16 Şubat 2017 Perşembe

Tesviye şapı

Beton, şap, zeminlerin bozukluklarının giderilmesi ve düzetilmesi amacı ile zemine. Düzgün olmayan beton zeminlerde düzeltme harcı olarak kullanılır. Bu uygulamaya çeşitli sebeblerden dolayı ihtiyac duyarsınız ben kısacası sizlere genelde terçih sebebi olan uygulamalardan biraz bahsetmek istiyorum bunlardan birincisi pvc zemin kaplama altı tesviye şapı. C’nin altındaki sıcaklıklarda uygulama yapılmamalıdır. Türkçe online sözlük Tureng.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Tüm yüzeyler sağlam, tamamen temiz ve yapışmayı önleyici maddelerden arındırılmış olmalıdır. Yüzey uygun bir astar ile astarlanmalı ve kurumaya bırakılmalıdır.


PVC zemin kaplamalarının, kauçuk zemin kaplamalarının, halı ve parke gibi esnek zemin kaplamalarında oldukça düzgün bir yüzeye ihtiyaç duyulmaktadır. Tesviye beton üzerine mutlaka kaplama malzemeleri uygulanmalıdır. Kullanım Alanları Pvc zemin kaplama, Linolyum , halı, lamine parke, laminat parke, kauçuk zemin kaplama gibi döşeme elemanlarının uygulanması esnasında. Lt su düşük devirli karıştırıcı yardımı ile homojen bir şekilde karıştırılır. TV - No long term contract Loading.


MODÜLÜN ADI Tesviye Betonu ve Şap MODÜLÜN TANIMI Bu modül tesviye betonu hazırlama, tesviye betonunun dökülmesi ve şap betonu dökülmesinin anlatıldığı öğrenme materyalidir. Civalı Şap Uygulaması – Zemin tesviye şapı , akıllı şap uygulamaları. Bu nedenle, çok düzgün yüzeyli şap dökmek istendiğinde veya şapı istenilen bir kotta ve terazisinde dökmek gerektiğinde kendiliğinden yayılan hazır şap kullanılması bir zorunluluktur.


Tek Bileşenli Su İzolasyon Malzemesi. Kendiliğinden Yayılan Tesviye Şapı. Komponentli Süper Elastik Su İzolasyon Malzemesi. Kuvars Agregalı Yüzey Sertleştirici.


Akrilik Esaslı Kür Malzemesi. Neden self levelling şap? Akıllı şap uygulaması – Civalı şap, tesviye şapı , akıllı şap ya da kendiliğinden yayılan şap olarak da bilinen sentetik polimer katkılı, yapışma gücü arttırılmış ince uygulamalar için özel hazırlanmış çimento esaslı zemin kaplama harcıdır.


Aynı zamanda kendiliğinden yayılma özelliği sayesinde sıfır. Helikopterli şap uygulaması zeminlere sağlamlık oluşturur, zeminlere renklilik ve görsellik katar. Sızdırmazlık özelliğe sahiptir.


Tesviye şapı

Yalıtımlı Tesviye Teras Şapı aynı zamanda su yalıtımınada zemin hazırlayacağından dolayı hem ısı hem su yalıtımını aynı malzemeyle çözmenize yardımcı olacaktır. Alçı, çimento ve kumun ideal kombinasyonu ile kendi kendine yayılır ve teraziye gelir. Alfa alçı bazlı tesviye şapı DENFIX içerdiği alfa alçı sayesinde çimentodaki ıslak genleşme-kuru büzülmeyi (rötre) dengeler ve neticede çatlama olmaz. Tesviye Şapı Binaların zemininde kullanılan Alfa alçı bazli tesviye malzemesidir. Alfa alçıdan dolayı erken prizlenir ve çok çabuk mukavemet kazanır.


Civalı Şapın Kullanım Şekli:kg Self-Levelling Şap, litre temiz su ile karıştırılır. Mala yardımı ile şap üzerine bastırılarak sıkıştırılarak düzeltilir. Beton ya da şap yüzeylerinin düzleştirilmesini sağlamaktadır. Kaldırım, mozaik ve doğal taş yüzeylerinin terazilenmesini sağlar.


Tesviye şapı

Kalınlığı bir mala yardımıyla ayarlanmalıdır. Kirpi rulo ile taranarak gazının çıkartılması sağlanır. Tesviye gereksinimleri uygulama öncesinde tespit edilmelidir. Tesfiye Şapı ila 40mm arası zemin bozukluğunu gidermek için atılır. Su oranlarına riayet edilmelidir.


Yabancı malzeme eklenmemelidir. Sentetik katkılar içeren,çimento esaslı , kendiliğinden yayılabilen zemin tesviye şapı. Her türlü PVC, halı, seramik ve yüzer parke uygulamalarından önce dengeleyici ve tesviye amaçlı olarak kullanılır. Seramik zeminler yapılacak olan yerlere uygulanan akıllı şap (self leveling şap) ile bu alanlarda düz bir zemin elde edebileceksiniz. Tesviye şapı (Civalı Şap) uygulama alanları ise oldukça fazladır.


Alt zeminlerin pürüzlerini kapatarak düzgün bir yüzey sağlar. Aşınma direnci ve yüzey sertliği yüksek bir malzemedir. NEDEN SELF LEVELLİNG ŞAP? Genel olarak tesviye şapları üç temel amaç için kullanılırlar. Zemin üzerinde istenilen kotta bir yüzey oluşturmak,.


Döşeme şapı olarak kullanılan alçı, normal alçıdan farklıdır. Rötre yapmaz, rengi beyazdır. Zemin kaplaması uygun standart bir alt zemin hazırlar. Düşük maliyetli temin tesviyesi sağlar.


Tesviye şapı

Zemine serilen Panetti ürünlerinin en az şap kalınlığı kadar yukarıya doğru çıkartılması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar