18 Ocak 2019 Cuma

Lamine

Lamine

Laminalar genellikle ön dişlerde uygulanan çok ince porselenlerdir. Fiziksel yapıları güçlendirilen porselenlerin, bu sayede çok ince yapılmaları sağlanmıştır. Merbau,sapalli lamine parke,iroko lamine parke,doussie gibi son zamanlarda en çok tercih edilen lamine parke renkleridir. Bu ağaçlar egzotik ağaçlar olduğu için fiyatları buna göre değişim göstermektedir.


Klasik dekorasyona sahip olan bir mekanda daha çok kızıl renkli lamine parkeler tercih edilmektedir. Ahşap lamine parkeler strip, strip, plank gibi çeşitlere ayrılıyor. Bu çeşitlerin her biri kendine has özellikleri ile diğerlerinin arasından ayrışıyor. Doğanın bize sunduğu en güzel armağan… Doğallık, çekicilik, sadelik, özgünlük ise ağacın kendine özgü karakterlerinden sadece birkaçı… Peki ya siz, parkenizin hangi karakteri yansıtmasını tercih edersiniz? People need to wake up from this slumber.


Detaylı uygulama bilgileri için lütfen Shingle Uygulama Kitapçığı’na veya ambalaj üzerindeki uygulama bilgilerine bakınız. Bunun dışında farklı kalınlıklarda lamine cam talep edilmesi durumunda, laminasyon makinelerinde özel üretim yapılabilmektedir. Hayalinizdeki Parke İçin. Firmamız, kalite ve konfor unsurlarını ön planda tutarak, zemin çözümleri ve uygulama alanın da seçkin firmalarla çalışarak satış ve uygulama yapmaktadır.


Diğer dislerimde dudaklarımın altında kaldığı icin olduğu kadar uzun gözükmüyor. Aklımda lamine uygulaması var. Yani dişlerimin hepsine lamine yaptırmıs olup hem daha uzun hemde istediğim boyutta olmayan dislerim tam boyutunda olur diyorum.


Halk arasında yaprak porselen olarak dile getirilen lamine (laminey), laminate olarak bilinen lamine porselen kaplamalar Diş yapısında görünümünüzü etkileyen bozukluklarda uygulanan son derece estetik bir uygulamadır. Genellikle sorunlu olan ön dişlerde kullanılan bir yöntemdir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Her parke parçası diğer parçalara uyması için özel girinti ve çıkıntılara sahiptir. Bu yüzden lamine parkeler hızla döşenir, döşendikten sonra ayrıca cilalanmaları gerekmediğinden de hemen kullanılmaya başlanabilir. Dişlerin ön yüzlerinde hafif seviyede aşındırma yapıldıktan sonra ince bir tabaka porselenin dişlerin ön yüzlerine yapıştırılması işlemidir. KPS LAMİNE PARKE KPS MEŞE PLANK. Temizlik yaparken öncelikle lamine parkenin üzerindeki büyük parçaları bir süpürgeyle ya da elektrikli süpürgeyle alınız.


Lamine Parke ve Uygulama Esasları. Sonrasında ılık iyi sıkılmış bir bezle kirleri temizleyiniz. Ağır kirler, lekeler, kuvvetli bastırılarak silindiğinde çıkar.


BÜYÜK MEKANLAR, BÜYÜK ETKİLER. Laminat “sıkıştırılmış talaş üzerine reçine emdirilmiş kağıt baskıdır”. Parke olarak değil, parke alt başlığında kullanılan güzel görünüşlü bir kaplama malzemesidir. Porselen Lamina PORSELEN LAMİNA. Estetik problemlerde, kimi biçim bozukluklarında, görünümü bozan renk problemlerinde, kalıcı renk problemi oluşturan unsurlarda lamine diş tedavisi kalıcı bir çözüm sunabilmektedir.


Dişlerin arasındaki boşlukların orantısız olması, estetik görünümü bozması da lamine ile düzeltilebilir. Her türden kullanıcının isteklerini karşılayabilecek kapasitede olan bu ürün geleneksel zemin kaplamalarından aşağıdaki avantajlarıyla ayrılır. Birinin diğerinden daha iyi olduğunu öne süren yaklaşımlar. Bu sebepten dolayı barkod yazıcınızın direkt termal yöntemine uyumlu olması gerekmektedir.


Lamine

Morparke dünya markalarını istanbul mağazasında teşhir etmektedir. Tamamı 1m uzunluğunda yapısal ahşap. Tasarımı ile baş döndüren gösterişli mekanlara ilhan verin, yaşam alanlarının elegan sunumu! Mekanların Soylu Parkesi. Barlinek Treasures Masif Parkeler.


Uzak Doğu Masif Parkeler. Plaka haline getirilmiş iki plaka camın iki tarafında yapışkanlı bir folyo ile birleştirilmesi ile oluşur. Ancak masif parke gibi defalarca sistre cila işlemi yapılabilir. Cila işlemi hava sıcaklığı Cº’nin altına düştüğü zamanlarda başlatılmamalıdır.


Daha sonra otomatik olarak, alt ve üst kırması yapılır. Otomobil, otobüs ve kamyon gibi trafikte kullanılan araçlarda lamine ön cam sürüş emniyeti açısından standart ve mecburidir. Tekstilde, baskıda ve daha birçok sektörde laminasyon işlemi uygulanır.


Bu uygulamayı kullanırken hangi ürünün laminasyon uygulanacağı ve laminasyon yöntemi ya da derecesi oldukça önemlidir. Your browser not supported. Please use a newer browser.


Art floor Art Floor Sun NCErguvan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar