23 Şubat 2017 Perşembe

Kompakt laminat dış cephe kaplaması

Kullanım için uygulandığı yerde uzun süreler boyunca ilk günkü canlılığını koruyan ve aşınmayan yöntem olan kompakt laminat cephe kaplama sayesinde modern çizgilere kavuşan çok sayıda bina bulunmaktadır. Dış cephe kompakt laminatları bir çok kraft kağıdının üst üste gelmesi ve bu kağıtlara yüksek basınç ve ısı altında özel reçine emdirilmesiyle elde edilmiş özel panellerdir. Kompakt Laminat aluminyum cephe panellerine göre çok daha sağlam bir malzemedir. Kompakt laminat cephe kaplama m² fiyatını öğrenmek ve teklif almak için bizimle iletişime. Sentetik reçinelerin en önemli artısı ise yapıya dayanıklılık sağlamasıdır.


Kompakt dış cephe kaplaması , kompakt laminatların dış cepheye uygulanmasıyla oluşturulur. Böylece uzun yıllar boyunca dış cepheden maksimum verim alınabilmektedir. EN 4normlarına uygun dış cephe giydirmede kullanılan compact laminat etkili hava koşullarına karşı dirençlidir. Yüzeyinde bulunan koruma tabakası sayesinde uv ışınlarına, rüzgar sürtünmesine, yüksek ısılara, donmaya, yağmurlara, darbelere karşı dayanaklıdır.


ExClad serisi dış cephe kompakt laminatlarımız, renk solmasına, su geçirimine ve ateşe karşı dirençli olmasını sağlayan en üst seviyede teknolojiyi barındıran GLE. Alüminyum alt konstrüksiyon üzerine montajı yapılır. Dayanıklılığına göre gruba ayrılmaktadır: Standart Kaplama : Kullanılan kompakt laminat dış cephe kaplamaları standart boyutlarda olandır. Stoklarda en kolay bulunabilen malzemedir.


CHINESEHPL hijyenik özellikleri 8mm kompakt laminat HPL dış cephe kaplaması. Gerçek ahşap kaplama ürünler ( lamine - laminat değil yada ahşap) gibi 1-senede bir bakım gerektirmez, yaşam alanını devamlı bir şantiye ortamına çevirmez. Bir çok renk alternatifi olan compact lamine paneller cephe kaplama sistemleri içerisinde yaratıcı çözümler sunar.


Cephe kaplamalarında İdealhpl ürünlerinin tercih edilmesi için birçok sebep var. Binaya sağladığı ısı tasarrufunun yanı sıra, projeye estetik bir katkı sağlıyo. UV Dayanımlı dış cephe : UV dayanımlı yüzeyli kompakt laminatlar dış cephe uygulamaları için özel olarak siparişle üretilirler. Dış Cephe Duvar Kaplamaları. Ultra viole ışınlarına karşı yüzeyde işlem yapılır.


Panelex kompakt laminatlar Anti Graffiti özelliklidir. Boya ve benzeri müdahaleler kolayca temizlenebilir. Bir çok artısı olan kompakt laminat parkelerin en büyük artısı binanın nefes almasını sağlamasıdır. Bsınıfı yangına dayanıklı olması montaj kolaylığı,geniş renk seçeneği ile kısa sürede cephe kaplama ürünleri arasında saygın bir yere sahip olmuştur.


Dış cephe kaplamalarında sektörün öncü yalıtım ürünlerinden olan kompakt laminat , son zamanlarda oldukça yaygın bir hale gelmiştir. Gentaş kompakt laminat dış cephe kaplama , EN 438-kalite standardındadır. Avrupa normlarına uygunluk belgesi vardır.


Kompakt laminat dış cephe kaplaması

Bu sayede, rutubet, ısı kaybı ve ısı farklılıkları da önlenmiş olur. Sistem alüminyum düşey taşıyıcılar üzerine 6mm. Adresimiz İkitelli Keresteciler Sitesi 5. Polyrey kompakt laminat paneller çok sayıda kraft kağıt katmanlar ve onu kaplayan dekoratif kağıt yüzeyden oluşmaktadır. Bunun için havalandırmalı laminat alt konstrüksiyon kullanılmalıdır. Farklı uygulamalar için birbirinden farklı çeşitlerde dış cepheye uygulama yapmak mümkündür.


Bu parkenin artılarından biri de üretiminde düşük alüminyum tüketimidir. Compact Laminat Cephe Kaplama. Kimyasal Leke Test” standarlarına göre PSB Singapur test merkezi tarafından test edilmiştir.


Kompakt laminat dış cephe kaplaması

Daha bir çok farklı özelliği bulunan görselliğinden bin yapısına ve dış etkenlere karşı oldukça olumlu yönleri bulunmaktadır. Gözeneksiz, gergin ve darbe geçirmezliğinin yanında, kolayca işlenebilir, şekil verilebilir ve doğanın renklerini yüzeyinde taşıyabilir olması da diğer avantajlarından. Günümüz mimarisinde çok önemli yer kaplayan cephe kaplama türlerinin başında gelen kompakt laminat cephe kaplama sistemi kendi içinde farklı farklı sistemler içeren fakat dışarıdan bakan için bir bütünlük sağlayan, gözleri yormayan ve oldukça şık bir görünüm katan cephe kaplama sistemlerinin başında gelmektedir.


Kompozit Panel ( Alucobond ) iki yüzü alüminyum levha ile kaplı plastik veya mineral dolgulu çekirdekten oluşan bir yüzü renkli alüminyum kompozit levhadır. Bu ısı değişikliklerinin yapı içine yansımasını. Bu ancak yoğuşma olabilecek yüzeylerde- dış cephe - ısı yalıtımı yapılarak mümkün olabilmektedir (15).


Yapılan Çalışmadan ve Verdikleri Emeklerden Ötürü Firma Yetkililerine Çok Teşekkür Ediyorum. Maliyet Her Ne Kadar Önemli Olmasa da Yaptıkları İşi En Cüzzi Maliyetlere Yapıp En İyi İşçiliği Verdikleri İçinde Ayrıca Teşekkür Ederim. Combin Yapı, iç ve dış cephe kaplamaları, giydirmeleri ile iç mekan tasarım ve uygulamalarında kompakt ve akrilik başta olmak üzere farklı ürünlerden konseptler oluşturan bir firmadır. Trespa Meteon paneller yüzde oranında ahşap ihtiva ediyor. Doğal olmasından dolayı sıcak bir görünüme sahip.


Kolay temizleniyor ve kolay kir tutmuyor. Bu yüzey çeşitli kimyasal maddeler ile rahatlıkla temizlenerek yeni nesil dış cephe kaplaması olma hakkını kazanmıştır. Standart kalitedeki laminatlar , zor alevlenici olarak B-Sdsınıfı yangına karşı dayanabilme özelliğine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar