2 Eylül 2015 Çarşamba

Mekanik cephe kaplama

Hem sizi bilgilendirelim, hem de sizin için en iyi projeleri hazırlayalım. Siz de hem zamandan hem de paradan tasarruf edin. Bu yöntemler her yapı için özel olarak projelendirilerek uygulanmaktadır. CNC Mermer İşleme, Rustik ve Dömi Klasik Kaplama ;. Bu sistemde her taşın ağırlığı bina yüzeyine münferit olarak aktarılmaktadır. Cephe bütününde taş derzleri, yatayda ve düşeyde, dalgalanma yapmayacak ve binanın tüm cephelerindeki derzler aynı istikamette devam edecektir.


Mekanik cephe kaplama

Kapalı derz sistemi ile estetik görünüm Konstrüktif boşluk ile bina dışı tesisat şaftlarını yerleştirebilme Yüksek üretim hızı Uzun kullanım ömrü ve sürdürülebilirlik Güvenilir ve sağlam. Mavi mekanik cephe Faliyetlerimiz. DIŞ CEPHE KAPLAMA SİSTEMLERİ. Projelerinize değer katacak, yüksek teknoloji ürünü seramik cephe sistemleri.


Mekanik Klipsli cephe sistemleri. Ancak yağmur yağdığı zaman içeriye su gelmektedir. Bunun onarımı istenmektedir. Uygulama anında ton farkı bulunan taşların yan yana konması durumunda cephenin uzaktan bakıldığı zaman uyumsuz görünmesine neden olabilmektedir.


Mekanik cephe kaplama

Montaj sistemindeki kolaylık, ürünün bakım gerektirmemesi ve istenen renge boyanabilmesi Hekimboard fibercement dış cephe kaplama levhalarının sektörde ilk tercih edilen cephe kaplama ürünlerden biri olmalarının ana nedenidir. Seramik cephe kaplama , değişik renk ve dokularda üretilen granit seramiklerin alüminyum alt konstrüksiyon üzerine yapıştırılmasıyla uygulanır. Binanın dış cephesinin aşınmaya, eğilmeye ve kimyasallara.


Alüminyum cephe sektöründe faaliyet göstermektedir. Uluslararası standartlara uygun olarak, kompozit cephe kaplama , cam cephe kaplama , alüminyum doğrama, alüminyum küpeşte, cam balkon ve ofis bölme sistemleri gibi alanlarda, kalifiye ve güler yüzlü personeli ile kaliteli hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrolarıyla seramik aluminyum konstrüksiiyon cephe , strüktürel silikonlu cephe , kapaklı cephe , alüminyum doğrama, alüminyum levha kaplama , demir konstrüksiyon, kompozit levha kaplama , cam bölme ,terra cotta uygulamaları yapmaktadır. Kurumsallaşmaya ve ekip çalışmalarına önem veren şirketimiz seçkin yönetici ve teknik kadrosuyla Doğaltaş, Mermer, Granit, Andezit Dış cephe kaplamaları ve mekanik kaplama , ankrajlı kaplama , proje ve tasarım yapmakta olup ve yılı aşan başarılarla dolu çalışmalarını büyük bir onurla ve mutlulukla devam ettirmektedir. Cephe yüzeylere mekanik sistemle mermer kaplayabileceksiniz.


Bulunduğunuz bölgede mekanik kaplama yapılan alanları ve ankraj malzemelerini inceleyiniz. Dark traverten yapıdaki koyu tonlu mekanik cephe kaplama çalışmamız. Super Light traverten ile yapılan dış duvar kaplama Super Light traverten ile açık tonlu 1. Doğal Taşların cephelerde tutturulması şekilde uygulanır, harçlı yapıştırma sistemi, diğeri ise mekanik montajla cephe kaplama sistemleridir. Cephe Sistemleri Cephe Kaplama Sistemleri Pencere Kapı Sistemleri Sürme Sistemleri Ofis Bölme Sistemleri.


FKLASİK MEKANİK CEPHE. Yapı üzerine kaplama çalışması uygulanırken kullanılan elemanlara ve kaplama için kullanılan malzemelere denilebilir. Ankraj hesabı yapılarak kullanılacak elemanlar ve malzemeler seçilecektir. Bu sistem, klinker kaplama tuğlaların dış cephelere mekanik sistem ile uygulanmasına imkan verir.


Cephe kaplama malzeme ve eleman fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçiniz. Böylece Ayanmazlık sınıfı bir sistem elde edilmiş ve klinker kaplama tuğlalar yüksek cephelerde güvenle uygulanmış olur. Detaylı bilgi için tıklayınız. Fabrikalar bünyesinde duruş süreleri içerisinde mekanik bakım, onarım, montaj ve endüstriyel temizlik hizmetleri. AGS Metal, dünya genelinde kendine ait adet sistem, faydalı model ve patentli ürünleri ile giydirme cephe sektöründe hizmet vermektedir.


ZOLASYONLU ÇATI VE CEPHE PANELİ. Bu şartname mekanik montajlı doğal taş cephe kaplaması uygulamasının, tasarım resimleri ve listelenen standartlara uygun olarak yapılmasını öngörmektedir. Kaplama malzemesinin, tespit cihazları ve sızdırmaz elemanları dahil şartnameye uygun olarak tedariki ve yerleştirilmesi. Giydirme cephe işlerinde, mimarlık ofislerinde, inşaat sektöründe çalışan veya çalışmak isteyen kişilerin başvuru kaynağı olacak bir settir.


Mekanik cephe kaplama

Dolayısıyla, Belçika Benor ve Avrupa CE standartlarına uygun olarak, cephe tuğlalarıyla aynı özelliklere sahiptir. Bu sistemle her taşın ağırlığı bina yüzeyine ayrı ayrı aktarılır. Projeler, müşteri istek ve proje kapsamları doğrultusunda ele alınıp boyutlu. Camlar, yatay ve düşey akslarda dıştan mekanik olarak baskı çıtası ile tutturulur (Resim ). Sistemin hava ve su sızdırmazlığı, içte ve dışta kullanılan EPDM fitillerle sağlanır. Havalandırmalı dış cepheler mekanik ankaraj elementlerinin avantajını sunan yüksek performanslı bir bina giydirme çözümüdür.


Kaplama malzemesi ile mekanik birleştirme arasındaki bağlantılar sayesinde tasarım yükleri strüktürel duvara etkin bir şekilde transfer edilerek güvenli ve emniyetli bir cephe sunar. Kaplama malzemeleri genellikle binanın tasarım ve estetik görünümüne uygun olarak seçilir ve uygulanır. Türkiye’de ağırlıklı olarak ahşap, prekast, american siding, yalı baskı kaplamaları, kompozit (alucobont), granit, alüminyum, doğal taş ve cam cephe kaplamaları kullanılmaktadır. Bu ürünler Inox (paslanmaz) Aluminyum, Galvaniz kaplama , geomet kaplama vb olarak sıralanabilir.


Yılından itibaren Granit,Mermer ve Doğaltaş sektörün de hizmet veren firmamız bir çok başarılı projelere imza atmıştır. Sinterflex cephe kaplama sistemi nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar