8 Ocak 2019 Salı

Duvara gergi tavan

Gergi Tavan , Germe Tavan , Barisol Tavan , İstanbul Gergi Tavan , Alman ve Fransız Menşeili Öztaş Yapı Dekorasyon Germe Tavan Ürünleri, Gergi Tavan Fiyatları,. Sarıyer ilçemiz için hazırlamış olduğumuz gergi tavan modellerimiz ve gergi duvar modellerimizin montajını birinci sınıf işcce. Gergi Tavan , isminden dolayı yalnızca tavanlarda kullanılan bir ürün düşüncesi yaratıyor olsa da, gerçekte bu durum oldukça farklıdır. Aslına bakacak olursanız Gergi Tavan farklı dokuları ve yüzey seçenekleri ile yüzeyleri kaplayan bir membran ya da film uygulama sistemidir.


GerPen Gergi Tavan ’ın yanı sıra yine duvar ve tavan dekorasyonlarında farklı dekoratif aydınlatma ürünleri sunmaktadır. Gergi Tavan montajında, özel olarak üretilmiş alüminyum profiller kullanılmaktadır ve ilk aşamada bu profiller duvara monte edilir. Gergi Tavan montaj profilleri duvara monte edildikten sonra PVC membran ( gergi tavan kumaşı esnek kaplama) malzemesi ısıtılarak genleştirilir ve profillere takılır.


Soğumaya bırakılan PVC membran. Dijital baskı gergi tavan sistemi ile tavanlar ve duvarlar artık daha şık daha modern ve daha estetik olabilir. Bu sayede gergi tavana uygulanan baskı solvent içermez. Solvent baskı ile yapılan baskı sadece Tabela ve brandalarda kullanılmaktadır. Yaşadığımız mekanlarda, çalıştığımız ortamlarda, işletmelerde de çok sık karşımıza çıkan gergi tavan hem fiyatı hem de şık tasarımlarıyla değişik zevklerin.


Yaşam alanlarını keyifle kullanmak , sıradanlıktan uzaklaştırmak , orjinal fikirlerinizi duvar ve tavanlarınıza yansıtmak GALAKSİ GERGİ TAVAN ile mümkün olup , zengin ürün yelpazesi ile hayal gücünüzün yanında size eşlik ederek , en orjinal çözümleri sunar. Dünyaca ünlü PONGS kumaşları, DESCOR, AKUTEX, SILENCIO Türkiyede. Kampanya ve gelişmelerden haberder olmak için e-bültenimize kaydolun.


Gergi duvar sistemi, alçıpan duvarlara uygulanabilir, çevre dostu, kolay monte edilebilir, aydınlatma olarak kullanılabilir, kötü görünen malzemeleri ortadan kaldırır, estetik ve kullanışlıdır, düşük maliyetli ve ekonomiktir ayrıca gergi duvar fiyatları için bizimle iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. Ankara gergi tavan firması Gergitek Gergi Tavan olarak beğendiğiniz bir resmi isterseniz duvar kağıdı olarak basabilir isterseniz gergi tavan uygulaması yapabiliriz. Gergi tavan kataloğumuzda yer alan projeleri görünüleyin. PGT Yapı İç Mimarlık olarak yılı aşkın tecrübemizle sanatımızı uygulamaya dönüştürüyoruz.


ZÜM ORTAKLARIMIZ Bizi Sosyal Medyada Takip Edin. LED aydınlatma hizmetler vermektedir. Yapılan her türlü uygulamalarda sınırsız tasarım projelerinde yaptığımız tavan ve duvar uygulamaları ışık sistemi ile görselliğini en güzel bir şekilde ön plana çıkarmaktadır.


Gergi Tavan sisteminde Türkiyenin önde gelen üreticilerinden olup sektörünün en hızlı büyüyen firmaları arasında yer almaktadır. Duvar Kağıdı Uygulamaları. Mengüç İnşaat Büyük ve küçük tüm projelerinizde profesyonel alçıpan asma tavan , gergi tavan , karkas, camyünü, taşyünü, ahşap tavan , ahşap duvar sistemleri ile hizmetinizdedir.


Duvara gergi tavan

Gergi Tavan Sistemi sadece tavanda değil , duvar ve dekoratif amaçlı olmak üzere yapılabilir ve her şekile girebilir. D Decorium firmasının resmi web sayfası! DÜNYANIZA DEKOR KATIYORUZ.


Kaliteli ürünleri, tecrübeli personeli ve duyarlı şirket anlayışı ile dünyanıza başka bir bakış getiriyoruz. Doğal malzemeler kullanılarak imal edilen duvar kağıtları, kolay uygulanabilirlik, su bazlı olmasından dolayı kolay silinebilirlik. DUVAR KAĞITLARIMIZ SOLMAZ, SARARMAZ VE KOLAY, KOLAY YIRTILMAZ. Her çeşit Gergi Tavan modeline yönelik siparişler, kendi atölyemizde alanında uzman.


Dekoratif gergi tavan sistemleri için uzman ekiplerimiz ve kaliteli işçiliğimizle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Estetik bir aydınlatma ve dekorasyon çözümü olan gergi tavan , tasarımlarınızda farklı form ve görüntülerle hem duvar hem tavanda estetik bir uyum sağlar. Metal Asma Tavanlar istenildiği takdirde özel renklerde üretilmektedir. Akustik Kurulum yapıldığı ortamdaki ses akustiğine ciddi oranda katkı sağlar. Firmamız iç mimari projelerde, tavan ve duvar dekorasyonu konusunda gergi tavan sistemleri platformunu kullanmaktadır.


Innovatif gergi duvar ve tavan sistemlerimizi yenileme ve onarım işlerinizde, ya da sadece herhangi bir konut veya ticari alanı güzelleştirmek amacıyla kullanabilirsiniz. Sadece günümüzdeki şıklığıyla değil tarihten bugüne değin gelişimiyle de incelenmesi gereken gergi tavan sistemleri dünyanın ilk tavana özel dekorasyon çeşidi olarak bilinmektedir. Ankara Germe tavan sistemleri, hemen hemen her ortamda uygulanabilir. Ankara gergi tavan sistemleri, ışık ve tasarım detayları ile yaşam alanlarında, üst düzey görsellik ve estetik bir görünüm yaşatır.


Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir. DEKOGER HAYALLERİNİZİ DEKORA YANSITIR. Alçıpan havuz içine veya tavana direk uygulama yapılacaksa, gergi tavan uygulama kotundan 2cm daha yukarıdan minimum 20x20mm kutu profil ile çerçeve hazırlanarak tavana veya duvara sabitlenir. Hazır gergi tavan avantajları. Tavan tipi klimalar tavan yüksekliğini düşürdüğü için işletme sahiplerine problem çıkartmasına rağmen bunu gergi tavan uygulayarak bertaraf ettik.


Hem siyah lake gergi tavanın yansıma özelliği ortama derinlik katarak ortama şık bir görüntü verirken tavan yüksekliğini de düşürmeden bir çözüm sunmuş olduk. Halı-Pvc-Laminat Parke-Lamine Parke-Granit zemin. Cezbedici, şaşırtıcı, rengarenk, kıskandıran, farklı, benzersiz duvarlar oluşturmak artık kolay. Galaxy Gergi Tavan görsellerinden veya kendi arşivinizden seçtiğiniz fotoğraflar ile duvarlarınızı boydan boya kaplayabilirsiniz.


Duvara gergi tavan

Kumaş şeklinde kullanılan gergi tavan sistemlerine ise çok daha eski zamanlarda rastlanmıştır. Malzemenin esnek bir örtücü olarak kullanılabilmesi boyutlu uygulama tasarımlarına izin verir. Adana ve tüm Türkiye geneline, yerli ve ithal duvar kağıtları, germe ve gergi tavan sistemleri, 3D zemin ve duvar kaplamaları, perde ve parke çeşitleriyle satış ve uygulamamız mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar