3 Şubat 2017 Cuma

Kepenk modelleri

Kepenk modelleri

Mekanın özelliklerine göre, kemerli kepenk sistemleri üretimi de mümkündür. PVC pencere sistemine uyum sağlar ve yıllarca güvenle kullanılabilir. Otomatik kepenk sistemleri kullanımı kolay ve güvenlidir.


Kepenk modelleri

Sağlam dayanıklı aluminyum, poliüretan dolgulu çelik ve galvenizli çelikten üretilen otomatik kontrollü kepenklerle, işyerinizden uzakta, uykularınız kaçmadan içiniz rahat bir şekilde ertesi güne hazırlanın. Aslında kepenk bir kapı modelidir. Son zamanlarda sık kullanılan kepenk modelleri , otomatik kepenk , motorlu kepenk , kumandalı kepenk , paslanmaz kepenk özellikle tercih edilen modelleridir. Uygun ölçü ve renklerde üretimi yapılabilmektedir. Ufak detaylar bir bütüne tamamlandığında asıl kompozisyon tamamlanır , bazıları için de bir pencereyi asıl güzel yapan kepenktir.


Biz Belfa olarak masif ağaçtan sorunsuz çalışan gelişmiş kepenk sistemleri üretiyoruz. Uzaktan kumandalı kullanım ile oturduğunuz yerden kalkmadan otomatik kepenk sistemlerinizi kullanabilirsiniz. Anadolu ve Avrupa Yakası Anadolu ve Avrupa yakası tüm semtlere ücretsiz keşif , montaj ile sizlere daha iyi hizmet sunuyoruz. Günümüz koşullarında kötü niyet ve düşüncelerin tehdidi altında olan işletmelerinizin veya özel mülklerinizin güvenliği için kaliteli, şık ve modern bir çözümdür.


Bahçe ve Yana Kayar Kapı Sistemleri. Kepenk Sistemleri Hakkında Bilgilendirme. Endüstriyel Kapı Sistemleri. Renk ve boyutları istenildiği takdirde değiştirilebilir ya da ihtiyaca göre tekrar yapılabilir. Temizliği oldukça kolay kepenk sistemleri , yağmurda kendilerini temizleyebilirler.


Mağaza ve işyerinizin güvenliği eminiz ki birinci önceliğinizdir. Bunun için akip ve haber verme amacıyla Alarm ve Kamera sistemi kullanırken, koruma işlevinde ise kullanmanız gereken tek çözüm kepenktir. Günümüzde, otomatik kepenk sektöründe çalışan firmalar için, kaliteli hizmet ve servis sunuyor olması çok önemli.


Teknik ekibin uzmanlığı ve yetkinliği sayesinde, hızlıca arızaya müdahale, çabuk arıza giderimi ve. KEPENK Özbosan Sektörün ilk kepenk üreticisi olmakla beraber yurt içinde her bölge de bayi ağını kurarak ÖZBOSAN markasını yaygınlaştırmış, son yılda yurtdışına da ürünlerini pazarlamaya başlamıştır. Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Mevcut pencerenin kasa profiline, kepenk kasa profiline veya duvara kolayca monte edilir. Kcc otomatik kepenk sistemleri konusunda uzun yıllardan beri kendi bünyesinde üretimi imalat montaj ve servis hizmeti ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermek için kurulmustur.


Kepenkler montaj şekline göre duvara veya kasaya montaj olarak iki gruba ayrılır. Sıvanabilir, Yalıtımlı Panjur Kutusu. Garaj Kapısı , Hangar Kapısı. SCS otomatik panjur sistemleri.


Galvaniz çelikten üretilen otomatik kepenk sisteminin Türkiye’deki ilk üreticilerden olan PROFİLİST, teknolojik makine parkuruyla sektörün de teknolojik gelişimlere önce olmanın gururunu yaşamaktadır. Size en uygun kapı ve kepenk sistemlerini ücretsiz keşiflendirelim ve en iyi fiyatlar ile sunalım. Hiçbir ücret ödemeden Uzman ekiplerimiz tarafından Teknik bilgi, Fikir ve Fiyat alabilirsiniz.


Eviniz hangi coğrafyada olursa olsun Akdeniz’in sımsıcak havasını yüzünüzde hissetmenizi sağlayan, farklı uygulama ve renk seçenekleri ile yuvanıza muhteşem bir görsel zenginlik katan PVC kepenk sistemidir. Bariyer sistemlerimiz, çok sık çalışmaya uygun olarak üretilmiştir. Araç giriş-çıkış yoğunluğu fazla olan yerlerde güvenli ve kontrollü geçişi sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Bildiğiniz gibi piyasa da birçok motor modeli vardır ama Motoroll sizler için başka özellikler sunmakta olup, daha kolay bir kullanım da sunmaktadır. Motoroll motorlar, panjurlar, garaj kapıları ve kepenkler için mükemmel çözümleri sizlere sunmaktadır.


Emniyette Olmanın Huzurunu Yaşamak İçin Enine Boyuna Güvenlik! Günümüzde iş yeri güvenliğinin ertelenemeyecek kadar önem kazandığı yadsınamaz. Aynı zamanda otomasyonla birlikte otomatik hale gelen otomatik kepenk sistemleri iş yerlerinde, kafeler de, mağazalarda kullanılmaktadırlar. Kapı taktıracağınız yerin ölçüsünü bize ilettiğinizde teknik ekibimiz size fiyat verecektir. Kurmuş olduğu rollform makine parkuru ile kepenk lamellerini kendi formunda ve tasarımında çekmeye başlamış, sessiz çalışan kepenk sistemleriyle kaliteyi daha da arttırmıştır.


Motorlu Panjur Sistemlerinde Yüksek Kalite! Teknolojinin hızlı gelişimi son yıllarda bir çok farklı açıdan insan hayatının kolaylaşmasanız sağlamıştır. Sarmal kepenk sistemleri , firmamız tarafından tasarlanan en iyi ürünlerden biridir. Alaşımında sac ve alüminyum kullanılmıştır.


Kepenk modelleri

Kaliteli duşakabin, ucuz duşakabin ve duşakabin modelleri için doğru adres. Ahşap Boya (Cilalı) Mobilyalarınız ve Ürünleriniz için Cilalı Ahşap Boyalar. Kullanımı oldukça pratik kepenklerdir. Verdiğimiz Hizmetin İle Ailenizin Güvenliği Sağlıyoruz.


Montaj ve Teknik Servis Hizmeti Firmasıdır. Bundan on on beş yıl öncesine kadar kepenk sistemleri elle manuel olarak çalışmaktaydı. Hatta kapanırken oldukça gürültü çıkaran ve esnaflar arasında daraba olarak adlandırılan kepenkler şimdiki sistemlerin atası olarak adlandırılabiliriz.


Panjur sistemleri uygulandığı mekanda güneş ışınları, yağmur, kar, rüzgar gibi iklim şartlarına, ihtiva ettiği poliüretan sayesinde 70’e varan ses ve ısı izolasyonu desteği sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar