17 Kasım 2015 Salı

Dişlisiz asansör motoru

Dişlisiz asansör motoru

Bu motor tipleri kullanıldıkları yapılardan dolayı farklı özelliklere sahiptirler. VFD motorlar - Asenkron motor Havalandırma teknolojisi, kontrol tekniği. AKAR ASANSÖR MOTOR MAKİNE 6kg. Genel olarak senkron asansör motorları asansör kuyusuna makine dairesi oluşturulamadığı durumlarda kullanılır.


Dişlisiz asansör motoru

Satanlar En Yeniler En Düşük Fiyat En Yüksek Fiyat. EMF Motor , Alman ve Türk ortak yapımı, patentli LiProKa motor prensibiyle dişlisiz asansör motoru üretmektedir. Bu kullanma kılavuzu AKIŞ mıknatıslı senkron dişlisiz motor AK AK AK AK AKve AKmodellerinin tanıtım, kurulum, bakım ve tamir direktiflerini içerir.


Satış Pazarlama ve Satış Sonrası Hizmetiyle müşteri memnuniyeti esaslı hizmet anlayışı ve yeniliklerin takipçisi olarak kendi alanında öncü bir kuruluştur. Akış Akdişlisiz asansör makine motoru ile ilgili teknik bilgi için bizleri arayabilirsiniz. Yani asansörün çalışma süreci için büyük bir önem ifade etmektedir. Motor hareket süresi Sınırlayıcısı : Çalışma kontrol edilir.


Yeni Enerji Tasarruflu Makina Motorlar. Projelerinizi karşılıklı değerlendirip modern ve yenilikçi çözümler için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Makine Dairesinde asansör sistemine ait asansör makinesi ve asansör teçhizatı bulunacaktır. Eko enerji sınıfında üst seviyede yer alan ürünler tercih ederek, yaşanılabilir bir dünya için çaba sarfetmekteyiz.


Nitekim dişlisiz motor sektörü her geçen gün gelişiyor. Binalarda yer sorunu olduğu ve makina odası yapmadan direkt şafta motor yerleştirebilmek için daha küçük motor arayışı başladı. Türkiye’de de asansör sektörü gelişmeye açık olduğu için son iki yıldır bu motorların satışına başladık. Sessiz ve yüksek güç performansı, sağlam yapısı ve Arcode ile optimize edilmiş, kolay kurulum opsiyonu ile yeni ARS Serisi dişlisiz motor. Arkel ilk etapta senede 200.


Basit kumanda sistemleri için kumanda kartı. Bu sürecin en iyi şekilde işlemesi özellikle işletmeler için büyük oranda önemlidir. Tipik dişlisiz asansörden daha yavaş olmakla birlikte, dişli redüksiyonu sayesinde, tekerleği çevirmek için daha düşük güçlü bir motor gerekmesi avantajdır. Lcm Lift Komponent Market asansör kabinleri, asansör motorları , asansör kumanda panosu, yedek parça, asansör kapısı, otomatik kapı, yarı otomatik kapı, hidrolik ünite, asansör butonu, kabin modelleri, tavan modelleri, asansör zemin modelleri, tamburlu motor , dişlili motor , dişlisiz motor satış ve imalatı yapmaktadır.


Eroka Mühendislik, asansörlere has geliştirilmiş olan dişlisiz asansör motoru ile asansörlerin en büyük sorunlarından olan katlar arasında hızlı ilerleme sorununun önüne geçilmektedir. Bilgiler EMF Motor Sanayi ve Ticaret A. Yerli asansör motoru ve ithal asansör motoru olmak üzere birçok alternatif vardır. Motora akuple edilmiş olan elektromekanik fren yüksek güvenlik sağlarken, kabinin kontrolsüz yukarı hareketinde güvenlik komponenti olarak kullanılabilmekte olduğundan kontrolsüz yukarı hareketi engelleyici kayma fren kullanılmasına gerek kalmamaktadır.


Dişlisiz Motor Çeşitleri. Servis ve bakım hizmeti verilmektedir. Diğer dişlisiz makinelere göre daha fazla kutup sayısına sahip olduğu için, hız kontrol hassasiyeti mükemmeldir. Tahrik makinası asansör kabinini üsünde ya da kuyu içinde olabilir. Asansör Makina ve Motorları.


Mıknatıs uyarmalı senkron motor ile tahrik edilen dişlisiz asansör makine- motorları bir çok bakımdan geleneksel sistemlerle kıyaslanmayacak üstünlük ve avantajlara sahiptir. Makine dairesi yapılamayan yerler için özel olarak tasarlanan ve üretilen dişlisiz asansörler konusunda uzman kafromuz ile teslim ettiğimiz durak asansörümüzde terden aydınlatma için led kullandık. DİŞLİSİZ (GEARLESS) CC SERİSİ.


Bu sistemlerde de frenler yaylar vasıtası ile mekanik olarak devrededir. Motora yol verildiğinde frenler açılır, gerilim kesildiğinde frenler devreye girer. Makine dairesi olan ve olmayan tahrik kasnaklı halatlı asansörler için sürekli uyarmalı dişlisiz sürücü. Düz yapı şekli ve asansör kuyusunda duvara montaj imkanı sayesinde en uygun asansör kuyusu ölçüleri elde edilir. Casadoor markası ile otomatik kapı, kabin ve komponent üretimi yapar.


GMV hidrolik ve Savera ray çözümleri ile asansör sektörüne hizmet vermektedir. EVA ekibinin amacı, üretim, mühendislik ve lojistik alanlarındaki bilgi ve tecrübesini kullanarak, pazar ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz etmek ve asansör montajı ve taahhüdü yapan firmalara gerekli olan en doğru çözümleri sunmaktır. Yassı yapı şekli ve tahriki kılavuz raylarına sabitleme imkanı, en uygun kanal ölçüleri sağlar.


Frekans kontrolü ile çalıştıklarından asansörlerin hem verimli hem de maksimum seyahat konforuyla çalışmalarını sağlarlar. Prt, asansör motor , motor , asansör motor çeşitleri, asansör askı sistemeleri, asansör motor gücü, asansör motor markaları, asansör motor fiyatları, asansör motor parçaları, asansör motor parça fiyatları, kayseri asansör motor fiyatla. AE-LIFT asansör motoru sürmek için özel olarak geliştirilmiş bir frekans invertörüdür.


Senkron motor kullanıldığında cihazınıza ilave bir enkoder kartı takılması gerekmektedir. Cihaz Endat, SSI, Biss ve SinCos enkoderleri desteklemektedir. Yoğun bir şekilde asansör kullanılan yerlerde oranında enerji tasarrufu sağlayan rejeneratif ürünlerden yararlanabilirsiniz. Sizlere dişlisiz asansör motoru , kumanda kartları ve rejeneratif ürünler sunan firma ile güvenle konforlu şekilde kullanabileceğiniz asansörlere sahip olabilirsiniz. Periyodik olarak yapılan bakım arızaların azalması ve uzun ömürlü asansör için en önemli çözümdür.


Güvenlik açısından ortaya çıkabilecek zaafiyetler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar