22 Mayıs 2015 Cuma

Civata firmaları istanbul

Civata firmaları istanbul

Civata ’da hedef Avrupa’da ilk 5’e girmek. Mimarsinan Çatalca Yolu Üzeri 1. Hemen arayın, ürünlerimiz ve fiyatlarımızla ilgili konuşalım. Cıvata ve somun Kategorisindeki firmaların detaylarına ulaşmak için firma başlığına tıklayınız. Firmamız civata , paslanmaz civata , 3civata , 3civata , acivata , acivata , 3somun, asomun.


Civata firmaları istanbul

Ayrıca bu sektörlerin yan sanayilerine hizmet vermekte olup, benzer sektördeki firmaların standart ve özel bağlantı elemanları ihtiyacını titizlikle yapılmaktadır. Vizyonumuz: Koşulsuz müşteri memnuniyeti. Misyonumuz: Müşteri memnuniyeti ilkesini esas alarak gerçekleştirdiğimiz her işin daha sonraki işlerimize referans olmasını sağlamaktır. FİRMAMIZ, OBEL MARKALI CIVATA , SOMUN VE BAĞLANTI ELEMANLARININ GENEL DİSTRİBÜTÖRÜDÜR.


Bir ucunda başı, diğer ucunda da vida için dişleri açık bir silindir malzemedir. Kullanım olanağı çok yüksek , taşınabilir , küçük kurtarıcı olarak nitelendirilebilir. Bir fiması olan EMTİES bağlantı elemanları san ve tic ltd ni kurmuştur. Yurdun her yanına pazarlama ve dağıtım yapmaktadır. Firma bilgilerini güncellemek veya değiştirmek isterseniz kayıt yenileme işlemi yapmanız gerekmektedir.


Segmentli kalıplar, Perçin kalıpları, Soğuk. Firmamız Enjeksiyon kalıbı, zamak döküm kalıbı, Yedek parça imalatı , Konveyör, Tank, Hazne, Makine tasarım ve imalatı ,. Rehberimize Firmanızı Ekleyin. CİVATA - SOMUN - Turk Firmaları.


Aramalarda sizde yerinizi alın. Bünyesinde Metal Pul imalatı , civata çeşitleri , somun çeşitleri ,segman çeşitleri ,perçin çeşitleri , vida çeşitleri ve zengin bir hırdavat çeşidi bulunmaktadır. Cıvata, vida, somun imalatı Firmaları , Şirketleri. Nace Koduna sahip Firmaların Listesi 1. NANOLAB İş Sağlığı ve Güvenliği Ölçüm ve Analizleri.


Daire: 9-1 İkitelli, Yol Tarifi İl İlçe Mahalle. This is the of Konya - TURKEY based bolt manufacturer, Asil Bolt. Yer: İstanbul , Küçükçekmece. Sanayi Ticaret firması tarafından bağlantı elemanları imalatı yapmak üzere kurulmuştur. Cep telefonu numarası: Müşteri hizmetleri.


NUR CİVİ HURŞİT NEZİR TARAKCI VE ORT. Birbirine bağlanmak istenen ağaç veya demir parçalarının üzerinde hazırlanmış olan deliklerden geçirilerek ucuna somun takılıp sıkıştırılan iri başlı vida. Firmaları civata Şirketleri civata satışı yapan firmalar , civata firmaları ile ilgili genel bilgiler. Tuzla Orhanlı´da Bulunan Ve S. Birmes Toplu İşyeri Kooperatifi Tarafından Yönetilen Birmes Sanayi Sitesi Kurumsal Web Sitesidir. Alfert TARAKÇI ve Uğur BEKTAŞ tarafından kurulan temelli teknik hırdavat san.


Yukarı Dudullu Des Sanayi Sitesi, 112. Ramazan AVCI firma sorumlusudur. En iyi civata firmaları insaatfirmalarim. Dünya çapında bilinen Makita, Stanley, Beta, Knipex ve Kawasaki gibi markaların hırdavatlarından ve malzemelerinden de bulundurmaktayız. Civatalar , somunlar, vidalar, pullar vb.


Altıköşe,somun kapağı, civata kapağı, vida kapağı, plastik kapak. Istanbul kadıköy civata -somun sektöründe faaliyet gösteren tüm firmaların bilgileri harita üzerinde görebileceğiniz firmalar rehberi. Lütfen aramak istediğiniz kelimeyi giriniz. Detaylı arama için tıklayın. Sizde İhtiyacınız Olan Ürünler İçin Hemen İletişime Geçebilirsiniz.


Sefaköy İnşaat - Hirdavatçilar Firmaları Listesi Fibiba. Gelişmelerden haberdar olmak için bültenimize kaydolun. Türkiye nin en büyük cıvata. ATALCA- İSTANBUL - SOMUNLAR, CIVATALAR , ÇİVİLER VE VİDALAR. Somunlar, Cıvatalar, Çiviler ve Vidalar.


Perpa ticaret merkezi b blok kat:no:9okmeydanı İstanbul , Sarıyer. ASM Ajanslar Akaryakıt istasyonları Aktar Baharatçı Alışveriş Merkezleri- AVM Alüminyum alüminyum ferforje Ambalaj Firmaları Ambar,Antrepo Anahtar Çilingir Animasyon 3D Tasarım Anket Firmalar. Firmamız toptan civata ve tüm bağlantı elemanları üretiminde profesyonel ve tecrübeli ekibi ile sorunsuz üretim gerçekleştirmektedir. Fiyatlar civata kalınlık ve uzunluğuna göre farklılık göstermektedir.


CİVTAŞ CIVATA İMALAT SAN. Deri Organize San Bölgesi, Kumpas Ca No: Giriş Kat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar