25 Eylül 2015 Cuma

Kilim apart

Kilim apart

Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz. TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Resepsiyonun saat hizmet sunduğu otelin genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi vardır. This property might pay Booking.


Tesis 3gün açıktır ve siz konuklarına keyifli bir tatil yaşatmak için hazır beklemektedir. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Group Booking Terms and Conditions. A great, family run hotel, with wonderful staff and a good chef.


The rooms have been revamped this year and are so much improve especially the new swanky bathrooms. Muğla Fethiye Babataşı Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Tüm odalarda klima, TV ve balkon bulunmaktadır. KİLİM APART OTEL - KİLİM TURİZM İNŞAAT SAN. Güzel bir havuzu var ,yani kulaçta bitmiyor.


Kilim apart

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Apart otel Kilim fotoraflarına bakın. Fethiye veritabanımızda 84 toplamda 23kayıtlı işyeri bulunmaktadır. BCM Bacom Bilgisayar, sitede yer alan bilgilerin doğruluğuna veya eksiksizliğine dair sorumluluk kabul etmez.


Här finns en 24-timmarsreception och gratis Wi-Fi på hela hotellet. Some units are air conditioned and include a seating area with a TV. Odaların içerisinde havalandırmayı sağlayan açılabilir pencereler, telefon ve televizyon gibi hizmetler müşterilere sunulmaktadır. Odalar yatağıyla, koltuğuyla çok rahattı.


Mutfak malzemelerinde birkaç eksik vardı sadece. Check out candid photos, reviews, location maps or other Fethiye hotels. The hotel offers a restaurant. A poolside bar is on site where guests can unwind with a drink.


Guests can enjoy a complimentary breakfast. Sitemizdeki tüm otel bilgileri ve otel rezervasyon (booking) fiyatları bilgilendirme ve fiyat karşılaştırma amaçlı olup, değişiklikler arz edebilir. Airtour tarafından dört yıl üst üste “Ege Bölgesinin En İyi Hizmet Ödülü” ‘ ne layık görülmüş ve ödüllendirilmiştir.


They are part of our hotel and part of the Kilim family LOVELY GUESTS. We somehow always attract lovely guests old and new, who make our hotel what it is. Therefore, only lovely people are allowed through our gates. See a detailed description of the hotel, photos and customer feedback. Book Now, Pay When You Stay!


Enjoy added flexibility when you choose FREE cancellation. Puan verdiğinizde yorum paneli aktif olacaktır. Dilerseniz yorum yapmadan da sadece puanlama yapabilirsiniz.


Nur Viral ile Bizim Soframız 16. Firma Bilgileri, Oteller. Kilim apart hotel will offer you the holiday of your dreams!


The owners of this cozy family hotel will guide you personally through the beautiful region. Visit the spectacular gorge of Saklikent, the Lycian ruins of Tlos, Turkish most famous beach ölüdeniz, the ghost city Kayaköy , the underwater city of Kekove, the legendary ruins of. You can enjoy a drink at the pool bar.


Free breakfast is served. Featured amenities include a 24-hour front desk, luggage storage, and laundry facilities. Public spaces have free WiFi.


Extra-person charges may apply and vary depending on property policy. Nice hotel recently refurbished with helpful staff a nice half hours walk away from the centre of town via the seafront where you will find many decent bars and restaurants many with live music at night not heard from the hotel. The place was a total mess. It has two nice swimming pool, cats and fruit trees. It is a family run small hotel.


There is a 24-hour front desk service and free Wi-Fi access throughout the venue. All rooms come with air conditioning, a TV and a balcony. Private bathroom includes a shower.


Have questions or need additional help? Dalyan, Beğeni: kişi beğendi. Etiketler: Kilim , Otel, Muğla, Ortaca, Kilim.


Kilim Otel, misafirlerine hem iş seyahatleri hem de turistik geziler için keyifli bir konaklama alternatifi sunuyor. Zincir oteller ve resort tesislerin yanı sıra butik otel, apart , pansiyon gibi her bütçeye ve zevke özel seçenekler sunan Odamax. Izgara, Tava, Fırın, Buğulama.


Günlük taze balıklarımız mevsimine göre pişirilir, en leziz haliyle sunulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar