11 Eylül 2015 Cuma

Şönt baca

Bunlardan en önemlisi yapılaşma kültürünün on katlı yapıları -veya kat- kapsayacak düzeyde kalmasıdır. Başka bir anlatımla, yüksek yapı oluşturma bilgi ve kültürünün henüz yerleşmemiş olmasıdır. Normal tuğlayla ya da özel preslenmiş bloklarla örülebilir. SHUNT (ŞÖNT) DIŞ BACA TUĞLALARI (TS EN 771-1) TANIMI : 3x 1x 1mm dış baca tuğlası POZ NUMARASI : 04. Zeminden çatı üstüne çıkan bir ana baca ve bu ana bacaya bağlanan her birime (daireye eve) ait branşmanlardan meydana gelen bacalardır.


Yan yana iki branşman aynı ana bacaya bağlanamazlar. Adi tipte bacalara doğalgaz yakıtlı cihazların baca bağlantıları yapılamaz. Zeminden çatıya kadar yükselen ana baca ve buna bağlanan her birime ait branşmanlardan meydana gelen bacaya ortak ( şönt) baca denir. Bunalar doğalgazlı cihazlar bağlanamazlar. Zemin çatıya kadar yükselen ve buna bağlanan her birime ait branşmanlardan oluşan bacaya şönt baca denir.


Bu tip bacalar son katlarda müstakil baca olarak yükselir. Güncel fiyat listesini iletişim yolu ile bilgisini veriyoruz. Tek delikli olmasının yanında çift delikli olanları da mevcuttur. TANIM:Atık gazların açık havaya atılması için binanın içine veya binaya bitişik veya Şönt kesimindehut açık havada serbest olarak baca olarak inşa edilmiş ve insaat tekniği kurallarına uygun şartları sağlayan sistemdir. Kurulacak şönt baca sisteminde ana baca çapı aşağıdaki tablodan tespit edilebilir.


Bağlanabilir Cihaz Adedi. Tek cidarlı bacalar doğalgaz bacasında tek katman olarak nitelendirilirler. Bu bacalar tek kaplama saç olarak üretilir. Sağlam ve esnek yapısı ile Türk Standartları Enstitüsü‘ne ve CE (Conformite Europeenne) Avrupa standartlarına uygun olarak üretilir.


Hava bacalarını şönt baca tipi düzenlemek mümkün değildir. Asgari ölçüde ışıklık veya hava bacasından her katta en çok piyes faydalanabilir. Bu piyeslerden adetlerinin artması halinde, den fazla her piyes için ışıklık veya hava bacası ölçüsü aynı nisbette arttırılır.


KODU : ULK-BTBOYUT : 3mm x 1mm x 1mm AĞIRLIK : 8. Plus Life projesinde kullanılmaktadır. AKA İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Tüm hakları saklıdır. Petek Tuğla, Kategori-II Sistem üzerinden üretim yapmaktadır.


CE etiketlerimizde firma beyanımız bulunmaktadır. Klasik reklamcılık anlayışları içinde gösterebileceğimiz gazete reklamları, radyo-tv reklamlarının yanı sıra günümüzde artık çok daha etkin ve geri dönüş oranı yüksek olarak kabul edilen baskı ve açık hava reklamcılığıdır. Reklamcılık anlayışı çerçevesinde akla pek çok alternatif gelmektedir. Kayseri de Kaybims bims (pomza) hammaddesi kullanarak, TSE, CE ve ISO Kalite Yönetim Sistemi ile Bims Blok, Lento, U blok, Asmolen ve Dolu Blok üretimi yapmaktadır.


Şönt baca

Sıvı ve gaz yakıtlı kombi cihazlarının ortak baca sistemidir. Kombiden ana bacaya kadar olan kısmın çapı ø 1mm’dir. Sisteme en az en fazla adet cihaz bağlanabilir.


MÜŞTERİ FİYATLARIMIZI GÖRMEK İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANIN. PEŞİN FİYATLARIMIZI GÖRMEK İÇİN BU BAĞLANTIYI KULLANIN. Türkiye’de tuğla ve kiremit sektörünün öncü firmalarından birisi olmuştur. DÖNEMİ YETKİLİ BACA TEMİZLEME ŞİRKETLERİ.


Şönt baca

Tek kolonlu bacalar a- tekli bacalar b- müşterek bacalar olmak üzere gruplandırmak mümkündür. Baca Temizliği: Baca Başı. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Mut-fak içlerinde hem yer kazanma açısından, hemde tam ölçülü kokusuz ve şık metal bacaları kullanmanızı tavsiye ederiz. Uzun yıllardır hafriyat ve nakliyat sektöründe hizmet veren BALCILAR HAFR. Doğalgaz kullanımına yönelik şönt baca yapılamaz. Eskişehir dağıtım bölgesinde şönt baca ile doğalgaz kullanımı olan bir binada baca sistemi standartlara uygun olarak iyileştirmesi gerçekleştirildi.


ESGAZ, proje kapsamında gerçekleştirdiği uygulamayı ve detaylarını Eskişehir’de gerçekleştirdiği bir toplantı ile tanıtımını yaptı. Firmamızca üretilen tüm şönt baca tuğlaları dış şönt baca tuğlası olarak kullanılmalıdır. Ayanmaz sınıfı malzemedir. Sayfa `ya dönebilir yada arama yapabilirsiniz.


Tabii ki dairelerde baca girişleri birbirini tutmaz, ayrı gibi durur ancak son yıllarda neredeyse binaların tamamında şönt baca denilen baca sistemi kurulmuştur. Bina yapımında en sık kullanılan ve ana yapı malzemesi olan tuğlalar kullanım alanlarına, hizmet ettikleri amaca ve boyutlarına göre farklı farklıdır. Kanalıma abone olmak için aşağıdaki linke tıklayın. Anasayfa Ürünler İNŞAAT TUĞLA SERİS. En uygun tuğla fiyatları.


Erbaa Tuğladan İnşaatınıza malzeme satın almadan en uygun fiyatları bize sorun. Kuruluş amacımızdan ayrılmadan, ülkenin en mükemmel yapılarının en güvenli ve sağlıklı tuğlasını üretmek amacımızdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar