10 Ocak 2020 Cuma

Yanmaz akustik sünger

Akustik süngerler yumurta tipi sünger , yanmaz akustik piramit sünger ,labirent sünger ,spesiyal sünger ,tekno touch sünger (sarı,mavi,kırmızı,yeşil,bordo renkleri mevcuttur.), vicoustic flexi panel a,basstrap sünger ,basotect melamin sünger (gri ve beyaz renkleri mevcuttur.)dir. Yanmaz ses yalıtım süngeri olarak da geçerler. Zemin Şap altı Darbe Titreşim Giderici Mantar Kauçuk Şilteleri,Web sitemiz.


Yanmaz akustik sünger

Ses İzolasyonu Malzemeleri. Piyasada bulunan en kaliteli yanmaz akustik süngerleri sizlere sunmaktan mutluluk duymaktayız. Emir Akustik NFAF yanmaz süngerler , yanmaz yumurta sünger , yanmaz piramit sünger , labirent sünger , special sünger , firexpan vb. Daha yüksek ciddi ses problemli yerlerde Epdm Ağır Ses Bariyeri ile birlikte uygulanarak kesin çözüm olarak bakılmaktadır.


Mekanda oluşan sesi ve ses geçişlerini önlemek amacıyla kullanılan kaliteli ve ucuz akustik sünger fiyatı ve ses yalıtım malzeme fiyatları. Yapışkanlı akustik sünger uygulamayı kolaylaştırmak, haricen kullanılan yapıştırıcıların yüzeye bulaşma riskini ortadan kaldırmak için kendinden yapışkanlı olarak da üretilmektedirler. Bina inşaat akustiği , eğitim, sanayi, eğlence, akustik , mimari, kamu sektörü ve daha birçok alanda ses izolasyonuna ihtiyaç duyulur. Bu durumda kendi üretimimiz olan tüm kalite ve test belgelerine sahip ses yalıtım ve izolasyon malzemelerini sesin kaynağına uygun profesyonel çözümler oluşturacak şekilde uygulamalarımızı gerçekleştirmekteyiz.


Yüksek seviyeli seslerin yalıtımında tek başlarına kullanılmazlar. Ses yutma performansı çok iyi olan bu ürün, yüksek hava hızlarında bile herhangi bir aşınmaya maruz kalmaz. Akustik piramit ses yalıtım süngeri , ses emici özellikte yanmaz I. Yüzeyi piramit şeklinde genellikle akustik mekanlarda kullanılan duvar ve tavanlara uygulayabileceğiniz uygulaması kolay akustik ses düzenleme süngeridir.


Ses emici özelliği ile akustik ses yalıtımı sağlamaktadır. Akustik yankı yalıtımı, ses yalıtımı sağlayan yanmaz ses yutumu ürünleridir, poliüretan veya melamin ham maddeli süngerler , köpüklerden oluşmaktadır. Duvar ve tavanlarda rahatlıkla ve kolayca uygulanabilirler.


Yanmaz akustik sünger

Bu sayede uygulama kolaylıkla hallolmuş olur. Maket bıçağı ile kesilebilen bu süngerleri istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Kullanım alanı oldukça geniş olan akustik süngerler genel olarak stüdyo ses yalıtımı, reji odası ses yalıtımı, ses kayıt odası ses yalıtımı, sinema salonu ses yalıtımı, konferans salonu ses yalıtımı, tiyatro salonu ses yalıtımı gibi kullanım alanı geniş alanlara sahiptirler. Ebatlar özel kesim mümkündür. Akustik düz sünger ses yalıtımında yeterli gelmediği yerde veya yüksek kalitede hizmet alınmak istenmesi durumunda bariyerli modelinin tercih edilmektedir.


Akustik düz sünger sinema salonu, stüdyo, reji odası, kayıt odası, çağrı merkezi , ofis, jeneratör odası, klima odası gibi mekanlarda kullanılabilmektedir. Akustik yanmaz süngerler adından da anlaşıldığı üzere yanmaz ve alev ile teması sırasında damlacık oluşturmaz. Bu süngerlerin tek başına yetersiz kaldığı bölümlerde bariyerli modelleri tercih edilir. Akustik süngerler ses yalıtım akustik izolasyon ve stüdyo, oda, sinema, ofis tarzı benzeri yerlerde ses akustiği yalıtımında kullanılır. Akustik Sünger firması olarak ses yalıtım süngerleri ve izolasyon malzemeleri toptan satış ve uygulama montaj yapan firmalardan biriyiz.


Poliüretan köpüğünden üretildiği için esnek ve hafif bir yapısı vardır. Bir çok alanda kullanım sağlayan süngerler ofis odası, stüdyo odası, reji odası, ses kayıt odası, tiyatro salonu, konferans salonu, müzik odası gibi bir çok akustik ortamda uygulanabilmektedir. Düz akustik süngerler tavanları ve yan duvarları komple kaplayarak güzel bir görünüşle dekorasyonda sağlamaktadır. Sadece müzikli yerlerde kullanılmamaktadır. Labirent tipi akustik sünger ses yalıtım süngeridir.


Esnek ve kolay uygulanabilen yapıya sahip olup bir çok alanda kullanılabilmektedirler. Ses yalıtımı ve akustik düzenleme sağlar. Farklı kalınlık ve yoğunluklarda üretimi sağlanan akustik süngerlerin uygulaması yapıştırma işlemiyle gerçekleşmektedir. Düz süngerler ortamdaki ses akustik düzenlenmesinde büyük rol oynar.


Yanmayan düz süngerler kazan daireleri, jeneratör daireleri vb. Stüdyo, müzik odası gibi ortamlarda akustik düzenleme, makine daireleri, jeneratör, hidrofor gibi makinelerde ses izolasyonu ve yalıtım sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Ev, iş yeri, ofis, sinema, toplantı salonu gibi gürültü kirliğinin istenmediği her alanda kullanımı uygun ses izolasyon ürünleridir. Yanma sonucunda zehirli gaz ortaya çıkarmayan yanmaz süngerler herhangi bir yangın esnasında yangının farklı alanlara sıçramasını da yavaşlatarak set görevi üstlenecektir.


Genel kullanım amaçları ses geçişini engellemeden ziyade ortamdaki yankı, eko gibi problemlerin çözümünü sağlamaktır. Genel anlamda klima ve hava soğutucu sistemler için kullanılan düz yanmaz akustik sünger klima üzerinde bulunan kanallar üzerine doğrudan uygulanarak ses sorununu tamamen ortadan kaldırır. Yüksek frekanslı ve orta derecedeki ses alanlarında maksimum performans değerlerine sahip yanmaz akustik sünger , pvc bariyer, kurşun bariyer gibi yalıtım malzemelerin birleşimi ile sesin yalıtımında daha iyi performans sunar.


Otomotiv ve beyaz eşya sektöründe motor seslerinin yalıtımında kullanılırlar. Akustik Piramit Sünger formu sayesinde, estetik açıdan da oldukça ideal olan farklı renklere ve tasarımlara sahip, mekanlarınızda kolay uygulanabilir olması sayesinde işçilik masrafı olmadan uygulayabileceğiniz akustik piramit süngerler , ayrıca yanmaz özelliği ile alev almaz formda da üretilmektedir. Görünmez düşman her odaya uğrar ve kalabalık odaların akustik bozulmaları kaçınılmazdır.


Kulaklarımızın gerçeği duymak için mücadele ett. Yankı ve eko gibi ses olaylarından duyulan şikayetlerinizde bu yanmaz akustik süngerleri kullanabilirsiniz. Uygulandığı alanda çıkan herhangi bir alevden etkilenmeyerek yangın çıkma ihtimalini sıfıra indirir.


Yanmaz akustik sünger

Akustik sünger çeşitlerimiz yanmaz , küflenmez ve koku yapmaz şekilde özel olarak imal edilmektedir. Daha öncede söylediğimiz gibi akustik süngerler I.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar