27 Şubat 2017 Pazartesi

Polietilen köpük levha

Polietilen köpük levha

Isı yalıtımı ve yoğuşma kontrolu maksadıyla kullanılmaktadır. Propilenden ve etilen malzemeden hazırlanan ve polimerlerden imal edilen esnek ve yarı esnek, gözenekli, plastik esaslı malzemelerdir. Levhalar ise 1120mm kalınlığında ve. PEflex- Fitil, ekstrüzyon yolu ile imal edilen polietilen esaslı dolgu fitilidir.


Binaların derz ve dilatosyanlarında, ayrıca kapı ve pencerelerin duvar birleşimlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılır. Standart kalınlıklar haricinde 1mm kalınlığa kadar levha üretimi. Binaların dış cepheleri çok zarar gördüğü için ortaya çıkan sorunlar çoğunlukla yalıtım köpüğü ve ısı izolasyon malzemeleri ile giderilmektedir. POLİETİLEN KÖPÜK Boru, Şilte ve Levha. Esnektir ve kolay kesilip biçimledirilir.


Günümüz sorunları arasında yer alan, katlar arası gürültü izolasyonu insan sağlığı açısından en önemli sağlık problemleri arasında yer alan ve çözüm sağlanması gereken inşaat yalıtım uygulamalarıdır. Rulo veya levha halinde üretilebilir. Tek yüz ve çift yüz folyo film bant, kumaş veya müşteri özel talebine göre laminasyon yapılabilir.


Alev yürütmezlik özelliği ile üretilebilir. Yapılarda, duvar arası, havalandırma kanalları,kiremit altı, şap altı, asma tavan altı uygulamalarında ısı,nem ve ses izolasyonunu sağlamak amacıyla kullanılır. Malzeme kullanım alanlarına göre kendinden yapışkanlı, folyolu, polietilen film kaplı olarak üretilmektedir. Köpük ambalaj , özel kesim köpükler.


Bu ürünlerden boru ve profil üretilebilmektedir. Kapalı gözenekli hücre yapısına sahip, esnek ısı yalıtım malzemesidir. Peflex, iklimlendirme, soğutma, güneş enerjisi sistemlerinde ısı yalıtımı ve yoğuşma kontrolü sağlamak üzere üretilen kapalı gözenekli hücre yapısına sahip levha şeklinde polietilen köpük malzemedir. Climaphon polietilen köpük şilteler laminat parke ve şap altında ısı, ses, nem ve darbe yalıtımı sağlamak amacı ile kullanılır. Ancak EVA daha yumuşak ve daha polietilen daha esnek ve daha büyük kurtarma özellikleri Sıkıştırmadan sonra vardır.


Polietilen köpük levha

Zemin İzolasyon Malzemeleri. Mükemmel ısı ve ses izolasyonu sağlar. Akustik,şap,altı,yalıtım,kauçuk,mantar, akustik.


Farklı şekil, renk ve ölçülerde üretilebilen levha formundaki polietilen ambalaj ürünleri birçok sektörde farklı amaçlarla yaygın olarak kullanılmaktadır. Enjeksiyon üretim kapasitesini, alt yapısını tamamlamak üzere olduğu EF Vanalı. Dış yüzeyi düzgün olarak elde. Ses Bariyeri, Ses Kesici Levha fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Daha fazla kalınlık laminasyon ile olur.


Kolayca kesilebilmesi, şekil verilebilmesi ve hafif olması gibi avantajlara sahiptir. Elektronik ürünler için antistatik özellikli ürünler de üretilmektedir. Climaflex levhalar isteğinize göre alüminyum veya metalize Folyo laminasyonlu da. Doğrudan güneş ışığına maruz kalmamalı, kapalı ortamlarda tercih edilmelidir.


XPE polietilen köpük levha üreten bir firmadan temin edilen kırılmış atıkların boyut tespiti için elek analizi yapılmıştır. En iyisini satın al 30x30x3cm epe polietilen köpük levha ambalaj için İnci pamuk malzemesi cornor koruma Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Yüksek yalıtım gerektiğinde Metalize Pe Levha. Geniş ısı aralığına uygundur. Yumrukçal Demir Çelik Hırdavat San.


Kullanımında ısı kaynaklı ebat değişimi olmaz. Bitümlü Tecrit Maddeleri A. Proflex izole levhalar rulo halinde 6-8-10mm tek parça üretilmektedir. Isı ve ses yalıtımı olarak hayatımıza girmiş olan bu ürün içeriğinde ağır metaller barındırmadığından, tam geri dönüşümlü ve fiyatının uygun olmasından dolayı polietilen köpük bugün endüstrinin bir çok alanında rahatlıkla kullanma imkanı vermiştir.


Polietilen levhalara metalize folyo lamine edilerek üretilen ürünlerdir. AYPE levha veya parça halinde sıcak hava veya diğer yöntemlerle kaynak edilebildiği gibi folyo veya film halinde de sıcak dikişle yapıştırılabilir. Polietilenler genellikle yüksek zorlama ya da sıcaklıklara maruz kalan malzemelerin.


Adı da inci pamuk gibi polietilen köpük tabakası (film), soğuk, darbeye dayanıklı, ses yalıtımı, ısı koruma ve iyi plastisite özellikleri ile yeni tip ambalaj malzemesi türüdür. Mallarınızı üstün kalitede bu diğer üreticileri ile karşılaştırıldığında. Her zaman ürün kalitesinde inanıyorum. Bu özellikleri sayesinde parkelerin betondan veya alt katlardan gelecek nemden etkilenmesini engeller.


Grubun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim anlayışı vardır. Bu anlayış, sadece maddi kazançla değil, toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal. Plastik endüstrisinde genelde ismi kısaca PE olarak kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar