17 Eylül 2015 Perşembe

Acil çıkış yön levhaları

Bültenimize abone olun ve en son haberlerden güncel bilgi alın. Okullarda bulunması gerekli olan ve iş sağlığı güvenliği kapsamında da değerlendirilen acil çıkış levhası. Kullanım amacına ve yerine göre uygun boyutu belirleyebilirsiniz.


Acil çıkış yön levhaları

Kaçış yollarında yönlendirme işaretleri dışında, kaçış yönü ile ilgili tereddüt ve karışıklık yaratabilecek hiçbir ışıklı işaret veya nesne. ACİL ÇIKIŞ YÖNLENDİRME LEVHALARI – LED ÇIKIŞ EXİT TABELALARI. Exit Yukarı Koşan Adam Levha.


Led ampullü şarj edilebilir. Işıklı acil çıkış deprem, yangın gibi acil durumlarda, bataryası vasıtası ile acil ışıklı yönlendirmesini aydınlatarak kişilerin en kısa sürede ve en kısa yoldan. Fosforlu uyarı levhalarımızda saat yanar fotolümen folyolar kullanılmaktadır, fosforlu sticker yahut fosforlu levha olarak hazırlanabilmektedir.


Acil çıkış yön levhaları

Siparişlerinizi güvenle verebilirsiniz. Fosforlu acil çıkış levhaları , sürekli aydınlık olan ortamlarda elektrik tesisatına gerek kalmaksızın acil çıkış yönlendirmesi için kullanılan ve levha üzerinde yangın yönetmeliğine uygun fotolümen fosfor bulunan levhalardır, elektrik tesisatı gerekmemesi en büyük avantajıdır, fotolümen fosfor aydınlık ortamda ışığı depolayarak ışık kesintilerinde fosfor. Acil çıkış tabelalarının rengi yeşildir, yapılan çalışmalar sonucu yangın ortamlarında en belirgin rengin yeşil olduğu görülmüştür. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.


Ekstra indirimli fiyat. Fmtrafik Reklam Dubası Küçük Duba 1Cm 10. Modülerteknik Fotolümen Çıkış Exit 15X30cm. Acil aydınlatma ve yangın yönlendirme için kullanılır.


Ebat:10x30cm Satın alınan her ürün içerisinde tane sağ yön uyarı levhası bulunur. Bir Çok Üründe Ücretsiz Kargo. Bir çok üründe ücretsiz kargo avantajlarımızdan yararlanın. Işıklı acil çıkış yön levhaları , içlerinde bulunan bataryalar vasıtası ile deprem, yangın vb nedenler ile elektrik kesintisi yaşandığında bataryası ile kendinden yanarak acil çıkış için yönlendirme yapar, bu sayede kalabalık ortamların hızla ve güvenle tahliyesi gerçekleşmiş olur, yangın anında panik yaşayan bir kişi farkına varmadan yangının merkezine.


Acil çıkış uyarı tabelaları, acil çıkış yapmamız gereken durumlarda elektrik enerjisine ihtiyaç duymadan ışıklı, şarjlı ve lümen folyolu acil çıkış tabelaları ile acil çıkış yollarına ulaşmamızı kolaylaştıran uyarı. Acil çıkış levhaları , iş güvenliği tabelalarının en önemli çeşitlerindendir. Get without the ads.


Bu iş güvenlik levhasına farklı malzeme seçeneği ile sahip olabilirsiniz. Standart olarak 25x35cm’lik ölçüde üretilir. Sağ yön acil çıkış levhası.


Altın ve Gümüş Varak Yaldız Baskıları Ücrete Dahil Değildir. Acil Çıkış Kapısı Sol Yön İş Güvenliği Levhası. Sola - Sağa Mecburi Yön Uyarı Levhası.


Engelli Yürüme İşaretleri (Klavuz Yüzey) Perpa Ticaret Merkezi B Blok Sarı Avlu K:No:9İSTANBUL – TÜRKİYE. MADDE 39-(1) Bütün yapılarda, aksi belirtilmedikçe, en az çıkış tesis edil mesi ve çıkışların korunmuş olması gerekir. Yönlendirme işaretlerinin hem normal aydınlatma ve hem de acil durum aydınlatma. Levha Dünyasi yılı aşan iş yaşamı boyunca, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Okul ve Eğitim Binası Levhaları.


Online kırtasiyede güvenli alışveriş. Yön : Çift yön olarak kullanıma uygundur: Kategoriler: Sizin İçin Seçtiklerimiz,. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Baskı esnasında düzeltilmiş hali gönderilecektir. Aşağı Yön Fotolümenli Tabel. LEDLİ ACİL DURUM YÖNLENDİRME ARMATÜRÜ (AŞAĞI YÖN ). Yangın Söndürücü Fotolümen. Etiket arşivi: acil çıkış levhası sat.


Bu durum fosforlu ışıldayan acil ışıklandırmayı destekler. Yön tayininde kolaylık sağlar. Sonsuz sayıda aktivite edilebilir.


Acil yönlendirme levhaları kamuların ortak kullanım noktalarında park ve iş merkezleri gibi bir çok yerde kullanılan adı gibi yön vermek amaçlı kullanılan malzemelerdir. Elektriğin devre dışı kaldığı acil durumlarda yaydığı ışıkla karanlıkta yolunuzu bulmasına yardımcı olur. BAYRAKLAR Türk Bayrakları (29). Bu levhalar tehlike anında acil çıkışları , yangın merdivenlerini, otopark girişini ya da girilmesi tehlikeli olan bölgeleri gösterir. Bu işaretler uluslar arası standartlardadır.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Dekota fosforlu levhaların sergilendiği kategoridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar