10 Eylül 2015 Perşembe

Çakıl taşı yer döşemesi

Renkli mermer ve granitlerden istenilen ebatlarda çakıltaşı üretmekteyiz. PODİMA ÇAKILI Ülkemizde bilinen adıyla “podima” yer döşemesi kimi kaynaklarda “koine” veya “krokalia” (timsah sırtı), kimi kaynaklarda da rodos taşı veya girit usulü diye isimlendirilmektedir. Podima, yürüme yolu anlamı taşımaktadır. Wash betonun yüzeyindeki çakıl veya agregaların tamamen doğal olması nedeniyle aşınma ihtimali minimumdur.


Estetik ve doğal görünüm sağlamasına ek olarak hesaplı bir malzeme oluşu sebebiyle özellikle mimari projelerde tercih sebebidir. Otopark taşı döşemesi , Otopark taşları, Otopark alanına zemin taşı döşemesi , Otopark taşı Ankara. Zemin Taşı ustası Ankara, Akyurt Kilitli parke taş ustası, Ayaş Kilitli taş yapımı, Beypazarı Kilitli yer taşı döşeme.


Ayrıca gereksinimler doğrultusunda wash beton görünümlü bordür, basamak kaplama taşı , yürüme taşları, çim taşları da üretilebilmektedir. Bu sayede projelerde bütünlük sağlanabilir. Beyaz, kum, bej, krem renkleri ışığı yansıtmaları açısından önerilen seçimlerdir. Daha büyük yer fayansları ile metrekaresi küçük odaları daha geniş göstermeyi başarabilirsiniz. Yer fayansı döşemesi zahmetli bir süreçtir ve özellikle evlerde sık sık fayans değiştirmek çok da tercih edilecek bir durum değildir.


Doğal taş kategorisinde yer alır ve özel yerlerde de çıkarılabilir. Yıllarca koruma kapasitesine sahip olan bu taş, yaz aylarında soğuk, kış aylarında ise sıcak tutma. Wash Beton ( Yer Karosu – Yer Döşemesi ). Bahçenize taş döşemek ve güzel bir bahçeye sahip olmak isterseniz nasıl yapabileceğinizi burdan görebilirsiniz.


Ben hep tek,tek döşeniyor sanıyordum o örüntüyü nasıl oluşturduklarını bir kalıp kullandıklarını görene kadar. Tabi tek,tek döşenen zemin döşemeleri de mevcut. Buyrun hep beraber bahçelere nasıl kendimiz taş döşeye biliriz öğrenelim , kışın çamur. Doğal taşlar, iç ve dış mekan yüzeylerinde doğal bir atmosfer yakalamak isteyenlerin tercih ettiği kaplama ürünleri arasında yer alıyor.


Çakıl taşı yer döşemesi

Genellikle panel olarak satışa sunulan ve yapıştırıcılar ile uygun zeminlere uygulanabilen doğal taş plakaları, son yılların vazgeçilmez dekorasyon trendlerinden de birisi. Re: Çakıl taşı yer döşemeleri (ev dekorasyonda) Demet, pierre cardin in bu halısının bir ay önce falan florya girişinde ilan panosunda reklamında gördük serkan da çok beğenmişti. Bahausta görüdüğüm çakıl taşı yer döşemelerini çok beğendim (banyo-balkon-bahce icin)Nereye uygulanabilir evin içinde diye düşündüm :roll: Banyoda bir değişiklik yapıp ,zen havası yaratılabilir bu taşlarla. Dere Nehir ve ırmaklar da oluşan bu taşlara Dere Taşı , Dere çakılı, Nehir Taşı ve Irmak taşı diyoruz. Plaka taşı Yer Döşeme, Cephe Kaplama, tek kenarı pahlı merdiven basamağı ve duvar üslerinde harpuşta küpeşte taşı olarak kullanılır.


Plak Taşı çeşitleri Granit Plak,. Silim li karo taşı döşemesi bittikten sonra üzerine derz macun çekilir bu karo taşlarının daha çok yerine oturmasına ara boşlukların dolmasına yardımcı olur. Fileli Çakıl Taşı Sanatsal Fileli Çakıl Taşı Dikey Sanatsal Çakıl Mozaik. File üzerine uygulama: Bu imalat çakılın file üzerine dikey olarak yapıştırılması ile gerçekleştirilir. Aynı zamanda İstanbul içerisinde Beyaz Çakıl Taşı teslimatı yapıyoruz.


Yapı malzemelerini en uygun fiyatlara satın alabileceğiniz evinizin yada işyerinizin dekorunu değiştirmenize yardımcı olur. Yer zemin döşemenizde kullanacağınız laminat parkeden dekoratif duvar panellerine kadar birçok ürünü online yapı marketi Yerevdekor. Duvarları çakıl taşı yapmanız halinde pudra pembesi, cam göbeği ve beyaz rengi mobilyalar ile diğer eşyalar üzerinde kullanarak renk uyumunu sağlayabilirsiniz. Granit Taşı , Bazalt Küp Taşı ile daha çok uyumlu olduğu için bir çok projede birlikte yer alır.


Epoksi, epoksici, epoksiçi, epoksiler, epoksiciler, epoksilendirme, epoksilendirmek, epoksi malzemeleri, epoksi yapıştıcısı, epoksi fiyatları, epoksi ürünleri, epoksi yapıştırıcısı, epoksi kalitesi, epoksi zeminleri, epoksi zemin, epoksi zemin kaplama, epoksi zemin kaplama fiyatı, epoksi zemin kaplama mfiyatı, epoksi zemin kaplama mfiyatları, epoksiden hijyenik, epoksici. Apartman çevresi kaldırım taşı döşemesi , veya otopark alan yapımı Ankara ve tüm semtlerinde mümkündür. Tamamen doğal ve sağlıklıdır.


Bazalt taşı yapılarda Bazalt plaka taşı ,Bazalt bordür taşı , Bazalt oluk taşı ,bazalt harpuşta gibi vb değişik ebatlarda yapılarımızın dış duvar perde duvar gibi kaplama uygulamalarımızda sıkça kullanılmaktadır. Kayrak taşları bina dış cephe kaplaması, oturma alanlarının döşemesi olarak, yürüyüş yolları ve benzeri kullanım yerleri için farklı kalınlıklarda temin edilmektedir. Muğla ili Yerkesik yöresindeki ocaklardan elde edilen taş, paletler üzerinde ambalajlı veya dökme şeklinde temin edilmektedir. Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. Natürel kaya dokusunun döşeme zemini kaplamasına aksettirilmesi ise sıcak bir atmosfer oluşturur.


Ucuz teras döşemesi alternatifi olarak değerlendirebileceğiniz çakıl taşları dayanımı kuvvetli ve bakımı kolay bir zemin kaplaması türü olarak kullanılabilir. Bazalt Taşı , Kayrak Taşı , Bergama Granit Granit Küp Taş, Andezit Taşı , Traverten, Bazalt Küp Taş Satışı ve Uygulamasını Yapan Kurumsal Bir Kuruluştur. Servis hizmetlerimizde hataya yer yok! Olası sorunlar için yıl garanti belgeniz hazır ve dilediğiniz zaman.


Çakıl taşı yer döşemesi

Patlatma Doğal Taşlar, Kayrak, Ebatlı Kayrak, Mermer, Mutfak ve Banyo Duvarları için Eskitme Taşlar, Bordür ve Profiller yer almaktadır. Yer döşemesi ve kaplama malzemesi olarak tercih edilir. Kumlama: Doğal taşların yüzeyinin üzerine yüksek basınçlı kum veya demir bilyeler püskürtülür.


Bu püskürtme sonucunda doğal taşın yüzeyinde yaralanma meydana gelir. Böylelikle yüzey pürüzlü ve engebeli bir hal alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar