28 Ekim 2020 Çarşamba

Zemin kaydırmazlık

Zemin kaydırmazlık

Kaydırmazlık Kimyasalı Özellikleri. Renksiz, su bazlı, kullanıma hazır kimyasal bir solüsyondur. Her ortamın kendine has özellikleri olduğu bilincini taşıyarak ve bununla beraber müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik zemin kaydırmazlık çözümleri sunarak güvenliği ön planda tutuyoruz.


Zeminde kaydırmazlık avantajlarından faydalanın. Tek sefer uygulama yıl garati. Kaymaz zemin uygulamamızdan siz de faydalanın. GPRO Sertifika Sorgulama.


Nano-Grip kuru ve ıslak zeminlerde yüksek oranlarda sürtünmeyi arttırarak güvenli bir zemin sağlar. Zemin rengini değiştirmez, zemine zarar vermez. En az yıl kaydırmazlık garantilidir. Bakteri oluşumunu azaltır, hijyen sağlar.


Bakımı ve temizliği kolaydır. Kaplama veya aşındırıcı özellikte olmayıp kendine özgü formüle sahiptir. Kuvvetli ve dayanıklı yapışkan kaplama, normal kullanım alanlarında 1-yıla kadar yüksek bir Kayma Önleyici etki sağlar. Dryfix Anti-Slip Paint teknolojisi kaydırmaz zemine ve dayanıklı bir uygulamaya olanak tanır.


Kaygan yüzeyin , sürtünme kat sayısını artırarak, üzerinde hareket eden nesnelerin zemine kenetlenmesini sağlar. Yetkili Firma : Ct Grup İnovasyon Zemin Güvenliği İthalat İhracat Ltd. SafSteps Bayilik Hakkında Evinizde, İş yerinizde ve akla geleebilecek her yerde ıslak yada kuru kaygan zeminler düşme kazalarına neden olmaktadır.


Zemin kaydırmazlık

Zemin kaydırmazlık uygulamalarında doğru değer Dinamik sürtünme katsayısıdır. Statik sürtünmede zaten kayma eylemi gerçekleşmez. Günümüzde bir çok alanda seramik, granit ve mermer kullanılmaktadır.


Kamuya açık alanlarda kaydırmazlık. Banyo zeminleri için kullanabileceğiniz birçok ürün var. Islak zeminde kaydırmazlık. Ama banyo halısı ve banyo paspası dekoratif ürünler olsa da en ıslak yerlerin dışında kullanılan banyo tekstilleri oldukları için kaydırmazlık konusunda yetersiz kalabilirler. Bu konuda çare, banyo kaydırmazı.


Halbuki zeminde kaydırmazlık artık hayal değil. Teknoloji her alanda gelişerek bir çözüm sunduğu gibi bu konuda da bir çözüm sunuyor. Parlak, kaygan ve ıslak fayans kaymazlık kazanıyor. Cam, Epoksi, Metal, Ahşap ve Taş zeminlerde kullanılan Solid StepCote uygulanan alanda kaplama bir zemin oluşturarak aynı zamanda uygulandığı alanı da koruma altına almaktadır.


ABD menşeili ürün, uzman ekip tarafından kaydırmazlık sağlanacak olan alan önceden temizlenip kurulandıktan. Zemininiz garanti süresince bizim güvencemiz altındadır. Daha iyi hizmet vermek için bu websitesinde çerezler kullanıyoruz. Bu uygulama zeminin görünümünü değiştirmez, sonuç gözle görülmez sadece ayanızın altında hissedilebilir.


Kayma önleyici bantı, her türlü ıslak zeminlerde, kaygan döşeme malzemelerinde, merdivenlerde, koridorlarda, oyun alanlarında kullanarak kayarak düşme oranının büyük ölçüde. Daha doğrusu duran bir kişi kayarak düşmez. Zemin kaplamalarında geniş bir uygulama alanı bulan doğal taşların insanların emniyetli kullanımları için gerekli olan kayma potansiyellerinin ölçülmesi.


Arge Kimya olarak müşterilerimize hizmet vermek sorumluluğumuzdur. Sanayi, mağazalar ve dükkanlar, taşımacılık gibi uygulamalar için ideal olan Tarkett kaymaz zemin kaplamaları, her alanda daha çok güvenlik için olağanüstü ıslak ve kuru kaydırmazlık ile yüksek performans sağlar. Uygulama alanı iyi havalandırmaya sahip olmalıdır. ABD patentli Nano-Grip, ıslak yüzeylerde kaymayı ve dolayısıyla kayıp düşmelerden meydana gelen ciddi yaralanma ve ölüme varan kazaları engelleyen bir sistemdir.


Nonslip kaymaz zemin uygulamaları ile ıslak ve yağlı yüzeylerde güvenlik standartlarını yakalamanıza yardımcı oluyoruz. KAYMAZ ZEMİN İÇİN NANO-GRİP SİSTEM. Grenli Epoksi Zemin Kaplama Portakal kabuğu desenli epoksiyi diğer epoksilerden ayıran en büyük özelliği zeminde isminden de anlaşıldığı gibi portakal kabuğuna benzer bir görünüm oluşturmasıdır.


Kullanım Alanları İstenen Tüm Alanlar. STARantislip zemin kaydırmazlık solüsyonları bu bölgelerde de kayıp düşmeleri engeller. Saunalar sulu kayıp düşmeye elverişli tehlikeli bölgelerdir.


T, kaydırmazlık özelliklerine sahip homojen bir zemin kaplamasıdır. Homojen yapısı azami sağlamlık ve dayanıklılık sağlayarak, ürüne üstün yaşam döngü maliyetleri kazandırır. T’yi ıslak hacimler için de ideal kılar. KAYGAN ZEMİNLERDE GÜVENLE YÜRÜ! Aynı zamanda Granit Safe.


Press question mark to see available shortcut keys. Daha sonra Asisty Non-Slip System uygulamasına geçilerek zemin kaydırmaz hale getiriliyor. ParkZon Kuruluşunun uzmanı önce mekanda zeminin kaydırmazlık oranının belirlenmesi için inceleme ve zemin testi yapıyor ve sonucunu bir rapor şeklinde bildiriyor. Günlük kullanılan temizlik maddeleri ile düzenli temizliğe devam edilerek, zeminde yağ, kir, kalıntı gibi katmanlar oluşması engellenmelidir.


Düzenli temizlik, zeminin ıslakken daha güvenli olma özelliğinden maksimum sürelerde faydalanmak için önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar