29 Eylül 2015 Salı

Anahtarsız araba kapısı açma

Videodaki arkadaş kilitli araba kapısını açmak için özel bir kapı açma kiti kullanıyor fakat aynı mantıktan yola çıkarak yine etrafınızda ve yolda bulacağınız materyallerle de arabanızın kapısını açabilirsiniz. Aracınızın kapanan kapısını pratik olarak açmada uygulayabileceğiniz yöntemlerin faydalı olmaması durumunda ise, aracınızın kilit sistemine ve camlarına zarar vermemek açısından ve gereğinden fazlaca zaman harcamamak açısından ilgili teknik servise haber vermeniz. Bu videomuzda anahtarsız araba kapısının nasıl açılacağını sizler için anlattık. Bu inanılmaz yöntemi zor.


Patates kullanarak kapı açmak mı ? Open the door with potato :)). Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Nasıl Yapılır Faydalı Bilgiler Kapı Kilidi Nasıl Açılır? Kapının önüne kadar gelmişsiniz. Anahtarsız Kapı Kilidi Nasıl Açılır.


Bu yazı için yorum yorum yapılmış. Hepimizin en büyük kabusu ve bazen kurtarıcısı anahtarlar. Bu hınzırlar bazen öyle zamanlar geliyor ki bir anda cebinizden düşüyor yada arabanın içerisinde unutuluyor.


Anahtarsız araba kapısı açma

Böyle durumlarda kurtarıcınız olacak bazı yöntemler. Anasayfa ›› araba kapısı açma anahtarsız. Herkesin hayatının kurtarıcısı ve başını ağrıtan anahtarlar olmuştur. Kimi zaman arabamızın anahtarlarını arabada unuturuz, kimi zaman kaybetmiş olabiliriz. Oysa amatör yöntemleri kullanarak da bir arabanın kapısını açabilmenin farklı yolları var.


Geçtiğimiz gün arkadaşımla yaşadığım kısa soluklu maceradan sonra anahtarsız araba kapısı nasıl açılır konu başlığının benim gibi başı yananlar için gerçekten iyi bir konu olabileceğini düşündüm. Tel toka ile kilit açma (full detayli anlatim)-yeni kanal sokak magandası. Ama sonucta cok saglam kilit olsa ne olur ki, kasa degil ya bu araba , kasalar bile aciliyor, arabanin kilidi istedigi kadar saglam olsun adam camı kırar olur biter, degil mi? Bunlardan bir tanesi tuvalet pompasını kilitli kapının koluna yerleşterirerek vakumlama hareketi yapmaktır.


Bir başka yöntemse uzaktan kilitlenebilen arabalar bazı televizyon kumandalarıyla aynı sinyalden etkilenmektedirler. Etiketler: anahtarsız araba araba kapısı a. Hatta anahtarını üzerinde bıraktığınız aracınız çalınırsa aracı durduramazsınız, ama anahtarsız çalıştırma sisteminde eğer çabuk davranırsanız durdurma şansınız bile var. Pinpon topuyla araba kapısı açma ? Aracımda anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi mevcut, eski alışkanlıklar nedeni ile önce fren pedalına basmadan Start düğmesine basıp kontağı açıyorum, daha sonradan fren pedalına basarak aracı çalıştırıyorum. Ben her zaman önce kontağı açmak için tek sefer dokunuyorum.


Selamlamadan sonra ve airbag lambası. VİDEO LAR, No comments. Oto Blog Aracımın anahtarını içinde unuttum ve kapıLar kiLitLendi. En Pratik Garaj Kapısı Açma Yöntemi. Kışın araçlara oto kapısı açma hizmeti verdiğimiz marka ve modeller hakkındaki sayfamızı aşağıdaki konu linkinden inceleyerek takip edebilir ve bilgi alabilirsiniz.


Araba Kapısı Nasıl Açılır. Kilitli bir araba kapısını açmak için basit ve kullanıslı teknikler uygulanmaktadır. Bu yöntemle çilingir çağırmadan evlerinize girebilmeniz mümkün! Bunun için pet şişeleri keserek elde edeceğiniz bir parça gerekli.


Arkadaşlarınıza da önerin! Bebek Hediyelik Bebek Şekerleri Resimlik, Anı Defteri Tümünü Gör. Ana Kucağı ve Oto Koltuğu. Z-Elektronik Şifreli Kartlı Kapı Açma Kilidi.


YIL GARANTİ anahtarlık,Kargo BDV Dokunmatik. Eğer kumandadan kapıyı açma tuşuna basar ama kapıyı hiç açmazsanızda 1dk içinde kitler. Benim arabada arabanın yanındaysam kapılar otomatik kilitlenmiyor. Ama uzaklaşınca dk içinde otomatik kilitleniyor.


Ekstrem Şampanya Açmak devrimturan 16. Bir önceki yazımız olan Eskişehir Oto Çilingir başlıklı makalemizde araba kapısı açma ,. Kapı kapamak ve açmak kelimesinin rüya tabiri fark etmiş olduğunuz üzere kısa ve öz anlatılmıştır. Ancak rüya tabirlerinde unutmamanız gereken en önemli özellik rüyanızda görmüş olduğunuz diğer nesne ve eylemlerin açıklamalarına bakmak bunların hepsini bir araya getirerek anlam vermektir. Kumanda dan bir kez kapıları açma düğmesine basılınca bütün kilitler açılıyor alarm devre dışı kalıyor bu esnada saniye içinde kapılar yada bagaj hiç açılmaz ise iyine kendi kendine kilitliyor ama kapılardan birisini açıp kapatınca kendi kendine. Bu bir bakkalda bile bu doğanın bir takım elbise kumaşı öğe elde etmek kolay değil, bu yüzden bize böyle düşük bir fiyata.


PATATES İLE ARABA KAPISI AÇMA YÖNTEMİ patates ile araba kapısı nasıl açılır araba kapısı açma yöntemi. Bu Alet Çok İşinize Yarayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar