8 Eylül 2015 Salı

Akustik piramit sünger

Akustik piramit sünger

Yanmaz ses yalıtım süngeri olarak da geçerler. Emir Akustik NFAF yanmaz süngerler, yanmaz yumurta sünger , yanmaz piramit sünger , labirent sünger , special sünger , firexpan vb. Tüm sitemiz içerisinde görebileceğiniz tüm akustik sünger ve ses yalıtım süngerlerinin detaylı açıklama, görsel ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgiyi piramit sünger sayfamızda bulabilirsiniz. Akustik Sünger , Sünger Fiyatları, Açık Hava Ses İzolasyonu, Konferans Odası Ses İzolasyonu, Akustik Kumaş Kaplı Panel, Derzli Duvar Paneli, Yalıtım Ürünleri, Panel Giydirme, Ev Ses İzolasyonu, Ses Yalıtımlı Pencere, Piramit Sünger , Masa Seperatör, Piyano Odası Ses İzolasyonu, Chiller, Hareketli Bölme Duvar Sistemleri, Ses. Akustik piramit sünger , ses emici özellikte yanmaz I. Yüzeyi piramit şeklinde genellikle akustik mekanlarda kullanılan duvar ve tavanlara uygulayabileceğiniz uygulaması kolay akustik ses düzenleme süngeridir.


Akustik kabinler ses emisyonlarını değerlendirmek için üretilmiş kabinlerdir. Mekanda oluşan sesi ve ses geçişlerini önlemek amacıyla kullanılan kaliteli ve ucuz akustik sünger fiyatı ve ses yalıtım malzeme fiyatları. Ses yalıtım süngerleri yanmaz piramit sünger , yumurta, labirent ve special gibi akustik kaplama malzemeleri satış uygulama firması. Piramit sünger diğer akustik süngerler gibi poliüretan malzemeden üretilmektedir.


Ses kesim kuvveti yanmaz akustik süngerler ile aynıdır ancak kendini diğer süngerlerden ayıran özelliği yüzey formunun birçok mekanda kullanılabilir görünüme sahip olmasıdır. Emir akustik piramit sünger : Açık gözenekli poliüretan yapıya sahiptir. Akustik değerleri diğer yumurta viyol ve labirent spesyal süngerlere göre daha farklıdır. Genellikle stüdyolarda müzik odalarında ve prova kayıt odalarında ve eğlence mekanlarında kullanılmaktadır.


Evinizde veya iş yerlerinizde akustik piramit süngerleri kendiniz montaj yapmak isterseniz bazı gereçleri temin etmelisiniz. Piramit formu sayesinde, estetik açıdan da oldukça ideal olan farklı renklere ve tasarımlara sahip, mekanlarınızda kolay uygulanabilir olması sayesinde işçilik masrafı olmadan uygulayabileceğiniz akustik piramit süngerler, ayrıca yanmaz özelliği ile alev almaz formda da üretilmektedir. Kaliteli Piramit Sünger Malzemeleri ile Yalıtım Yapılması.


Daha yüksek ciddi ses problemli yerlerde Epdm Ağır Ses Bariyeri ile birlikte uygulanarak kesin çözüm olarak bakılmaktadır. Fiyatı mhesabıyla belirlenmektedir. Ses yalıtım ihtiyacı olan size değerli müşterilerimize ses izolasyonu, akustik süngerler ve ses yalıtım süngerleri gibi konularında hizmet vermekteyiz.


Malzemelerimizi tamamladıktan sonra, yapıştırıcımızı bir kovaya aktarıyoruz ve parmak rulomuzu yapıştırıcıya sürüyoruz. Yüzey bölgesinde piramit şeklinde küçük şekiller bulunmaktadır. Ortamda dekoratif bir görünüm yakalayabilmek adına uygun bir üründür. Ral kartelasına bağlı olarak istenilen renkte akustik kumaşı flog yöntemi ile ürünleri boyuyoruz, hem renkler kalıcı ve canlı oluyor, hemde yüksek akustik değerlere ulaşıyor ve ses emilim soğurucu özelliğini artırmaktayız. En çok tercih ediliyor olmasının nedeni ise maliyetinin düşük olmasıdır.


Akustik Piramit Ses Yalıtım Süngeri Teknik Özellikleri. Akustik Malzemeler yanmaz ve farklı DNS yoğunluklarında üretilen ürünlerdir. Genellikle yumurta sünger ve piramit sünger , basotech gibi ürünlerden oluşan akustik malzemeler ile mekan içerisinde yankı, eko gibi sorunları gidermek amacıyla kullanılan ürünlerdir. Poliüretandan üretilen süngerler yanmaz akustik süngerler ve bass küpü, bass trap, vicoustic flexi sünger , zigzag sünger , kesik piramit sünger , special piramit sünger ve tekno touch süngerdir.


Akustik Sünger – Piramit Sünger – Ses yutum değerlerinin yüksek olması buna karşılık ise fiyatının uygun olması diğer yüksek maliyetli akustik ürünlere göre tercih edilmesine sebep olur. Piyasada piramit sünger , yumurta sünger ve levha sünger tipleri ile her zaman stoklarımızda mevcuttur. Akustik süngerler poliüretan ve melaminden üretilmektedir. Gelişen teknoloji ile insanların çeşitli alanlarda yeni ihtiyaçları ortaya çıkmaktadır.


Teknoloji ve yenilikler hiç kuşkusuz ki hayatımızı kolaylaştıran en büyük etmen. Piramit şeklindeki bu süngerler gözenekleri açık, ses yutma özelliğine sahip ses yalıtım malzemesidir. DESİBEL AKUSTİK ÜRÜNLERİ.


Akustik piramit sünger

RÜN KODU : EKO AKUSTİK PİRAMİT SÜNGER 50X50CM 40MM KENDİNDEN YAPIŞKANLI. BU İLAN ADET 3PİRAMİT 40MM 50X50CM ÜRÜN İÇİNDİR. Akustik yanmaz özellikte piramit sünger , ses düzenlenmesi ve ses izolasyonunu sizlerin ihtiyaçlarınıza karşın üretilmiştir.


Adından da anlaşılacağı üzere, piramit süngerler piramit şeklindedir. Ses kesici akustik süngerler ortamdaki sesi izole eder ses emici özelliği sayesinde sesi keser ve düzeltir yüksek ses frekansını alçak frenkans seslerdeki tizliği ve basslığı orantılamak vede istenilen ses kalitesini yakalamak için kullanılmakta ve genel amaç olarak ses kayıt odalarında sıklıkla tercih edilen akustik süngerin bir çeşidi olan. Akustik Sünger modelleri, akustik sünger markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Fırça veya rulo yardımı ile yapıştırıcı duvara sürülür. Fazla beklemeden piramit süngerler yapıştırılır. Poliüretan maddesinden elde edilmiş malzemenin piramit panel şeklinde özel olarak tasarlanıp üretildiği akustik sünger çeşitidir. Dekoratif amaçlı üretilen bu ürün ses sorunları gidermektedir. Yüzeyi piramit formlu olan açık gözenekleri sayesinde ses yutumu ve yankı yalıtımı sağlayan özel üretilmiş akustik sünger desenlerinden birisidir.


Oldukça şık ve mekana hoş bir hava katar. Gri ve siyah renk olarak üretilmektedirler. Plaka halinde üretildiği için uygulamalarını kolaylık yapabilirsiniz.


Mekan içinde oluşan uğultuyu engellemek, ses kayıt odalarında ses kalitesini arttırmak isterseniz bu ürünü kullanabilirsiniz. Mekan akustiğinin iyileştirilmesinde ve ortamdaki yankıyı engellemek için duvar ve tavanda kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar