kirici aluminyum

Silikon Cephelerde güneş etkisinden korunmak için çözümler üretiyoruz. Hareketli ve sabit güneş kırıcılarda motorlu sistemlerde mevcuttur. Profil en aluminium anodisé.


Metal elemanların modern görüntüsü ile güneş ışınlarının gölgelendirme işlemi ihtiyacının birleşiminden , bina görseline uygun güneş kırıcılar tasarlanmıştır. S-Kapı Ve Pencere Sistemleri 60mm derinliğinde odacıklı sistemlerdir. Sistemde alternatif olarak kullanabilin çok fazla kalıp vardır. Estetik ve şıklıgın içine, En iyi Kaliteyi Sakladık.


Yuvarlak, elipsoidal ve köşeli olmak üzere çeşitli dizayn ve boyutlarda profillerden hareketli ve hareketsiz farklı fonksiyonlarda uygulama şekilleri bulunmaktadır. Alüminyum Mimari Sistemler - Cephe Sistemleri. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.


Bir başka WordPress sitesi. Enerji performansını artırmak ve binanızın dış cephesiyle ilgili estetik bir görünüm sağlamaktadır. Son dönemlerde kullanılmasıyla ülke genelinde sayısız kişi tarafından tercih edilmektedir.


Teknoloji çağının en önemli özelliklerinden biri, konforu maksimum düzeye çıkarırken enerji kaynaklarını da minimum düzeyde tüketmeyi sağlamaktır. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Sağlıklı bina kavramı içinde, güneş ışınlarının şiddeti ve dağılımı ile doğal ışığın yeterliliği büyük önem taşımaktadır. CNC otomasyon sistemleri ile PVC Doğrama imalatımız hizmete girmiştir.


CNC aluminyum profil isleme merkezi ile acili gunes kirici paneli islenmesi. Hızla gelişen alüminyum sektöründe ön sıralardaki yerimizi koruyarak kalite kavramını projeden satış sonrasına kadar sürdürüp iyiyle hiçbir zaman yetinmeden daima daha iyisini yapmaya çalışmak. Türkiye İstanbul Avrupa Bağcılar Türkiye ve Dünya genelinde inşaat sektöründe bulunan tüm hizmet sağlayıcılar, proje firmaları, yatırımcılar, ürün sağlayıcı ve üreticiler ProjeTeklifi.


GUNES - KIRICI -PROFILLER,DETAYLAR. Sürekli artan müşteri portföyüyle birlikte zaman içinde hızlı ve planlı bir büyüme göstermiştir. Amacı özel kullanıma mamsus perdeler üretmek olan firma, dünyanın en iyi üreticileri ile çalışmaktadır. Eyüp GÜNGÖR tarafından kurulan GÜNGÖR HIRDAVAT, alüminyum ve pvc aksesuarı, makineleri ve el aletleri ile sektöre giren ÇUHADAROĞLU METAL.


Aluminyum Küpeşte ve Cam Balkon Sistemleri. Fotovoltaik Güneş Panelleri Sistemler. Badem profiller yanlardan 5mm kalınlıkta alüminyum lambadan yapılmış özel elemanlara bağlanacaktır.


Badem şeklindeki alüminyum profil aralık ölçüsü ve sayısı uygulama projesinde belirtildiği gibi uygulanacaktır. Hareketli Güneş Kırıcılar TerraCotta Panel Sistemleri TerraCotta Baget SunScreens TerraCotta Renk ve Yüzey Cephe Proje Albüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar