13 Şubat 2017 Pazartesi

Taşyünü sandviç panel

Taşyünü sandviç panel

PIR köpüklerin PUR poliüretan köpüklerden farkı sadece üretiminde kullanılan bileşen oranlarındaki farklılıktır. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boy ve kalınlıklarda üstün teknik özelliklerde, taşyünü ve poliüretan yalıtımlı sandviç panel olarak üretilmektedir. Yalıtımlı panelin taşıyıcılığını sağlayan kaplama malzemesi değişik metallerden üretilebilir.


Taş yünü , cam yünü, poliüretan ve poliizosiyanurat malzemelerden biriyle üretilmiş, binanın taşıma sistemiyle uyumlu özelliklerde seçilecek sandviç panel , uzun vadede maksimum verim sağlayacak akılcı ve uygun maliyetli bir çözüm olacaktır. Mineral yünler kategorisine giren taş yünü ve cam yünü malzemeler, lifli bir. RAL renklerinde BGS (boyalı galvaniz sac) ve alüminyum ruloların form verilerek arasına poliüretan ve taşyünü gibi malzemeler yerleştirilerek imal edilir. Yukarıdaki maddelerde belirttiğimiz, özel kalınlıklardaki taşyünü sandviç panelleri proje bazınada özel olarak üretmekteyiz.


Hacı Lütfi Küçükdeveci tarafından kurulan ve ticaret hayatına başlayan Küçükdeveci İnş. Yangın-Isı-Ses yalıtımlarında mükemmel sonuçlar verir. Cephe de alternatif renk seçenekleri ile estetik bir görünüm elde edilir. MUHTEŞEM olarak tabir edilebilen bir malzeme türüdür.


Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bu çatı örtüsü malzememizi satın aldıktan sonra, nem – rutubet, su akması, sıcak, soğuk tarzı olaylardan kurtulup keyfinize bakacaksınız. Panel malzemelerin iç kısımlarında bulunan dolgu malzemeleri kullanım alanlarına göre farklı özelliklerde olabilmektedir. Etkili kullanımın sağlanabilmesi konusunda cam yünü veya taş yünü malzemelerden panel malzemeleri üretilebilmektedir. EPS Üretim Kapasitesi:120. Trapez Panel Uzun ömürlü, gizli vidalı ve sızdırmazlık sağlamasının yanı sıra, estetik ve ekonomik çözümler sunar.


Cephe kaplamalarında birim ağırlıkları oldukça fazla olduğundan 6-metrenin üstündeki yüksekliklerde dikey yönde montaj yapılacaksa boyuna bini detayları uygulanır. Sandviç Panel Özellikleri. MASTER serisi paneller , sandviç panel montajında kullanılan ba¤lantı elemanlarını, atmosfer etkilerine karşı tamamen örten kep profiline sahiptir. Yangın riskinin yüksek olduğu projelerde taş yünü paneller yaygın olarak kullanılmaktadır. Yalıtım yapılacak yüzeye tespit pimleri sayesinde tutturulur.


Gerektiğinde taşyünü şiltenin yüzeyi saç ile kaplanır. Metapanel web sitesinde çatı, cephe, soğuk depo, trapez ürünlerini inceleyebilir, poliüretan, poliizosiyarurat, taşyünü dolgulu sandviç panel alternatiflerini görüntüleyebilir, daha detaylı bilgi ve satış için bayilere ulaşabilir, bilgi talep formunu kullanabilirsiniz. Polikarbon Levha Polikarbon levha ve sandviç panel uyumlu polikarbon sistemleri talep ölçülerinde üretmekteyiz. Bu kullanuşı çatı ve cephe sandviç panelleri , sac – alüminyum veya poliüretan – eps olabilmektedir. Ayrıca şirketin web sayfasından, referansları olan yapıları görebilirsiniz.


Mineralyün yalıtımlı çatı panelleri aleve karşı gösterdiği direnç nedeniyle yüksek yangın güvenliği istenilen binalarda özellikle tercih edilmelidir. Ana malzeme özellikleri ile paneller birinci sınıf ses emme değerlerini ve iyi ısı yalıtımı sağlayabilir. Aluform, bu konulardaki AR-GE faaliyetlerini de kesintisiz sürdürmektedir.


Taşyünü sandviç panel

Taşyünü çatı paneli , dahili olarak monte edilebilir. Gün ışığından faydalanmak için. H-sistem, gizli vidalı ve geçme sistem) duvar (cephe) paneli. Bu panellerin kaplanması ve döşenmesi oldukça pratik ve kolaydır. Hazır ölçülerde gelen sandviç paneller uygulanacağı yere ölçüleri alınarak yerleştirilir ve sandviç panel aksesuarları olan ürünlerle monte edilir.


Kesilen ve çevrilen her dilim şaşırtılarak panel içine yerleştirilmekte ve böylede panelin basınca karşı dayanımı daha da artırmaktadır. Sunulan sandviç panel , başarılı profesyonellerin gözetimi altında uluslararası standartlara uygun olarak yüksek kaliteli galvaniz çelik, galvanizli çelik, alüminyum kullanılarak geliştirilmiştir. Poliüretan ve PIR Dolgu Cephe Panelleri. Koza Altın İşletmeleri A. Polistiren Dolgulu Cephe Panelleri.


GÜMÜŞHANE Çatı -Cephe kaplama sandviç taşyünü panel montajı tamamlanmıştır. Poliizosiyanurat (PIR), poliüretanın, sandviç paneller için yanmazlık özelliği geliştirilmiş türü. Yapısındaki farklılık nedeni ile daha yüksek sıcaklıklara dayanıyor, yangına karşı performansı daha iyi ve duman oluşumu düşük. Ayrıca, kapsamlı profesyonel servis seçenekleri ile tam teknik destek vermekteyiz. Yüzey kaplaması olarak kullanılan estetik bir malzemelerdir.


Trapezli Çatı Paneli : Soğuk Oda Panelleri : Gizli Vidalı Paneller : Üretilebilir Dolgu Kalınlığı. Yalıtım harika verimliliği, taş yünü çekirdek panelleri genellikle bu binalar yangın-direnci ve akustik fonksiyonlar için kabul sıkışmış. SANDVİÇ PANEL KALİTE BELGELERİ.


Cephe Panelleri PANELSAN mineralyün izolasyonlu cephe panelleri teknik ve estetik açıdan projelendirmelerde kolaylık sağlayacak alternatifler sunduğu gibi, yangına karşı güvenilirliği ile tercih edilen malzemelerdir. Yangına dayanıklı cephe, çatı ve iç bölme duvar uygulamalarında en iyi performansı taşyünü dolgulu paneller sunmaktadır. Panel formunda satışa sunulmuş ve yalıtım uygulamalarında kullanılmaya hazır hale getirilmiş olan taşyünü panel ürünle. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


PANEL SİSTEMLER Yapıyı oluşturan asal sistem elemanlarının, düşey duvarlar ve yatay döşemeler olduğu yapım sistemleridir. Panel sistemler, günümüzde, modern yapı sitemleri içinde oldukça yaygın uygulama alanına sahiptir. Uzman kişiler tarafından SIP panel çalışma sistemine uygun bir şekilde tasarlanan SIP Panel yapıların kullanım ömrü uzun olur, yatırımın geri dönüş zamanı kısalır, hatalar en aza indirilir, kurulum kolaylığı sağlanır, zamandan kazandırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar