20 Şubat 2017 Pazartesi

Alüminyum levha kalınlıkları

Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Yukarıda genel olarak verilmiş özellikler alaşım, kondüsyon ve kalınlık kombinasyonları bazında farklılık gösterebilir. Aşağıda yer alan alüminyum ağırlık tablolarında değişik formların kilogram cinsinden değerlerini bulabilirsiniz. Ayrıca alüminyum ağırlık hesabı aracını kullanarak istediğiniz ebatların teorik ağırlıklarını hesaplayabilirsiniz. Alaşımlı alüminyum levhalarımız, istenilen ölçüde kesimi yapılarak kullanıcılarımıza ulaştırılmaktadır.


Aşağıdaki listelerde stoklarımızdaki çeşitlerimiz, alaşım ve kondüsyonlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Genellikle endüstriyel uygulamalar için tercih edilen, mm ve üzeri kalınlıkları kapsayan, müşteri talepleri doğrultusunda standart ebatların dışında istenilen ölçülerde kesilerek piyasaya sunulabilen alüminyum levha alaşımlarıdır. Levha Kalınlıkları : Min. Yüzey düzgünlüğü toleransı, düzgün bir yüzey üzerine bırakılan levha veya plakanın alt yüzeyi ile düzgün yüzey arasındaki max. Renk seçenekleri ise şeffaf,beyaz,mavi,kırmızı,gri,bronz,yeşildir.


Gelen talepler doğrultusunda farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunmak amacıyla kalınlıkları mm’den mm arasında değişen kompozit panel stoklarda bulundurulmaktadır. Karlı Plastik Metal şirketimiz polietilen fiber teflon ve diğer mühendislik plastikleri ve metalleri tedarik etmektedir. Sac levha ağırlıklarının hesaplanabileceği web yazılımı. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


ALÜMİNYUM ÇATI KAPLAMALARI. Hafifliği ve güneş ışınlarını yansıtması nedenleriyle sıcaklık artışını önlemesi alüminyumun başlıca yararlı yönleridir. Alfa Aluminyum Kompozit Panel. Uzunluğu metreden kısa levha ve plakaların ölçü uzunluğu, kendi gerçek uzunluğudur ve kenar eğriliği toleransı bu gerçek uzunluğun max 0. Tüm ürünler hadde çıkışlı yağlı olarak üretilebilir.


Yanmaz poliüretan köpük üzerine kumaş, deri ,pvc, alüminyum folyo vb. Lamine işlemi altaki köpüğün ses emme kapasitesini artırır. Teknik Özellikleri Naturalbond standart olarak et kalınlığı 0. Ayrıca değişik uygulama alanları, kullanım yeri farklılığına ve farklı taleplere göre toplam mm yerine mm ile mm toplam kalınlıklarda da talebe göre üretim yapmaktayız.


Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Makine,Kalıp,Gemicilik,Ulaşım sanayilerinin yaygın olarak tercih ettiği ürünlerdir. Bunların dışında, müşteri taleplerine göre özel ölçü üretim yapılabilmektedir. Mekanik Ön İşlemler Eloksall a uygun üretilmiş olarak firmamıza gelen aluminyum profiller ve levhaların (isteğe bağlı olarak) önce yüzeylerinde bulunan hataları gidermek ve malzemeye istenildiği parlak bir görünüm kazandırmak amacıyla mekanik işlemlere (polisaj, zımparalama, satinaj) tabi tutulurlar. Satinaj ise ekstrüzyon çizgi- lerini kamufle etmek için tel.


Alüminyum aksesuarlar polikarbonat levha. Yalnız alüminyum levha kalınlıkları aşağıda belirtildiği şekilde olacaktır. PVC kaplı galvanizli , alüminyum rulolardan özel kesitte rolformda. Pleksi Menteşe KÜÇÜK BOY. Kestamid levha kalınlılarımız mm -2mm arasında değişmektedir.


Sd DEĞERİ NE İFADE EDER ? Galvanizli boyalı ya da gofrajlı ürünlerin oluklu sac levha olarak formlanmış halidir. Hava kanalı (Galvanizli sac.)en genişken. Talebe göre 9mm genişlikten 8mm genişlikte de üretilebilmektedir. Sac yüzeyi ve Desen kısmında mm fark bulunmaktadır. ALUMİNYUM ÇETALI TABAKA LEVHA.


ANKARA BRONZ olarak hizmetinizdeyiz. Sahip olduğu bilgi birikimi ve farklı döküm yöntemlerinde uzmanlaşmış olup Bronz , Aliminyum, Pirinç ve diğer Özel Bakır alaşımlarının ölçülerinde dökümünü yapmaktadır. Standart dışı ölçülerde levhalar isteğe bağlı olarak üretilebilir. Lazer kesim tezgahımızla hizmetinizdeyiz. Kesimi yapılan metaller ve maksimum kalınlıkları aşağıda belirtilmiştir.


Alüminyum levha kalınlıkları

ASİL BAKIR SANAYİ VE TİCARET adı altında kurduğumuz firmamız , öz kaynaklarıyla sanayi malzemeleri satışı konusunda faaliyetlere başlamıştır. ODE Rockflex, bazalt mineralinin yüksek sıcaklıkta ergitilerek lif haline getirilmesiyle üretilen, oranında doğal elyaf içeren taşyünü yalıtım malzemesidir. Kullanım Alanları:Dış duvarların iç yüzeylerinde, ara bölme ve.


Genel tanım olarak fibercement levha şeklinde adlandırılırlar. Fibercement levhalar tamamen doğal maddelerden üretilmekte olup, çevre, doğa ve insan dostudur. Stoklarımızda çeşitli kalınlıkları bulunmaktadır. Fiyatlar için lütfen arayınız. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur.


Alüminyum levha kalınlıkları

Granit, alüminyum , mermer veya cam cephe kaplamalarının ara bölmesinde ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlar. Havalandırma yüzeylerinde yangın yalıtımı sağlar. Ankalaj ekipmanları sayesinde cephe yüzeylerinde taşıyıcı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar