27 Mayıs 2019 Pazartesi

Paratoner montajı

Paratoner montajı

Ekibimiz hem ofis hem saha da profesyonel bir şekilde hizmet sunar. Karşılaşılan problemleri çözmede hızlı ve profesyonel yaklaşım. Aktif paratoner tesisat montajı ve paratoner kurulumları alanında uzman firmalarca yetkinlik belgesine sahip uzman kişilerce yapılmalıdır.


Bakır tesisat malzemeleri kullanılır. Aktif paratoner montajı , yıldırımdan korunma yolları ile korunacak binaların en üst noktasından m daha üste yapılmalıdır. Bakımı yapılmayan paratonerler için hem yürürlükte olan mevzuat doğrultusunda cezai işlemler uygulanmakta, hem de yıldırım çarpması sonucu büyük zararlar ortaya çıkabilmektedir. AG montaj bakım onarım işlerinde tecrübeli ekibimiz ile gerek kamu sektörü gerekse özel sektörde bir çok kurulumlar gerçekleştirdik.


Paratonerler (Aktif Uçlar) kendi aralarında da çalışma sistemi açısından farklılık gösterirler. Ekonomik çözümlerle yıldırımdan korunma tesisat sistemleri kurulum montaj hizmetleri, paratoner ölçümü, paratoner bakımı, paratoner testi, paratoner koruma alan projesi, topraklama tesisatı montajı , topraklama ölçümü, topraklama testi, topraklama projesi, topraklama tesisat malzemeleri vb elektrik tesisat ve taahhüt hizmetleri. Elektrik Mühendislerimiz tarafından ayrıca, topraklama ölçümü, topraklama. KALİTE VE UYGUN FİYAT SEÇENEKLERİYLE HİZMETİNİZDEYİZ. EKBER PARATONER YILDIRIMDAN KORUNMA SİSTEMLERİ.


Faraday Kafesi Montajları (54) Şırnak (Cizre) Faraday Kafesi Montajı (27) M. Prizmatik Su Deposu Montajı yapılarak, yeni yangın ve kullanım suyu hidroforları takıldı. Yangın Alarm sistemi Montajı Yapılarak,devreye alındı. Acil Aydınlatma Armatürü ve acil yönlendirme tesisatı çekilerek , devreye alındı. Aktif başlık diye içi boş teneke satan firmalar var demişsiniz.


Paratoner ,havadaki elektrik yükünü toprağa aktarmayı amaçlar. Zira, prosedürlere uygun olarak yapılmayan paratoner uygulamaları faydadan çok daha büyük zararlara sebebiyet verebilir. Günümüzde her gün yer yüzüne 1. Aktif paratoner ve faraday kafesi tesisleri projelendirme ve montajı Yıldırımdan kaynaklanan zararlara karşı sizin için en iyi ve en uygun yıldırımdan korunma sisteminin kurulumuna yönelik projelendirme ve montaj hizmeti vermekteyiz.


Türkiye nin her yerine hizmetimiz bulunmaktadır. Eldebir ürün ve hizmetlerinin daha kolay takip edebilmeniz için Eldebir e-katalog. Yıldırımdan korunma tesisat sistemleri, kurulum montaj hizmetleri, paratoner ölçümü, paratoner bakımı, paratoner testi, paratoner koruma alan projesi, topraklama tesisatı montajı , topraklama ölçümü, topraklama testi, topraklama. Firma zaten koruma sahası içindeki her türlü yıldırım çarpmalarında primer zararlara garanti vermek zorundadır! Bundan böyle radyoaktif kaynaklı paratoner üretimi ve montajı yapılmayacaktır.


Halen binalarda kurulu bulunan ve kullanılmaya devam edilen Am-2radyoaktif kaynaklı paratonerlerin kullanımı ile ilgili herhangi bir yasaklama söz konusu değildir. Bayilerimizi bulundukları şehre göre listelemek için o şehri harita üzerinden tıklayınız. Professional Service in Konak, İzmir. Zira prosedürlere uygun olarak yapılmayan paratoner uygulamaları faydadan çok daha büyük zararlara sebebiyet verebilir. Liva Güvenlik Sistemleri.


Radyoaktif paratoner TSE 6standardına göre değerlendirilmekteydi. Topraklama kablo montajına uygundur. Nexten Enerji İştraki kapsamında yine bu alanlarda uygulamalara devam etmekteyiz. Ancak bu sayade tam performans almak mümkün olur, piyasada satılan paratonerler bir çoğu merdiven altı imalat şeklindedir.


Bu paratonerler pasif paratonerlerdir, paslanmaz çelikten veya demirden imalatları mevcuttur. ESE AKTİF PARATONER TESİSATI KURULUMU TEKNİK ŞARTNAMESİ. Yıldırımdan Korunma sistemleri ( PARATONER ve FARADAY KAFESİ) imalatı ve trafo tesisleri montajı yapmaktayız. Mühendis ve Teknikerlerden oluşan alanında uzman kadronuz ile Ülkemizin her bölgesine hizmet vermekteyiz. Oluşabilecek ihtiyaçlarına teklif vermekten onur duyarız.


Doğru parafudur montajı için gereken noktaya değineceğiz. Dış yıldırımlık (ör. paratoner ) iniş iletkenleri yokken minimum kesit mm² , dış yıldırımlık iniş iletkenleri varken minimum mm² olmalıdır. Anadolu Gemicilik Tersanesi Tuzla. Duvar Boyama ve Tadilat İşlemleri, İç ve Dış cephe boyama ve Bakım İşlemleri, Panel çit Montajı , Tel Çit Montaj İşleri.


Yapım ve Montaj, Yangın merdiveni İmalat ve Montaj, Araç Stoperleri, Silo İmalatı, Baraj Kapakları İmalatı Bakım ve Onarımı. Aktif paratonerler, montajının yapıldığı noktadan itibaren belirli koruma çapının kapsadığı alanı ve binaları korurlar. Hn: Korunacak yapının tepesinden geçen yatay düzleme göre aktif paratonerinin ucunun yüksekliğidir.


Paratoner montajı

Direklerimizde Radsan aktif paratonerleri kullanılmaktadır. Poligonal modüllerin sıkı geçmesi veya flanşlı birleşimi ile oluşturulan tek parça direk. Ankrajlı temel montajı için taban flanşı mevcut. Firma olarak daima kalite hedefiyle yola çıkmakta, müsteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız.


Güvenlik ilkelerinden taviz vermeyen, bünyesinde çaliştırdığı elemanları hizmet içi eğitimlerle daima geliştiren ve yetiştiren, son teknolojiyi çalışmalarında kullanan bir firmayız. Parafudr montajında Pano tipi B sınıfı ve C sınıfı parafudrlar sisteme paralel olarak bağlanmalıdır. Mobilya Montajı , Mobilya Tamiri,Mobil. Elektostatik Aktif Paratonerler Yıldırıma karşı etkili bir koruma alanı oluştururlar. Bu tip paratonerler farklı yapılış tekniklerine sahip olmakla birlikte etkin bir koruma alanına sahiptirler.


Montajı belli prosedürlere uygun olarak yapılmayan paratoner sistemleri koruması amacıyla üzerine yerleştirildiği yapılara büyük zararlar verebilir. Yakalama ucu boyutları sistem tasarıma göre metre ile metre aralığında olabilir burada hesap ve dizayn yapının yüksekliği ve çatı üzerin son yüksekliklerin boyutları sistem tasarımda önem arz etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar