16 Eylül 2015 Çarşamba

Mafsallı tente parçaları

Gölgelendirme sistemlerinde kullanılan âlet ve parçalar Elmateks güvencesinde değiştirilir, yenilenir ve montaj. Firmamız tente malzemeleri fiyatları için oldukça uygun. Kullanımı oldukça basit olmasından dolayı, tüm yaş gruplarınca rahatlıkla açılıp kapatılabilir. Connected ürünler, IO kontrol ürünleri, IO motor ve aksesuarları, RTS kontrol ürünleri, RTS motor ve aksesuarları, WT kablolu kontrol ürünleri bulunmaktadır. Tente Sistemleri Yedek Parçaları.


Mafsallı tente parçaları

Eklem anlamına gelen mafsaldan alır adını ve mafsallı tente olarak da piyasadaki yeri almaya devam ediyor. Aslında bu eklemli bölüm sayesinde kendi tavrını oluşturuyor ve kullanımı da daha kolay hale getiriyor. Bunun için mafsallı tenteyi kendinize göre ayarlayabilirsiniz.


Koçer tente sistemleri olarak Türkiye’nin tüm illerine Pergola tente yedek parça gönderimi yapıyoruz. Gün ışığı gibi beyaz bir aydınlatma özelliğine sahiptir. Montajı oldukça kolaydır. Sizlerde montajını yapabilirsiniz. Kapalı alandaki sigara düzenlemelerinden sonrasında cafe, restoran vb.


Yerlerin teraslarının daha etkin kullanımı için işletmecilerin sık sık tercih etmiş. Raylı, mafsallı , körüklü, dekoratif tente sistemleri ve kış bahçesinde profesyonel hizmet. Mafsal kelime itibariyle birbirine eklenmiş parçaların farklı eksenlerde dönmesini sağlayan bağlantı parçasıdır. Kullanım amacına göre değişiklik gösteren Mafsal sistemi sabit parçalara göre hareketli yapısı nedeniyle parçanın tahrik olmasını ve hareketli bölgelerin dönüş ve kaydırma hareketlerinde kırılma, çatlama ve diğer tüm hasarlara. Manüel Çevirme Kollu Sistemdir.


Kullandığı ürünleri yine kendi boya fabrikasında boyamaktadır. Bu model mafsallı tenteler el ile açılıp kapanmaktadır. Bizim geri çekilebilir tenteler pencereler, teraslar, balkonlar ve güverte üzerine monte edilebilimt dışarı proje olabilir ve 3mt kadar geniş inşa edilecek. Firma olarak önemsediğimiz en önemli konulardan biri, Sattığımız ürünün servis ve yedek parça hizmeti. Net Branda olarak ham branda kumaşlarından tente sistemlerine sizlere daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmak için alanın da uzman personellerimiz ile hizmet veriyoruz.


Kış aylarına özel alan kapatma sistemleri. Katlanır Cam Balkon Sistemleri. BECKER Marka tente motorları SOMFY tente motorlarına göre fiyat olarak uygundur.


Tek yöne metreye kadar açılabilen tente modelimizdir. Her parça cephesi, taşıyıcı iki ray arası maksimum 3cm’ ye kadardır. Kasetli tente aliminyum enjeksiyon dikim parçalar ve aliminyum ekstrozyon profillerden oluşmaktadır. Bu nedenle tente kumaşı olarak tercih edilmesinin. Gözlü tente boru sonu parçası (C)ara destek kolunu tente boru geçiş parçasına bağlamanızı sağlar ve ortaya çıkan mafsallı tente bağlantı parçasıyla tentenizi kolayca katlayabilir ve açılır kapanır bir tente tasarlayabilirsiniz.


Esenyurt tenteci tente tamiri bakımı servisi kaleli tente en uygun fiyatlarla tente kurulumu tente parça değişimi branda tamiri. Klasik mafsallı tentenin mekanik aksamına uygun bağlantı aparatlarıyla adapte edilen tüp motor teknolojisiyle çevirme koluna ihtiyaç duymadan tentenizin açılıp kapanmasını tek tuşla istediğiniz seviyeye kadar sağlayabilirsiniz. Binalarınıza modern bir görünüm verir. Duvara veya tavana monte edilebilir. Motorlu veya elle kumanda edilebilir.


Mafsallı ve tek yöne geniş açılımlı modelimizdir. Alüminyum enjeksiyon döküm parçaları. Oldukta kullanışlı ve modern olan. LCF Marka tente motorlarının kumanda edilebilmesi için gerekli kumanda.


Mafsallı tente parçaları

Klasik model tente , gölgenin en pratik şekilde kontrolünüzde olmasını sağlamak için tasarlanmış, diğer tente modellerimize göre daha az detaylara sahip, modeldir. Bütün tente modellerimiz içerisinde en ekonomik olan mafsallı ve tek yöne açılımlı modelimizdir. CM ileri doğru açılmaktadır.


Sipariş ettiğinizde içi Vida Parçaları ile birlikte gönderilmektedir Teslimat Bilgileri En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. MARINETECH Kaybolmaz Pim 3TL Tek Çeki317TL Havale İle. Kış Bahçesi Kapama(Anahtar Teslim ) mFiyatı 1TL.


Türkiye’deki en gelişmiş mekanizma özelliğine sahip olan mafsallı tentelerimizin parçaları ISO belgelidir. Aynı zamanda tente imalatı için gerekli olan parça satışlarımız vardır. Bunun nedeni kullanılan malzemenin daha kapsamlı olması ve tente sisteminin içerisine elektronik parçaların geçmesidir. Classic modelimiz tente grubu ürünlerimiz arasındaki en ekonomik modeldir.


Otomatik mafsallı tente polyester kumaşlı mfiyat. El ile kontrol edilmektedir. Güçlü yapısı sayesinde rüzgara karşı dirençlidir. Uzun parça olması sebebiyle kargolar almadığı taktirde ambar ile adresinize gönderilecektir. Bu sebeple market, kafe, restoran, küçük işletmeler tarafından çok sevilen bir tente modelidir.


Adet mafsallı tente ile oluşan bu sistemimiz aynı açılma özeliklerine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar