22 Şubat 2017 Çarşamba

Alüminyum kapı sistemleri

Standart ve özel açılara uygun özel profiller ile fonksiyonel pencere ve kapı yapabilme imkanı. Schüco, yüksek kaliteli alüminyum , PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir. AT 7HI-S kapı profil sistemi , yenileme ve yeni bina için çok yönlü ve her türlü açıklığa uygun odacıklı bir sistemdir.


E system alüminyum doğrama sistemleri şık ve estetik tasarımlarıyla beraber, kaliteyi uzun yıllar boyunca kullanımınıza sunmaktadır. Isı yalıtımlı ve yalıtımsız alüminyum kapı pencere sistemleri , jaluzili ofis bölme sistemleri , ayarlanabilir kapı kasaları gibi alüminyum doğrama başlığı altındaki tüm imalat ve uygulama hizmetleri firmamız bünyesinde mevcuttur. Panel cephe modüllerini oluşturan bütün bileşenler, kontrollü fabrika ortamında bitmiş ürün haline getirilir ve şantiyede montajı yapılır. RS KAPI SİSTEMLERİ DOĞRAMA MAKİNA OTOMOTİV TURİZM İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak ilk günkü heyecanını kaybetmeden. Pompalı ve kasalı kapı sistemleriyle ister cam, ister alüminyum , ister ahşap kapı ve panel alternatifleri oluşturulabiliyoruz.


Kocaeli cam sistemleri olarak firmamız katlanır cam sistemleri , teras sistemleri , cam kapı , alüminyum korkuluk ve benzeri konularda kalite, estetik ve uygun fiyat çerçevesinde, yaşadığınız mekanları daha güzel kılma. Ahşap doğallığı ile bulunduğu ortama estetik ve sıcaklık katar. Iran Dowintech Trade Fair’a katıldı. Biyet döküm, ekstrüzyon, eloksal, toz boya, ahşap desenli alüminyum tesisleri.


Wve Wkapı ve pencere sistemleri ve Sdar ve Sgeniş sürme sistemleri yer alır. Aluminyum Doğrama sistemleri sert malzemeden uzun ömürlü farklı renk ve model seçeneklerinin olduğu geniş yelpazeli ürünlerden olduğu için tercih edilirler. PVC Doğrama ile başlayan uzmanlığımıza zaman içinde, cam balkonu, alüminyum cephe sistemlerini , cam cephe sistemlerini , panjur sistemlerini , korkuluk sistemlerini , ofis bölme sistemlerini , otomatik kapı sistemlerini de ekledik. Apartmanımıza kapı gerekiyordu ve en uygun fiyattan o kadar kapıyı, o kadar kısa sürede yapma başarısında gösterdiler.


Bunlar kullanıldıkları yere göre çeşitlere ayrılmaktadır. Montajı kolay, basit ve bir o kadar da etkilidir. Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A. Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Güzel egemizde yaptığı çalışmalarla alüminyum kulanımın yaygın olması inancıyla daha güvenilir alüminyum serilerini sizlerin eğenisine sunmaktadır.


Alüminyum kapı sistemleri

Projeye uygun alüminyum kepenk sistemleri. Bu kasalara camlı ya da tamamen alüminyum kapı kasaları, uygun menteşeler yardımıyla montajlanır. Plise Sineklik Sistemleri. Giydirme Cephe Sistemleri (Kompozit) Detaylı Bilgi.


Dorse ve Otomotiv Profilleri. Devamı WİNSA ÜRÜN KATALOĞU Ürün ve referans kataloglarımızı inceleyebilirsiniz. Kullanılan aksesuarlarla kapılarda çift eksen açılımı elde etmek mümkündür. Ayrıca sürme kapılar da büyük miktarlarda ve üstün kaliteyle imal edilir. Hazırlanış ve montaj aşamasında pratik ve etkili olan bu sistemler , gittikçe genişleyen bir kullanım alanında kullanıcılarıyla buluşmaktadır.


Alüminyum kapı sistemleri

Galvaniz çelik sistemler ve alüminyum sistemler olmak üzere ikiye ayrılan otomatik kepenk sistemleri rahatlık, estetik ve güvenliği ön planda tutan müşterilerimizin tercihidir. Kapı ve Pencere Sistemleri RW 46. Cam kapı sistemleri , sürgülü, manuel ve otomatik kapı seçenekleri ile ev, ofis, işyeri gibi mekanlarda hayatınızı kolaylaştıran şık ve modern kapı modelleridir. Cam kapılar , bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar.


Jaluzi bölmeler, fotoselli ve döner kapı sistemleriyle son teknolojiye sahip farkı ve kaliteyi hissedin. Alüminyum Kepenk Sistemleri. Işıklı (skylight) ve kenet çatı sistemleriyle yeni nesil, güçlü ve güvenlikli çatı sistemlerimizi inceleyin. Otomatik kepenk sistemleri kullanımı kolay ve güvenlidir. Güvenliğinizi, ihtiyaçlarınızı karşılayacak alüminyum ve çelik kepenk otomatik çeşitleri bulunur.


Pencere, kapı , cephe, bölme duvar sistemleri ve alüminyumun mimariyle buluştuğu her alanda başarı hikayesi olan, sürekliliği ve yeniliği ilke edinmiş, çevresel değerler konusunda hassas, sektörün takip edilen firması olmak. Doğrama yüksekliklerinin az olduğu durumlarda dıştan takma tercih edilebilir. Makaralı ve motorlu modelleri mevcuttur. Endüstriyel bina, ticari yapılar, mağazalar ve AVM’lerde uygun çözümler sunar.


Ofis içlerinde cam kapı , alüminyum kapı ve ahşap kapılarda uygun çözümler sunar. Ayrıca farklı duvar kalınlıkları için çeşitli alternatif çözümler vardır. Pencere, cephe, kaldırmalı sürme kapı , ev kapısı , kış bahçesi, teras sistemleri , jaluzilerden, kepenk ve iç pencere pervazlarına kadar. Yenilikçi sistem çözümlerinin yanında, projelendirmeden uygulamaya kadar tüm inşaat aşamalarında birinci sınıf hizmetlerle size destek vermekteyiz.


Cephe sistemleri , alüminyum giydirme ve doğrama sektöründe hizmet veren firmamız, dünyada en gelişmiş ürün ve teknolojileri kullanan bir kuruluştur. Enerjimiz ve yaptığımız işe olan saygımız sayesinde sunmuş olduğumuz hizmetlerimizin eksiksiz yerine getirilmesi öncelikli hizmet anlayışımızdır. Firmamız bulunduğu sektöre farklı bir perspektiften bakan, kaliteli ürün ve profesyonel hizmeti ilke edinmiş yapısı ile, alüminyum doğrama, cephe sistemleri , pvc pencere ve kapı , cam balkon sistemleri gibi iş kollarında hizmet vermektedir.


Kullanımı ve temizlenmesi rahat olan bu sistemler her türlü ticaret merkezleri ofis, fabrika ve konutlarda tercih edileceği gibi iç mekanlarda da tercih edilir. BEMER ALÜMİNYUM OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. Bu görüş ile yola çıkan firmamız günden güne hızlı büyüme katederek yoluna devam etmiştir.


ASİSTAL ALÜMİNYUM , balkanlar başta olmak üzere, Avrupa, orta doğu, orta Amerika ülkeleri dahil a yakın ülkeye ihracat yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar