29 Mayıs 2015 Cuma

Dekoratif kolon kaplama

Kolon kaplamalar , duvar dekoratif kaplamalar , raf üstü alın kaplamaları çalışmalarımız. Paslanmaz sac kolon kaplama modelleri müşterinin isteğine göre tasarlanmak ile birlikte en çok tercih edilen desenli hazır sac kaplama modelleri de mevcuttur. Konsept projelerde, panel kaplamalarımız ve kemer kaplamalarımızla kombine uygulamalarda tercih edilen tamamlayıcı ürünüdür. Taş görünümlü ve tuğla görünümlü olarak iki farklı yüzey alternatifimiz mevcuttur.


Sade, yalın ve dekoratif yönü kuvvetli ve işlevsel ürünler olarak tasarlanmıştır. Paslanmaz kolon kaplama yapılardaki kolonların taşıyıcı gücüne katkıda bulunmamasına rağmen estetik görüntü için tercih edilen bir kolon kaplama şeklidir. Ek Özellikler: Paslanmaz kolon kaplamada değişik desenlerde ve parlaklıkta kolon kaplama çeşitlerinden biri tercih edilebilmektedir. Eğer sizin de salonunuzun orta yerinde hoşlanmadığınız bir kolon varsa, resimdeki gibi ayna kaplama yapabilir, hem kolonu kamufle edebilir, hem de ışıl ışıl bir görüntü yakalarsınız.


Etiketler: ayna kaplama , ayna kaplama duvar, ayna uygulamaları, dekoratif ayna. Henüz yorum yok Yorum Yap Yorumu İptal Et. Kolon Kaplama ile reyon ve raf bulunan bir kolon için dekoratif bir tasarım uygulanması noktasında, ahşap veya üç boyutlu bir görsel tasarım imkanı sağlar, kolon üzerinde dijital ekranlar yer alabilir, raf ve askı sistemleri kurulabilir veya camlı bir süsleme ile estetik bir görüntü sağlanabilir. Diğer yapı malzemelerine oranla paslanmaz çeliğin yapısal sağlamlığı garantiniz olacaktır. Duvar Çıtaları - Duvar göbekleri yada Kolon kapama yada her neyse işte :) Bu duvar kaplama işini o kadar seviyorum ki her eve yapabilirim, hatta her odaya :) şekilde uygulanıyor ya alçı yada mdf üzeri boya şeklinde.


Alçıyı pek uygulamıyoruz çünkü kalıpla yapılıyor bütün duvar batıyor duvarında boyanması gerekiyor. DEKORATİF AYNA KAPLAMA METREKARE FİYATİ İSTEYİNİZ. DÜZ AYNA KAPLAMA METREKARE FİYATI İSTEYİN.


Söve Kolon Kaplama Nedir? Yüksek Kaliteli Kolon Kaplama Üreticilerini Kolon Kaplama Tedarikçilerini ve Kolon Kaplama Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Türk Tedarikçi Bulma Çözümleri. TYT Tasarım İzolasyon Kartonpiyer Poliüretan.


Dekoratif kolon kaplama

Birbirinden farklı modellere sahip olan duvar kaplamalar , özellikle taş desenleri ile rustik bir hava isteyenlerin önceliklerini oluşturuyor. Duvar paneli uygularken doğal bir görünümden yana olurken vakit kaybını istemeyenler arasındaysanız 3D modelleri sizin için ideal olabilir. CNC ile desen uygulaması yapılabildiği gibi arka yüzeyine yapılan desenlerde ışık kaynağı kullanılarak dekoratif duvar ve kolonlar yaratılabilir.


Dekoratif Duvar Kaplama Yöntemleri. Paneller yüzeye oluşturulan metal konstüksiyon üzerine özel yapıtırıcı ürünleri ile monte edilmektedir. Gerek iç gerekse dış cephe dekorasyon çalışmalarınızda her türlü kolon ve kirişleri söve kolon kaplama ürünleri ile rahatlıkla kaplayabilirsiniz.


Elle Boyanmış Ahşap Kaplama. Firmamız hakkında son gelişmeler. SenaForm ve Koçtaş arasında anlaşma gerçekleşti. Kolon kaplama , reklam sektörü, mimarı dekorasyon, asansör kabin ve asansör kapı uygulamaları, inşaat sektörü, tekstil aksesuarı gibi alanları sayabiliriz. Sergi Salonu tavanı gibi Özel tasarıma ihtiyaç duyulan tüm salonlar için tavan , duvar kaplama , kolon kaplama , sahne gibi bölümlerin tüm kaplama işleri yapılmaktadır.


OUTDOOR TAVAN KAPLAMALARI : Otel Giriş ,Bina Giriş , Sosyal Alan Girişi gibi ihtiyaç duyulan yapılarda Sundurma –Saçak -Tavan. Market Reyonları - Kolon Kaplama - Ekmeklik Reyonları - Manav Reyonları. Wood Ahşap Panel dekoratif kaplama ürünlerini sipariş vermek için bizimle iletişime geçiniz. Doğadaki ağaçları kesmedende ağaçları yaşayabiliriz. Hatta çelik konstrüksiyon profil kargas yapılarak suni kolon duvar şeklinde üzerine giydirme olarakta.


Dekoratif kolon kaplama

Alışveriş Merkezi Uygulamaları. Fiberglas takviyeli polyester, doğal taş tozu ve özel kimyasallar karışımlarından üretilmiştir. Kendinden hazır renk ve dokusundadır.


Genel olarak strafor ve stropiyer gibi köpük ürünlerine ağırlık verilmiştir. Ayrıca dış cephe kaplamalar , fugalı mantolama ürünleri, dekoratif mantolama ürünleri de yer almaktadır. Plaka formatlı ürünleriyle beraber kullanılabilen taş ve tuğla kemer kaplama ürünleri, sütun kolon kaplamaları ve eskitme ahşap görünümlü dekoratif tavan kirişleri özellikle konsept projelerde farklılık yaratıyor. MDF benzeri malzemeler ile preslenerek kullanılabilen dekoratif laminat kaplama malzemesidir.


Convex ve concav yönde uygun çap oranları ile yüzey formu verilebilmektedir. Normalde yüzeylerinde dekor kâğıdını koruyan ve yüzey. Müşteri memnuniyetini esas alan firmamız, paslanmaz sac, desenli ve renkli paslanmaz ticaretinde yılların tecrübesi ile istikrarlı olarak yoluna devam etmektedir. Cephe Giydirme ve Kaplama. Duvar Panelleri Şaft Duvarı Bölme Duvar Prefabrike Bina Duvarı.


Konyetner Zemini Yükseltilmiş Döşeme Zemin Panelleri. Büyükçekmece Güzelşehir Villaları x bs traverten antik eskitme kolon taş kaplama uygulaması örneği. Size özel tasarımlar ile yaşam alanlarınızı doğaltaş ile dekore edebiliriz.


Dekoratif kolon kaplama

Antik Tuğla modellerimizin birbirinden farklı farklı renk ve doku çeşidi bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar