6 Ocak 2020 Pazartesi

Spider cephe

Mekanlara şıklık katan, gün ışığından daha fazla yararlanmanıza olanak sunan, hazır tuğla ve betona karşı daha sağlıklı olan, kir ve pasa karşı oldukça korunaklı olan ve kolay temizlenen spider cephe sitemleri günümüzde sıça kullanılan dış cephe kaplama çalışmalarından biridir. Son zamanlarda dış mekanlardaki mimari alanlarda da birçok yenilik yapılmaktadır. Artık mimari proje denildiğinde akıllara konutların ya da mekanların iç dizaynı da akla gelmemektedir. Diğer giydirme cephe sistemleri için Cephe Sistemleri kategorisini inceleyebilirsiniz. Kullanıldığı cephelere modern mimari olarak bir estetik kazandırmasının yanında , gün ışığından en iyi şekilde faydalanılmasıyla binalarda bir fonksiyonluluğu vardır.


Spider cephe

Transparan giydirme cephe , yapıya mimari tasarım Bir ettik estetik görünüş kazandıran giydirme Bir cephe sistemidir. Compact laminat uygulamalar. Spider Cephe Hoş Geldiniz. Isı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız alüminyum kapı ve pencere sistemleri.


Neler Yapıyoruz Hizmetler. Yapılan projeye göre spider cephe detayı dwg gibi çeşitler uygulanabilir. Atrium transparan cam cepheleri. Böylece mimari yapılar, doğa dostu olmanın yanında, gün ışığından oldukça fazla yararlanır. Bu aksesuarlar, manet, spider cam tutucu, paslanmaz konnektör, cam kolon spider , cam kolon bağlantı parçaları, paslanmaz rotil ve paslanmaz cam tutucuları olmaktadır.


Planar cam cepheler , cam saçaklar, cam çatılar, cam merdivenler, cam zemin kaplamaları, cam bölme duvarlar, noktasal tutuculu sistemler, cam kapılar ana işlerimizdir. Zaman kısıtlılığı ve kısıtlı alandan daha fazla kar elde edebilmek için insanoğlu kapitalizm tuzağına her noktada düşüyor. Osm Paslanmaz olarak spider cephe , transparan cephe ve planer cephe sistemlerinde en önemli aksesuar olan paslanmaz spiderların üretimini ve satışını gerçekleştirmekteyiz. Dilediğiniz adette dilediğiniz il ve ilçeye hatta yurt dışına paslanmaz spider modellerinin sevkiyatını gerçekleştirebilmekteyiz.


Yaşam alanlarında cam artık vazgeçilmez çözüm ortağımız. Sosyal medyadaki hesaplarımızdan, bizleri takip edebilir ve tüm güncel konulardan bilgi sahibi olabilirsiniz. Cephesi klasik kaplama malzeme ve metotlarla kaplanmış olan binalarla giydirme cephe sistemleriyle yapılmış binaları karşılaştırınız. Aralarındaki farkları arkadaşlarınızla tartışınız. Cam içi kilitlemeli silikon giydirme cephe sistemi.


Otomatik döner ve fotosel kapılar. Mimaride daha fazla şeffaflık istendiğinde bu sistem tercih edilmektedir. Alüminyum kompozit panel sove.


Cam, paslanmaz çelik veya epoksi boyalı demir taşıyıcı konstrüksiyon üzerine paslanmaz 4’lü, 3’lü, 2’li, 1’li çelik bağlantı elemanları ( spider ) ve paslanmaz rotiller ile monte ediliyor. This video is unavailable. Kapaklı, yarı kapaklı , slikon giydirme cephe sistemleri, spider cephe sistemleri,ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız doğrama sistemleri, ışıklık sistemleri, alüminyum kompozit parel cephe kaplama sistemleri , güneş kırıcı sistemleri , ofis bölme sistemleri alüminyum korkuluk, fotoselli ve döner kapılar imalat ve montajlarını yapmaktadır. Yıllarca Konya sanayisinde tarım makineleri imalatının duayenliğini yapan, dış cephenin Türkiye’ye geldiği günden itibaren yurt içi ve yurt dışında cephe uygulamalarını başarı ile tamamlamış, yılların tecrübesi ile patentini almış olduğumuz dünyada bir ilki başarmanın hazzı ile dış cephe uygulamasını yeni bir sistem ile çözmüş oluyoruz.


Spider cephe

Ancak planar cam cepheler imalat ve montaj sistemine göre taşıyıcılarıda dahil olmak üzere faklılıklar gösterir. Ana mantıkta Cam panellerin delik yüklerinden asılarak çercevesiz sistem oluşturulması yatar. Laminme cam panellerin arasına gömülen metal parça ile depreme karşı max. Site içerisindeki resimler, yazılar kaynak gösterilse dahi, izin alınmadan başka sitelere, ticari yayınlara aktarılamaz, kopyalanamaz, internet ortamında ya da başka biçimde alenileştirilemez, basılıp çoğaltılamaz. Bu sitenin tüm hakları saklıdır.


Tüm dünyada yaygın olan cam cephe sistemleri ülkemizde de büyükten küçüğe tüm binalarda yapılmaya başladı bu sistemleriden birisi olan transparan cephe sistemleri büyük rağbet görmeye başladı. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Kompakt Laminant Sistemler. Sadece cam görünümü ile, yapıya görsel zenginlik katmaktadır. Referanslarımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Spider cephe

Giydirme cam cephe olarak bilinen spider görünüş olarak estetik bir yapıya sahiptir. Planer cepheler geniş bir uygulama yelpazesi sunmaktadır. Gün ışığını en iyi şekilde kullanmak ve mekanı aydınlat. Cem Yapı kuruluşunu müteakip Skylight projelendirmeleri ve uygulamaları yapmaya başlamıştır.


Yine aynı yıl içinde teleskopik havuz kapatma sistemlerinin imalat ve uygulamasına başlanmıştır. Cam Cubicle Bölme Sistemleri. Ofis Cam Bölme Sistemleri.


Schüco, yüksek kaliteli alüminyum, PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. Schüco ürünleri dünya çapında milyonlarca kez kullanılmaktadır ve tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar. DUYGU ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ SAN.


Montajı kolay olan spider genellikle saçaklarda, cephe sistemlerinde, panoramik asansörlerde ve cam seperatörlerde tercih edilmektedir. M12-Mve Mkullanılmaktadır. Yedek parça temini kolaylıkla yapılabildiği gibi, opsiyonel aksesuar seçenekleri de sunulmaktadır. Paslanmaz cam tutucu olarak da bilinen spider cam tutucular, transparan cephe sistemlerinin en önemli ekipmanlarından biridir.


Giydirme cephe veya perde duvar veya takma cephe çok katlı bir binanın dış cephesinin ağırlıklı camdan oluşan bir dış kaplama duvar ile kapatılmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar