19 Mayıs 2015 Salı

Asansör kasnak koruma sacı

Asansör kasnak koruma sacı

Kasnak Koruma Sacı İmalatı. Bağlantı Aparatları Dahildir. Stoklarımızda devamlı olarak bulunmaktadır. KASNAK KORUMA SACI KULLANMA KILAVUZU.


Asansör kasnak koruma sacı

Milas, asansör bakım, asansör montaj, yedek parça, çekmeköy asansör. Seperatör Sacı , asansör kuyusu içinde ağırlık karkasına takılmak suretiyle, bakım esnasında personelin güvenliği için tasarlanmıştır. HIZ REGÜLATÖRÜ (OSG B) 0. Müşterilerimize sunduğumuz ürün yelpazemiz içerisinde asansör ray konsolu, ağırlık konsolu, ray tırnağı, makine kasnak koruma sacı , döküm halat şisesi, makaralı bayrak laması, borulu çelik dübel, makine şasesi, ağırlık şasesi gibi çeşitli asansör bağlantı elemanları yer almaktadır. Asansör Sistemi-Binalar İçin-Bina, Asansör ,Sistem.


Bu ürünler asansör sanayisinde kullanılmak üzere hazırlanmıtır. Kabinde döşemenin altında. Yetkili Kişi : Sedat Avcı. Ses izolasyonu lastik takozlarla temin edilmelidir. Yağdanlıkların konulması.


Asansör kasnak koruma sacı

Regülatörde sac korumanın olması. Bu teknik işlemler kapsamında kabin, çelik halatlar, kapı kilitleri, patenler ve plastikler, kabin tamponlar, asansör kasnakları , asansör regülatörleri, kasnak koruma sacları, kabin butonyerleri, kat göstergeleri, halat şişesi, kablo tutucu, etek sacı ve yağdanlık gibi tüm asansör aksamları kontrolden geçirilmektedir. SAC TIRNAKLAR DÖVME TIRNAKLAR. TOKİ ninde kullandığı gibi 6kg olması uygun olacaktır. Makine Dairesi Merdiveni.


Tahrik makinası, karkası ve saptırma kasnakları yüksek izolasyon özelliğine sahip kauçuk izolatörler ile binadan izole edilecektir. ASANSÖRLER TEKNİK ŞARTNAMESİ. Lift asansör market, asansör malzemeleri, asansör market, paket asansörleri , asansör parçaları, otomatik kapı, makine motor, kabin, fotosel, regülatör, paten Installation yours business, our business is logistics.


Asansörleri yedek parça fiyat teklif isteği, 70. Yüksek mukavemetli S formlu bağlantı sacı. Halat koruma sacı ve halat atma pimleri. Elektrik ve hidrolik asansörler için yapım ve montaj gü-. Boy Panel ) Buyonyer koruma kutuları galvanizli sac veya alüminyum veya statik boyalı sacdan üretilmelidir.


Bu nedenle yüksek hızlı asansör motorlarında titreşim probleminin çözülmüş olması gerekir. Hürriyet Mahallesi Vatansever Cad. No: Yakacık – Kartal – İstanbul. Mantar Stop Koruma Aparatı. Kesintisiz bir mekanik koruma sağlamak için iletken ve kabloların koruyucu kılıfları, şalter kutuları veya cihazların içine kadar sokulmalı veya uygun bir rakor içinde son bulmalıdır.


Palangalı asansörlerde kasnak mil ve kamaları kontrol edilmeli, kasnakta halat atma. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. TAHRİK KASNAĞI YİV AŞINMA KONTROLÜ 23. Bu koruma tertibatı halatların değiştirilmesi, kasnağın değiştirilmesi ve kasnak kanallarının torna edil-.


Emniyet kontaklı gergi kasnağı olacak. Doğru Yapılan Bakım Asansörün Ömrünün Uzamasını Sağlar ve Arızaların Önüne Geçmiş olunur. Statorda düşük kayıplı silisli sac kullanılmıştır. Sonrasında kılavuz raylara göre hizalanır.


Sessiz ve konforlu çalışır. Plastik gövde koruma kapakları sayesinde tam güvenlik sağlar. Fren ile birlikte verilen Motor bağlantı kapağı (no:l), motorun arka bağlantı kapağı ile değiştirilir. Redüktör Motor Akupleleri.


Bu kasnak rulman çelik malzeme, genel rulman söndürme sonra, kanal aracılığıyla taşlama işlemi. Koruma metodu Korumanın Açıklaması Avantajları Sınırlılıkları A Sabit koruma Kayış- kasnak uygulaması: Demontaj gerektiren yerler okla işaretlenmiştir. Frezede uygulama: Açıkken tezgahlarda parçanın beslemesine izin verir,kapalıyken uzaklık,aralık veya formu nedeniyle tehlikeli bölgeye ellerin geçişine izin vermez. Askı halatları veya zincirleri, çekme kasnağı , tambur veya tahrik makinasının dişli çarkının. Not: Koruma tertibatının kurtarılması kabine.


Standartta dört adet yeni tarif eklenmiştir. Sürtünme ile çalışan tahrik kasnağı demir döküm olup, halat kanalları özel olarak serleştirilmiş olup, çabuk aşınması önlenmiştir. TSE-TSEK belgeli olacaktır.


A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets of its traffic from the united states.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar