9 Ocak 2019 Çarşamba

Otomatik kapı motoru

Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru ,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres. Turnike ve Kartlı Geçiş Sistemleri. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Otomatik kapı motoru

Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Hayatımızın birçok alanında değişik tür ve yerlerde kapılar kullanmaktayız. Binalar, iş hanları, bahçeler, garajlar, hastaneler ve çok daha fazla sayabileceğimiz noktalarda sürekli bir takım kapılardan geçmekteyiz. Otomatik bahçe Kapı Motoru. Bft, Nice, Faac Ve Somfy Yetkili Bayii.


Nice otomatik kapı sistemleri ve bariyer sistemlerinde yıllık tecrübemiz ve profesyonel ekibimiz ile sizlere yardımcı olmaktan gurur duyarız. Kullanım sıklığı fazla olmamalıdır. Zincirli kepenk motorları çok ağır yükleri taşımak için tasarlanmıştır. Uzaktan kumanda el vericisi çoğaltılabilir.


Otomatik kapı motoru

Genellikle bahçe kapıları için tercih edilen dairesel kapı sistemleri, uygulamanın gerçekleştirileceği alanın koşullarının ve ihtiyacın kapasitesinin doğru bir şekilde belirlenmesi sonucunda gerçekleştirilmesi gereken projelerdir. Firmamız otomatik kapı sınıfında bulunan otomatik kapı , seksiyonel kapı , garaj kapısı , fotoselli kapı gibi. Birçok ürün ve hizmet sunmaktadır. Servis bölümlerimiz olan otomatik garaj kapısı motorları , seksiyonel kapı motorları , otomatik kepenk servisi, dairesel kapı motoru servisi, kanatlı kapı motoru servisi,kollu bariyer servisi, fotoselli kapı servisi, mantar bariyer servisi, bahçe kapısı motoru servisi gibi tüm otomatik kapı motorlarına servis hizmet vermekteyiz. Yana kayar fotoselli kapı : Kapıyı açan özel motoru sayesinde, açma ve kapama işlemleri otomatik şekilde gerçekleşmektedir.


Fotoselin kapsama alanı hemen giriş kısmıdır. Tam karşısına geçtiğiniz zaman fotosel sizi görür. Dorsis otomatik kapı sistemleri olarak otomatik -fotoselli cam kapılar , yanakayar bahçe kapı motorları ve dairesel açılır bahçe kapısı motorlarının satış ve uygulamalarını yapmaktayız. Motorun çalışma süresi kontrol kartı üzerindeki timer devresinden ayarlanabilmektedir.


Henüz sınır switchlere ulaşmamış kapıda , motorun olası sıkışmalarda sürekli enerji altında kalmasını engeller. Bu kategoride otomatik kapı sistemleri motorları ile ilgili açıklamaları bulabilirsiniz. Sürgülü Yanakayar Kapı motorları kampanyası.


Bahçe Kapısı Motorları Tümü. Kapıların ağırlığına göre belli motorlar kullanılır. Motorların çekim gücü ne kadar yüksek olursa kapılar o kadar hızlı açılır.


Bu yüzden kapının ağırlığına yetebilecek bir motor seçilmelidir. Elektromekanik dişli motora sahip metreye kadar camlı fotoselli otomatik kapı sistemidir. Pass Yarı yoğun kullanım için kol uzunluğu maksimum veya metreye kadar olan elektromekanik bariyer sistemidir. Kanatlı tip otomatik kapı mekanizmalarında virgo sq 200kg mafsallı kapı motoru akıllı teknolojide imal edilerek her ihtiyacınıza uygun bir model olarak beğeninize sunulmaktadır.


Yaklaşık projemizde otomatik kepenk, fotoselli kapı , panjur, garaj kapısı ve bahçe kapısı motoru ürünlerinin hizmetini aldık. Zamanında hızlı çözümlerle projelerimiz de vazgeçilmez firmalar arasındadır. Başarılarının devamını dilerim. BFT Motor DEIMOS 8F QUICK. Birbirleriyle uyumlu Hörmann garaj kapısı ve bahçe kapısı motorlarının her ikisini tek kumanda ile çalıştırabilirsiniz.


Otomatik kapı motoru

Tüm otomatik kapı motoru ürünlerimizde kampanya başlamıştır. Maksimum 30mt Mesafe Aralığında Çalışmaktadır. Vdc - Vdc Çalışma Voltajı NO (açık devre) ve NC (kapalı devre) olarak farklı kontak seçeneği vardır. Beta Kapı , Temelleri Beta Motor A. Uzun yılların tecrübesi ve kalifiye personelleri ile satış sonrasında da destek sağlayabilmektedir. Geçmişten beri kullanılan kapılar zamanlar gelişim göstermiş ve daha kolay kullanılabilir seviyeye gelmiştir.


Gimes otomatik kapı sistemleri bursa ve endüstriyel kapı , hangar kapı ,mega kapı ,fotoselli kapı ,branda kapı ,garaj kapısı , yukleme rampaları vb hizmetimiz vardır. Son derece önemli olan bu parçalar kapı motoru sistemlerinin çalışmasını sağlayan elektronik bölümlerdir. Yana Kayar Kapı Motoru , Ray üzerinde kayan ve genellikle tek bir kanatın olduğu kapılarda kullanılan.


Ekstra indirimli fiyat. Tvet Kumandalı Oto Merkezi Kilit Volt Carub 20. Günümüz teknolojisinde Toplu konutlar, apartmanlar, villa vb. Güçlü Motor ve Redüktör yapısı ile ağır kapıları rahatça hareket ettirebileceğiniz bir settir. Motor sargısında bulunan termik sayesinde aşırı ısınmalarda motoru devre dışı bırakır.


Bu sayede motor uzun yıllar çalışmasına devam eder. OTOMATİK KAPININ ADI SOYADI REFİK AYDIN! Seksiyonel Kapı Motorları Fiyat Listesi. Kontrol Üniteleri Fiyat Listesi.


Hata bulma fonksiyonu ve ayarlama işlemleri kontrol ünitesi tarafından otomatik olarak gerçekleştirilir. Dairesel Kapı Fiyat Listesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar