15 Eylül 2015 Salı

Cimstone

Low maintenance, non-porous, stain resistant premium quartz surfaces. RÜNLER ___ Çimstone - cimstone. RÜN SERİSİ ___ Çimstone - cimstone. Sık Sorulan Sorular ___ Çimstone - cimstone.


Mutfak ___ Çimstone - cimstone. KUVARS ___ Çimstone - cimstone. LETİŞİM ___ Çimstone - cimstone. GALERİ ___ Çimstone - cimstone. E-Katalog ___ Çimstone - cimstone.


AKG Group’un bir kuruluşu olarak İzmir’de kurulmuştur. Breton teknolojisi ile üretim yapan Çimstone, zeminlerden cepheye kadar tezgah üstü kumdan farklı kullanım alanlarına uygun, üstün özelliklere sahip dayanıklı bir yüzey kaplama malzemesidir. Ankara çimstone mutfak tezgahları dayanıklı ve çevre dostudur.


Sizde çimstone mutfak tezgahlarına sahip olmak istiyorsanız bizinle hemen iletişime geçin. AKG YALITIM VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET A. Kurt granit çimstone ve belenco mutfak tezgahı uygulamalarında öncü firma. Stone mutfak tezgahım çatladı. Defalarca aramama ve mail de atmama rağmen yetkili kimseden cevap yok.


Birbirinden farklı Çimstone çeşitlerini ve çimstonemodellerini inceleyebilirsiniz. Güncel çimstone fiyatlarına ulaşabilirsiniz. LinkedIn’e hemen bugün ücretsiz olarak katılın. Bastığınız her yerin Kuvarsın ışıltısıyla renklenmesini istemez misiniz? Yapay taş çeşitlerinden biri olup müşteriler tarafından oldukça tercih edilen Çimstone ürünlerini, renk ve model çeşitlerini burada bulabilirsiniz.


Cimstone

Anasayfa Kurumsal Neden Çimstone Tezgah? Bileşiminde bulunan Kuvars , granit gibi madenlerin Çimstone’a sağladığı üstün yapısal sağlamlık (Mohs sertlik), aşınma çizilme vb. Breton firmasının geliştirdiği ileri teknolojik süreçle üretilen kuvars esaslı kompoze taştır. Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars, Çimstone’a eşsiz sağlamlık ve dayanıklılık kazandırır. Türkiye’ye kompoze taş teknolojisini getirerek doğal taşlara alternatif bir pazar yaratan Çimstone, doğal taşlardaki klasik seçeneklerin aksine, farklı renk ve dokudaki ürünleriyle yüzey kaplamada alternatif çözümler sunar.


Oldukça süre geçmiş ancak halen burada araştıranlar olabileceğinden yazıyorum. Granit ile Cimstone gerçekten mutfaklar için vazgeçilmezdir. Ancak bunları kıyasladığınızda kesinlikle cimstone yada daha doğrusu genel adı. KUR İl Müdürlüğü Kadıköy Hizmet Merkezine Başvurabilirsiniz. Uluslararası Gastronomi Kongresi’ne Ücretsiz Giriş Bileti Kazananlar Listesi.


Firmamız granit, mermer, çimstone, belenco, silestone, mutfak ve banyo tezgahı konusunda yüksek kalite ve uygun fiyat ile sektörün önde gelen kuruluşudur. MUTFAKLARDA GRANİT KULLANILMAMALI’ Türk Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) Radyasyon Sağlığı ve Güvenliği Dairesi Başkanlığı Fizik Mühendisi Doç. Turhan, dünya genelindeki radyasyon kaynaklarının yüzde 85’inin doğal, yüzde 15’inin ise yapay olduğunu bildirdi. Kırılmaz, çizilmez, bozulmaz, ısıya dayanıklıdır. Bu ürün daha çok beyaz, ve açık renkli doplarda tercih edilmektedir.


BRETON firmasına ait ileri teknolojik süreçle üretilir ve 93’ü kuvars, 7’si polyester reçine bağlayıcı ve pigmentlerden oluşur. Granite alternatif düşünülen bir ürün kuşkusuz granitin tüm iyi özellikleri. Doğada Bulunan ve En Sert Taşlardan Olan Kuvars Minerali Sayesinde Çimstone Yüksek Dereceli Aşınmaya, Çizilmeye ve Sert Darbeye Karşı Dayanıklıdır. Silestone Tezgahlar İle Hijyeni Dert Etmeyin!


Cimstone

Genellikle granit tezgah modelleri içerisinde yer alan ürünler beyaz ve siyah gibi temel tonlardan oluşmaktadır. Granit mutfak tezgahı mutfaklar için neden ideal bir üründür? Türkiye de üretiliyor ve piyasanın öncü firmalarından olması nedeniyle. Altintas mermer granit, ankara granit mermer, ankara mermerciler, ankara cimstone mutfak tezgahi. ALTINTAŞ MERMER olarak firmamızın yıllık tecrübesi ile inşaat , mutfak , pencere önü mermerleri, (denizlik) küpeşte , ve özel proje , tasarım uygulamalarında uzman kadro ve üstün tecrübesi ile Ankara, yuva mahallesi, yeni mermerciler sitesinde hizmet.


GENEL NİTELİKLER Sürekli gelişen dinamik yapısıyla, doğaya ve insana verdiği değerle yaşam kalitesini arttırmayı ilke edinen şirketimizde takım arkadaşı olarak bizlerle çalışacak, aşağıda yer alan özelliklerdeGenel Hizmet Elemanı aranmaktadır. Learn about working at Çimstone. See who you know at Çimstone, leverage your professional network, and get hired. Başta Güney Amerika ve Kuzey Avrupa ülkelerinden olmak üzere getirttiği alışılagelmişin dışındaki benzersiz granitler ve mermerler, birçok projede dekoratif, mimari ve yapı-inşaat malzemesi olarak talep görmektedir.


Montajı tarafımızdan yapılan her tezgah için sene garanti taahhüt etmekteyiz. Kuvarstan oluşan Çimstone, doğanın armağanı kuvars mineralini günümüzün en son teknolojisiyle yeniden şekillendirir. MSTONE MUTFAK TEZGAHLARI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar