30 Kasım 2015 Pazartesi

Mermer kumlama

Granit ve mermer kumlama sistemlerine ihtiyaç duyduğunuzda kumlama makinelerini sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Makine ana gövde elevatör, seperatör, siklon ve filtre ünitelerinden oluşur. Makinenin çalışma şekli: İş parçaları konveyör bant üzerine konur ve bant hareketi ayarlı otomatik yapılır.


Bombardıman yapan saçmalar makine tabanına. Bu uygulama genellikle zemindeki mermer veya granitin kayma direncini en aza indirmek, zemine farklı ve hoş bir görüntü verebilmek veya beton zeminin üzerine başka bir amaç için yapıştıracağınız nesnenin tam manasıyla zemine yapışmasını sağlamak. GRANİT MERMER KUMLAMA Faaliyet Alaninda Toplam Firma Bulunmaktadir.


Hizmet Verdiğimiz Sektörler. Farklı sektörler,farklı çözümler. Görünüm olarak gayet hoş duran bu granit çeşidi, diğer granit türlerine göre daha mat bir görünüme sahiptir. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Bu sayfada mermer kumlama , granit kumlama işlemi ve kullanılan kumlama makine, ekipmanlar hakkında bilgiler bulunmaktadır. Bunlardan bazıları el işçiliği. KUMSA, mermer kumlama makinaları, sektörün en çok tercih edilen makinalarıdır. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Frankfurt tipi abrasiv takılabilen her makine ile kullanılır. HASSAS KUMLAMA SULU KUMLAMA DOĞAL TAŞ KUMLAMA CEPHE TEMİZLİĞİ YÜZEY KORUMA. Bir çok mermer , andezit gibi alanlarda uygulanabilir. Kesinlikle aşındırma yapmaz ağır lekeler için kesin çözüm ortağınızdır.


Mermer kumlama

Malzemeleriniz yerinizden alınıp, işlendikten sonra yerinize teslim edilir. Birçok projede çalışma fırsatımız oldu. Gerçekten işlerini layıkıyla yapıyorlar. Franfurt tipi takımlarda, çentikleme takımı hariç, diğer elmas rulolar, pleyt tipi olanlar ile aynıdır. Aynı kumlama tekniğinde olduğu gibi sarf malzemesinin yüzeye çarptırılarak yapılan temizlik işlemidir.


Fakat kumlama kazanı daha küçük ve hava ihtiyacı çok daha azdır. Yüzeye daha az zarar verir. Nozul uçları genelde ila dir. Seri üretim parçalarda ve mermer gibi plakalarda sadece bir tek yüzeyin kumlanması istendiğinde bantlı sistem.


Mermer kumlama

Bu tip makinalarda makinanın giriş tarafından parçalar banta yüklenir ve diğer taraftan kumlanmış olarak alınır. Demir Çelik-Metal Döküm Sanayi. Genel ve özel amaçlı türbin imalatımızın yanısıra, türbin yedek parçaları ve servisimizle hizmetinizdeyiz. MAKİNA ALIMLARINIZDA, YERL MALI BELGESİYLE KREDİ FAİZLERİNİZİ DEVLET ÖDÜYOR. ANASAYFA ÜRÜNLER REFERANSLAR GALER İ ÖZMAK HAKKINDA İLETİŞİM.


Mermer kesici kumlama - Koma. Sayfası sektöre ve ürün gruplarına göre sıralar. Yüksek basınçla birlikte yüzeye uygun kum püskürtülerek ilk günkü halini almaktadır. En yeni İtalyan restorasyon teknolojileri ile kumlama , sulu kumlama , hassas kumlama ve mikro kumlama yapmaktayız.


Yeni nesil kumlama makinalarımız yüzeyde tahribata yol açmaz. Ayrıca sulu kumlama , şehir içinde, inşaat ya da binalarda, kumlama metodu ile sıva kaldırma-kazıma, duvar temizleme (boya kazıma-kaldırma), mermer veya benzeri doğal taş yüzeylerde, kumlama ile eskitme yapılacağı zamanlarda tercih edilir. Formu doldurun uzman ekiplerimiz adresinize kadar hiçbir ücret ödemeden gelsin ve ücretsiz keşif yapsın.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Nisan tarihleri arasında Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi. Kumlama işleriniz profesyonelce yapılır. Bizi Sosyal Ağlardan Takip Edin.


Sosyal ağlara bağlanarak, firmamızla ilgili bilgileri takip edin. Kumlanmış, yıpratılmış, alevli ve oluklu yüzey efekti sağlar. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Uygulanmış yüzeydeki mermer doğaltaş ve traventenleri en geliişmiş teknoloji ve makinalerle silim, parlatma, cilalama, kumlama ve eskitme uygulama alanında müşteri memnuniyeti olarak en iyi hizmeti yapmaktır. Natural Stone silica, mermer temizliği, mermer silimi, mermer parlatma, cilalama ve mermer koruma işlemlerini tecrübeli ekibimizle gerçekleştirmekteyiz. Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi’ndeki kendi tesislerimizde fason kumlama , vibrasyon, polisajlı yüzey hizmetleri ve kumlama makineleri, vibrasyon makineleri, yedek parça ve sarf malzeme satışı ile faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar