6 Ocak 2021 Çarşamba

Yeni nesil dış cephe kaplama

Yeni nesil dış cephe kaplama

Daha fazla bilgi için iletişim bölümünden firmamıza ulaşabilir, dekoratif dış cephe kaplama fiyatları ve yeni nesil mantolama fiyatları ve detayları için resimleri tıklayabilirsiniz. Atölyede projede istenilen ebatlara göre kesilen Neolith plakalar, yeni nesil MS Polimer bazlı yapıştırıcılar kullanılarak eloksalli düşey profiller üzerine yapıştırılır. Bu amaçla çeşitli dış cephe kaplama çalışmaları yapılmaktadır.


Yeni nesil dış cephe kaplama

Hekimboard standart fugalı levhalardan farklı olarak üretimine başlanan yeni nesil fugalı levhalar, farklı genişliğe sahip fugaları ve değişik kesimlere sahip tasarımları ile standartın ötesinde cephelere sahip olmak isteyenler için özel olarak üretildi. PeliExterior, yapıların estetik zırhı. Binanıza değer ve estetik katın Hy-Tech dış cephe kaplaması. Yeni nesil cephe kaplaması. Yani yeni nesil mantolama malzemeleri ile betonarme apartmanların modern görünümüne estetik olarak da bağlı kalınan hem dış cephe yenilemesi hem de ısı yalıtımı sağlayan giydirme seçeneklerinin başında mantolama yöntemleri geliyor.


Yapıyı kötü hava koşullarından (yağmur, dolu, kar, kum fırtınası, güneş ışınları, rüzgar sesi) korumak ve farklı renk seçenekleri ve tasarımlarıyla yapının mimari yapısını bütünlemek için kullanılır. Regal Servisi ile Kesin Çözüme Kavuşun. Teknoloji alanındaki gelişmeleri. Yapıların yeni nesil iç ve dış cephe kaplama ve mantolama sistemidir. Dayanıklı dış cephe malzemeleri ile yaptırmış olduğunuz işlem uzun süre ilk günkü kalitesiyle kalacak, evinizin güzel görüntüsünü koruyacaktır!


Katlanabiliyor eğilip bükülebiliyor ve asla kırılmıyor. CRETOX Concrete Haute Couture , Neteren Ltd. Bir makas yardımıyla oldukça kolay bir şekilde kesiliyor. En güzel özelliği ise kendinden yapışkanlı formu ile dilediğiniz zemin yüzeyine sorunsuzca yapıştırabiliyorsunuz. CRETOX, hafif beton panel olması, özellikle dış cephe beton kaplama projelerinde profil üzerine doğrudan yapıştırma yöntemi ile uygulanabilmesi ve en önemlisi hızlı terminleri ile montaj aşamasında da sürpriz maliyetlere yer vermeden nitelikli projelerin aranılan ürünü konumunda yer alıyor.


Isı yalıtımı ile hem kendiniz hem de çevreniz için fayda sağlarsınız. Tekniğine uygun bir ısı yalıtımı uygulaması enerji tasarrufu demektir! Birbirinden estetik dış cephe ısı yalıtımı sistemleriyle binanızın görünümünü güzelleştirirken yapının korunmasına da katkı sağlarsınız. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan yeni nesil dış cephe kaplama üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir.


Yeni nesil dış cephe kaplama

Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Ekobord yeni nesil fibercement ürünleri piyasaya sundu. Ekobord fibercement ürünler hakkında bilgi almak için lütfen bizi arayınız.


Bilindiği gibi binaların dış cepheleri gerek estetik açıdan geliştirilmesi, gerek yalıtım ihtiyaçlarının karşılanması gibi amaçlarla bir takım işlemlere tabi tutulmaktadır. Dış cephe kaplama sistemleri içerisinde en. YENİ NESİL İZOTERMAL ISI YALITIM KAPLAMASI___ 1. DIŞ CEPHE KAPLAMA ÇEŞİTLERİ Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımları için birçok dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir.


Binaların dış cephelerine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden uygulanabilmektedir. ISOLLAT malzemeleri, dayanıklı bir polimer kaplama oluşturur ve yüzeyleri sadece ısıya karşı değil, UV ışınlarının olumsuz. Metal dış kabuk ve dolgu olarak kullanılan Ayanmazlık sınıfı mineral yün (taşyünü veya camyünü) izolasyon tabakası sayesinde yangına dayanıklı kompozit bir sistem elde edilmiştir. VINYL YALI BASKI DIŞ CEPHE KAPLAMA SİSTEMLERİ.


Cephe Isı Yalıtımı ve Dış İzolasyon. Depka Group ürünü olan DEPKA Dekoratif Pamuk Duvar Kaplaması 1doğal Pamuktan imal edilmiş yeni nesil bir iç mekân duvar kaplama malzemesi markasıdır. Bina dış cephe kaplama , ilk intiba, ilk değerleme,. Her türlü iklim şartlarına uygunluğu dikkat çekmektedir. Ekoklinker kendinden yalıtımlı, kil esaslı, farklı yoğunluklarda üretilen ve ilave yalıtıma gerek duyulmayan yeni nesil duvar sistemleridir.


Aşağıda, yeni nesil seçenekler hakkında bilgi paylaştık. Thermo Shield Teknik İzolasyon San. Hava bariyeri sayesinde nefes alan bir kaplama malzemesidir.


Diğer cephe kaplamalarına göre daha hafiftir. Geliştirilen yeni nesil nano teknolojik boyalar, eskiye oranla daha az kir tutar ve cepheler daha az kirlenir. Kaplama malzemesi kullanarak dökme, levha, şilte ve boru formunda imalat yapılabilmektedir.


Insulawool, mineral yün grubuna dahil yalıtım malzemeleri olup, ısı yalıtım özelliklerlinin yanında yüksek ses yalıtım özelliklerine sahiptir. BoardeX, özellikle saçak altlarında karşılaşılan sarkma ve sehimlerin önüne geçiyor. DİY kendin yap - Duration: 6:54.


Türkiye değişime ve dönüşüme kavuşuyor. Bu değişime siz de kulak verin. Yapı deneyimiyle sizde tanışın. Yalıtım, insanoğlunun en ilkel barınma araçlarından şu zamana kadar kadar başvurduğu esas yapı prensiplerinden bir tanesidir. Marka olmanın ötesinde bir hizmet.


Compact lamine ile dış cephesi kaplanmış binalar hem dış cephenin havalandırılmasına yardımcı olur hemde rutubet ve nemi önlemiş olur. Bir çok renk alternatifi olan compact lamine paneller cephe kaplama sistemleri içerisinde yaratıcı çözümler sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar