28 Eylül 2015 Pazartesi

Halı yıkamada halılar nasıl yıkanır

Sulu sistem ile direkt yıkanan halıların yıpranması çok daha hızlı bir hal almasına sebep olacaktır. Chem-Dry olarak ‘Evde halı nasıl yıkanır ? Ayrıca evde halı yıkatırken gelen personel çok çok önemlidir, zira en yakın. Elde halı nasıl yıkanır biliyor olabilirsiniz, ancak bazı halılar için bu doğru bir çözüm değildir. Yün halıyı temiz tutmak için sık sık elektrikli süpürgeyle temizleyin. Tozları ve kaba pislikleri alınan halılar daha sonra havuzlama için yıkama aşamasına alınır.


Kaymaz halı nasıl yıkanır sorusunun birkaç cevabı var. Bu durum sadece halılar için değil tüm yıkama işlemlerinde geçerli bir durumdur. Hem daha az su kullanımı hem de daha kısa programla sonuç elde etmenin verimliliği sağlanmış olacaktır. Daha sonra sıkılmak üzere halı sıkma makinemizde sıkılır.


Küvet halı yıkama için ideal bir yerdir. Bu sebeple halılar bol su ile iyice durulanmalıdır. Sorusuna aşamadan oluşan anlatımımız ile halının nasıl yıkandığını okuyabilecek ve izleyebileceksiniz. Yıkama tezgâhında ilerleyen halılar tanesi silindir şeklinde olmak üzere farklı yöne hareket eden adet fırça ile.


Toz alma işleminden sonra halılar yıkama işlemine geçer. Yıkanan halının şekli bozulur mu? Bu aşamada iki yol izlenir. Halılar hangi sıklıkta yıkatılabilir?


Küçükler halı yıkama servis araçlarıyla adresinizden alınan halılar , halı yıkama tesislerine getirilerek bir dizi işlemlerden geçirilir. Otomatik makineler, Elde ve Tek Fırçalı makinede yıkanması gerekenler, sadece elde yıkanması gerekenler gibi yıkama türlerine göre ayrıştırılan halılar , tek tek özenle yıkanır. Toplanan halılarınız, cinslerine, boylarına, türlerine göre ayrılırlar.


Yıkama işlemi biten halılar üzerinde ki yoğun köpük sıyrılır ve durulama. Ancak bu tür yerler çoğunlukla bu işi profesyonelce yapmıyorlar. Ancak halınız her kirlendiğinde ve üzerine bir şey döküldüğünde yıkamak mümkün olmayabilir.


Oto yıkamacıların bile zaman zaman halı yıkama hizmeti verdiklerini görüyoruz. Oysa halı yıkama , özellikle de el dokuma halılar için özenle yapılması gereken bir konudur. Yıkamaya alınan halılar tekrar leke kontrolünden geçer ve hiçbir müşterimizin halısı başka bir müşterimizin halısına temas etmeden ERA1naturemax halı şampuanı ile yıkanır.


Diğer halılara göre çok daha fazla dikkate edilmesi gereken ise el dokuma halı nasıl yıkanır , asla normal halılar gibi yıkanmamaktadır. El dokuma halılar , bin bir emekler ile çok zahmet gerektirerek dokunmuş halılardır. Oldukça özel olan bu halılar , işi bilmeyenler tarafınca temizlenir ise sonucu muhtemel ki halıyı eskisinden çok başka şekle sokmaktadır. Profesyonel Halı Yıkama Faydaları Günümüzde en çok kullanılan ürünlerden biri olan halılar , özverili bir şekilde yıkanmalıdır. Bu yüzden Halı Yıkamanın.


Peki halı nasıl yıkanır ? Yün halılar için geliştirilmiş yıkama şampuanlarını güvenle kullanabilirsiniz. Halıyı yıkarken yumuşak kıllı bir fırça kullanmanız daha iyi olacaktır. Sert fırçalar halının liflerinin zarar görmesine neden olabilir.


Türe göre ayrımı yapılan halılar yıkama firmalarının kullandıkları makinelere göre yıkamaya tabi tutulurlar. Halı yıkama aşamaları adım adım halı yıkama halılar nasıl yıkanır izleyin öğrenin halı yıkama işlemi öncesi yapılanlar halı yıkama fabrikası nasıl kurulur ? Müşterilerimizden aldığımız halılar adım adım hangi işlemlerden geçtiğini bilmenizi istedik, bu sebeple halı yıkama aşamaları adında bir başlık. En temel unsur halı yıkamadan önce halının tozunun alınmasıdır.


Eskiden bir bin zahmet evlerde yıkadığımız halılar artık profesyonel halı yıkama firmaları tarafından kolaylıkla yıkanıyor. Elbette doğru firmayı bulmalısınız. Firmaya götürülerek halılar sıraya koyulur.


Sırası gelen halı press makineleri ile ve halı şampuanı ile yıkanır. Aşağıda size yardımcı olabilecek bazı halı yık. Sizin de aklınız halılarınızda kalıyor ve profesyonel halı yıkama yapan yerlere yeterince güvenemiyorsanız, halı nasıl yıkanır öğrenin. Merak ettiğiniz her şeyin Nasıl Kolay yolu. Evde kendi imkanlarınızla halı tertemiz nasıl yıkanır merak edenler için halı temizliği pratik bilgiler bu yazımda.


Kışlık halıları kaldırıp yazlık halılar serme vakti geldi. Ve halıları kaldırılmadan önce temizlenmesi gerekir. Bazı halı yıkama firmalarının halı yıkarken şampuan kullandıkları. Halı yıkama ekiplerinden destek alınması ve halı yıkama makinesi ile temizleme işlemi elzemdir.


Bunlardan birisi elde dokunan halılar , diğerleri de makine de dokunan halılardır. Bu dokuma yöntemleri halıların yapısal özellikleri üzerinde son derece etkilidir ve dolayısı ile yıkama usulünü de direk olarak belirleyen özelliktedir. Biz de batıkent halı yıkama olarak özellikle bu konuda çok dikkatli davranıyoruz.


Halı yıkama firmaları, halıları yerinde yıkarken yıkama makinalarından faydalanırlar. Temel olarak halı yıkama makinaları bünyesinde, su ile temizlik maddesi karışımını ısıtan dâhili bir ısıtıcı bulunur. Ankara’da Halı Yıkama , Koltuk Yıkama , Store Perde Yıkama , Yorgan Yıkama , Overlock yapma, battaniye yıkama. Ev – bina inşaat sonrası temizlik itinayla yapılır.


Halı yıkamada halılar nasıl yıkanır

Ana sayfa halı nasıl yıkanır. Halı Yıkama Aşamaları Halı yıkama ev veya iş yerlerinden alınarak firmaya yıkanmak ve temizlenmek üzre getirelen halıların temizleme ve ayrım aşamalarında karışmaması için kişiye özel verilen bir abone numarası veya barko her bir halıya tet tek iliştirilir. Post peluş halısı yıkama işlemleri öncesinde halıların üretim bilgilerine göre sınıflandırılması gerekir.


Bazı peluş halılar çok uzun tüylere sahip oldukları gibi bazıları ise kısa tüylere sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar