7 Ekim 2020 Çarşamba

Taş kaplama

Taş kaplama

Dekoratif Duvar Kaplamaları “ Taklitler Aslını Yaşatır. Son yıllarda trend olan taş duvar kaplamalar , cafe, restaurant gibi yerlerde dekoratif bir görünüm vermek için kullanılmaktadır. Görünümü ile doğal taşları andıran dekoratif taş ürünlerimizi mekanlarınızda kullanarak, şık bir görünüm elde edebilirsiniz.


Doğada az bulunduğu için genelde yapay olarak üretilen ve mimaride özellikle kaplama olarak tercih edilen istanbul dekoratif taş , duvar kaplama , taş panel mekanlara farklı sıcaklık katıyor. Royal Stone doğalında olduğu gibi değişik renklerde üretiyor. Doğancı - Duvarlarınız ve zeminleriniz için gerçek taş veya taş görünümlü kaplama ürünleri. Türkiyenin en büyük üretici firması olarak tek hedefimi müşterilerimizi memnun etmek ve türkiyede dekoratif taş duvar sektöründe öncü firma olmaktır. Taş Duvar Kaplama , Taş Tavan Kaplama , Fiber Taş Panel, Taş Duvar Panelleri, Taş Duvar.


Yaşam alanlarınızı özelleştiren tasarımlar. Diğer kaplama malzemelerine göre bir çok avantajı bulunan doğal taş kaplama modelleri, dayanıklılık en ön plandadır. TUĞLA TAŞ GÖRÜNÜMLÜ STRAFOR DUVAR KAPLAMA ÜRÜNLERİ İLE HEM YALITIM HEM GÖRSEL HEM BOYUT. Taş Kaplama Duvar fiyat avantajını yakala!


Taş panellerin bir çok çeşitleri mevcuttur. Orjinali,düzgün olmayan yüzeyli kerestenin kalıplık olarak kullanılması ile elde edilen bu doku,betonun en çıplak en brüt halidir. Eskitme Antik Traverten Karo Markalarımız. Doğal Taş Traverten Traverten.


Yapay taş kaplamalara göre doğal taş kaplamalar çok daha uzun süre aynı görüntüyü sürdürebiliyor. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Stone Panel dekoratif duvar kaplama panelleri üretici firması olarak duvar kaplama ürün grubunda duvar panelleri üretimi, satışı ve uygulama desteği sunuyoruz.


Onlarca renk seçeneği ile duvarlarınız için. Doğadan ilham alınarak tasarlanan taş görünümlü duvar kaplama panelleri. Geçmiş ile modern yapıyı birleştiren tuğla görünümlü duvar kaplama panelleri.


Alilışilagelmiş duvarlara sıradışı tasarımlar sunan karo tavan ve duvar kaplama panelleri. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. Flexstone çalışma örneklerimiz Flexstone taş kaplama avantajları nelerdir. Ahşap görünüm, ince taş ya da kayrak taş görünümüne sahip olan modeller ile her ev artık daha dekoratif. Kolay kolay zarar görmeyen duvar kaplama panelleri herhangi bir şeyin çarpması ile de yırtılmaz.


Kültür taşı sektörünün stoklu ana bayiliği, dağıtıcı ve proje uygulamalarını yapan YSK Mühendislik polyester taş panel kaplama sektöründe de aynı hizmet kalitesini yansıtarak hizmet vermektedir. Taş , taş kaplama , kaplama taş , taş duvar,duvar taşları,duvar kaplama taşları, taş duvar kaplamaları , taş duvar fiyatları,duvar taş kaplama ,duvar taş kaplama. Taş malzemeler hem dayanıklı ve sağlam olduğu için hem de doğal ve uzun ömürlü olduğu için dış cephede sıkça kullanılıyor.


Ham görüntüden hoşlanmıyorsanız cilalı taş kaplamaları tercih ederek daha modern ve sleek yüzeyler kazanabilirsiniz. Estetik açıdan göze hitap edebilmesi için bir çok farklı alternatifleri firmamızı takip ederek öğrenebilirsiniz. Estetik ve dikkat çeken dekoratif taş kaplama ile yaşam alanlarınız çok daha eğlenceli olacak. Sanat ve tasarımın birbirinden beslenerek yepyeni ilhamlara kaynaklık ettiği, var olan estetiğin ötesinde bir karakteri, mesajı ve hikayesinin olduğu, fiber esaslı dekoratif duvar kaplama panelleri üzerindeki doğal taş tozunun modern ve teknolojik bir anlayışla birleştirildiği, uygulamasında ise rahatlığın, kolaylığın bir.


Taş kaplama ve tuğla kaplama ürünlerimiz, Ankara merkezli fabrikalarımızda hafif agrega, yüksek mukavemetli katkısız porland (P.Ç.55) çimento, inorganik pigmentler kullanılarak özel tekniklerle üretilmektedir. Eskilerde daha çok takı ve desenli nesneler olarak karşımıza çıkan doğal taşlar artık evlerin de bir parçası haline geldi. Renk ve desen seçenekleri oldukça fazla olan patlatma doğal taş çeşitlerinin yanı sıra mermer mozaikler, dekoratif traverten fayans modellerini de duvar kaplama malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Ahşap duvar kaplama , beton duvar kaplama , taş duvar kaplama , tuğla duvar kaplama ve karo tavan ve duvar kaplama fiberglass dekoratif duvar panelleri koleksiyonu ile kullanıldığı alanlarda özgün ve sıra dışı mekanlar yaratma imkanı sunuyor.


Kültür taşı modellerimiz adet desen ve onlarca alt renk seçeneğine sahip duvar taş kaplama malzemesidir. Web sitemiz de duvar kaplama panellerimizi ve uygulanmış ürün görsellerini inceleyebilirsiniz, ürünlerimizi daha detaylı görmek isterseniz sizi satış mağazamıza bekliyoruz. Pastel renkleriyle dar mekanları genişletme etkisi de olan bu ürünle, yatay bir katman ile ikonik bir mekan oluşturabilirsiniz.


Taş kaplama

Taş duvar kaplama panellerimiz Türkiye’nin her yerine gönderimi yapılmaktadır. Panel Çeşitlerimiz, brüt beton, tuğla duvar paneli, kayrak taşı panelleri, rustik taş paneli, ile tuğla duvar kaplamaları ve taş duvar kaplama panelleri ile Daha şık mağaza, ofis, villa ve bahçe duvarların iç mekan ve dış mekanda rahatlıkça kullanabilirsiniz. MUNDO STONE FARKINI YAŞAYIN! Betonarme evler, ruh karartıcı dış cephe boyaları ve sıkıcı renklerdeki duvar tasarımları, birbirinin aynı tek düze evler, restoranlar, ofisler.


Usta ekibimiz ve satış ofislerimizle tek gayemiz mutlu müşteriler. Büyük ebatlı yer ve duvar seramiği, granit, granit seramik, mermer, klinker ve her türlü doğal taş kaplama malzemesinin döşenmesinde, yoğun yaya trafiğine maruz kalan iş yerleri, alışveriş merkezleri, okul, hastane gibi mekanlarda, eski granit ve mermer yüzeyler üzerine seramik kaplamasında kullanılır. Veranda taşı , doğadan ilham alan taş deseni duvarlarınıza çok yakışacak. Kültür taşı Veranda, cephe taş kaplama ve dekoratif taş kaplama dekorasyon ürünü. Taş kaplama yurdumuzun değişik yörelerindeki doğal ortamından çıkan kayrak taşı olarak bilinen taşlarla ve aynı zamanda doğadaki asıllarına benzeyen ve kopyalama yöntemiyle fabrikada üretilen kültür taşlarıyla gerek iç mekanlarda gerek dış mekanlarda görsel ve izolasyon amaçlı yapılan kaplamalardir.


Taş kaplama

ALTAMURA TAŞ DUVAR KAPLAMA. PIZARRA TAŞ DUVAR KAPLAMA. Sena stone, birebir taş dokusuna ve görünümüne sahiptir, dokunulduğunda taş hissi verir.


Fiberglas, polyester mastik ve doğal taş tozundan imal edilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar