16 Eylül 2015 Çarşamba

Halı kurutma odası nasıl yapılır

Resimde görüldüğü üzere kurutma makinesi oda içerisine dik olacak şekilde ve. Merak ettiğiniz her şeyin Nasıl Kolay yolu. Oldukça zahmetli olan halı kurutma işlemi için bazı önemli detaylar vardır.


Daha büyük odalar için ikinci makineye ihtiyaç duyulur. Günlük halı kurutma kapasitenizi aşmayacak büyüklükte oda hazırlamanız kurutma süresi bakımından size avantaj sağlayabilir. Etiketler: halı kurutma odası , halı kurutma makinesi istanbul, halı kurutma fanları, nem alma halı kurutma , halı kurutma odası nasıl yapılır , halı nasıl kurutulur, halı kurutma ve nem alma, Ziya Gökalp Mh. Organize Sanayi Bölgesi Saraçlar Sanayi Sitesi 14. Halı yıkama bir uzmanlık işidir.


En son işlem kurutma odasında yapıldığından ötürü buranın hijyeni çok önemlidir. Firmamızın halı kurutma odaları bulunmaktadır. Kışın büyük alanları ısıtması hem zor ve maliyetlidir.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Bırakın bu işi biz yapalım siz temizliğin keyini sürün. Isıtma, soğutma ve nem toplama olmak üzer üç bölümden oluşurlar.


Bu makineler ortamı ısıtırlar ve nemi toplayıp yoğuşturarak sıvı halde drenaj hattından dışarı atarlar. Halıdaki toz,saç ve bakteriler atılır. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak ve aynı zamanda renklerde solma ya da halının yapısına zarar verme gibi durumların yaşanmaması için tamamen kapalı alanlarda kurutma işlemini yapılması sağlanmaktadır. Tam otomatik halı yıkama makinasında özel halı yıkama deterjanlarımızla hijyen bir yıkama işlemi yapılır. Sıkılan halılarda hemen hemen bir damla su dahi kalmaz.


Yıkanan halıların suyundan arındırılmadan kurutmaya çalışmak halının kokmasına ve hatta çürümesine neden olmaktadır. Bunun yerine profesyonel halı yıkama firmaları tercih edilmektedir. Bu yazımızda halı temizliği nasıl yapılır konusuna profesyonellerin gözünden değinmeye çalışacağız. Asarak ve doğal sıcak ortamdaki kurutma yöntemi halı sararmalarının önüne geçen önemli. Doğru ve yanlış yapılan halı kurutma işlemleri.


Bakırköy halı yıkama olarak bünyemizde bulunan adet halı kurutma odalarımız ile hizmet sunmaktayız. Fakat hijyenik açıdan yalnızca elektrik süpürgesi ile. Kurutma odaları kış ayları için özel hazırlanmış bölmelerdir. Kapalı alanda kurutma işlemi halıların tekrar tozlanmasını engeller.


Uzmanlaşmış, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle halı yıkama sektöründe yıllardır halkımızın hizmetindeyiz. Daha sonra kurutma odasına geçer halılarınız. Paketleme esnasında halıyı kırmadan ve şeklini bozmadan sarma işlemi yapılır ve poşetlere sizlerin hizmetine sunmak için hazır hale getirilir. Sizlerden rica ederiz ki halılarını herhangi bir firmaya teslim edeceğiniz zaman, halı yıkama tekniklerinin nasıl olduğunu. Balıkesirde halı yıkama, Balıkesir halı yıkama firmaları,.


Asla katlanmaz ve deforme edilmez. Burada Sıcak Hava Üfleyen Ve Nemi Yok Eden Makineler Kullanılır. Yıkama yapılacak yerin halı yıkamaya elverişli olması, yani halı yıkama için dizayn edilmiş olması gerekir.


Kontrol sırasında bir sorunla kaşılaşıldığında tekrar yıkamaya gönderilir ve 2. Kontrolden geçen halılar ise alttaki gibi hav kabartma işlemi uygulanır ve paketlenerek servise gönderilir. Kanat yapımız kuvveti ve verimliliği artırmak için özel bir kavise sahiptir. Fanlar sahip oldukları motor-kayış kasnak sistemi ile sessiz bir şekilde çalışır. Panjurlar fan çalışırken çalışır, fan çalışması durduğunda kapanır.


Yatak Odası Halısı Seçimi Nasıl Yapılır ? Halıları fabrikamızda nasıl yıkıyoruz? Boyutunun, renginin ve desenlerinin yanı sıra yatak odası halısı seçimi yaparken konforlu olmasına da dikkat etmek gerekir. Yarı otomatik halı yıkama makinası kullanıldığı zaman halılar düz zemin üzerine serildikten sonra şampuanlama, kirli sudan ayırma gerekirse tekrar şampuanlama ve ardından durulama yapılır. Tezaltem halı yıkama fabrikası da haı kurutma odasını kullanmakta ve zaman zaman da revize etmektedir. Bu işlemin ardından halıların cinslerine göre ayrımları yapılır.


Eğer sökük varsa tamiratı yapılır. Bu aşama da bittikten sonra halılar tek kurutma bölümünde askılara asılır. Kapalı kurutma odasında halılar titiz bri şekilde toz olmadan güneş görmeden kendi halinde kurumaya bırakılır. Ortalama ile gün arasında.


Sıkma işleminden sonra halılarınız tekrar açılarak leke kontrolü yapılır. Lekeli halılar tekrar yıkamaya alınır kontrolden geçen halılarınız kurutma işlemi için kurutma odasına sevk edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar