26 Nisan 2019 Cuma

Buhar kesici malzeme

Malzemeleri sene önce 5. Bina yapımı sırasında beton nemli ve taze olduğu için nem alma işleminin mutlaka yapılması gerekmektedir. Duvar da buharı geçirmediğinde, yeterli havalandırma da yoksa, duvarlarda da böyle buhar yoğuşmaları oluşuyor. Konu aslında epey karışık. DuPont, Fotovoltaik (PV) alanında en geniş malzeme portföyünü sunmakta ve solar modüllerin üretilmesi için en önemli sekiz. DuPont daha fazla koruma sağlamak için etkili bir iç astar olarak çalışan buhar kesici su yalıtım örtülerini geliştirmiştir.


Levent İzolasyon Pazarlama A. Firmalar (4) Panele Ekle. Yangın Dayanımlı Ürünler. Matkap Uçlu Vida - Civata. Zorlu Koşullara Karşı tasarlanmış olan BAŞAT BUHAR DENGELEYİCİ NEM BARİYERİ( BAŞAT 9BAŞAT 11BAŞAT 130) VE BAŞAT BUHAR KESİCİ (REFLEKTİF) örtüler. Binalarda kiremit ve shingle gibi eğimli çatılar, siding, endüstriyel metal çatılar ve giydirme cephe sistemleri için vazgeçilmez bir su yalıtım malzemesidir.


IZOTEQ AL NEM BARİYERLERİ – BUHAR KESİCİ Ürün Özellikleri. Uygulamaları: Binaların duvarlarındaki su buharına karşı bariyer ve hava girişine karşı koruma olarak kullanılır. Su buharı için kusursuz yalıtım filmlerdir bariyer.


Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunar. MALZEME ADI MALZEME DETAYI AMBALAJ BİLGİLER. Borular ile delinen su yalıtımı veya buhar kesici örtüler sızdırmaz hale getirilmelidir.


So ğuk su boruları ısı yalıtımlı olmalıdır. Polietilen folyo, polipropilen taşıyıcı örgü ve alüminize polietilen katmanlardan oluşur. GEBAUDE ALU BUHAR KESİCİ (REFLEKTİF).


Koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alarak nem bariyeri sektöründe çözüm üreten ve paylaşan bir. Hava ve buhar kesici örtüler. Su geçirmez ve korozyona uğramaz şeffaf polyester folyo ile kafes yapılı polietilen folyo arasına yerleştirilmiş alüminyum tabaka.


Buna karşılık μ değeri yüksek olan kapalı gözenekli ısı yalıtım malzemeleriyle yapılan soğuk tesisat yalıtımlarında ise buhar kesici malzeme kullanılmayabilir. Yüksek buhar difüzyon direnci nedeniyle fazladan buhar kesici malzeme gerektirmez. E-Byangın sınıfında yer almaktadır.


Kullanılacağı ortamın gerektirdiği (çatı, duvar, döşeme) yoğunluk derecesine uyacak şekilde üretilmiştir. Ayrıca su yalıtım membranı altında yoğuşma ve hava kabarcıklarını önlemek için yapı betonu ve ısı yalıtımı arasına bir buhar kesici gerekir. Ters teras çatı, ısı yalıtımını su yalıtım membranının üzerine yerleştirerek bu problemleri çözer ve membranı binanın iç kısmındaki sıcaklığa yakın bir.


Mantolama malzemeleri , su yalıtım malzemelerinin yapıştırma sıcaklığına dayanıklı ve rijit ise (Taşyünü) su yalıtım malzemesi doğrudan mantolama malzemesi üzerine uygulanabilir. DELTA-Temel duvarının korunması, drenaj ve yalıtım sistemleri. Su yalıtım örtüsü, yalıtım veya çatı tahtası ile direkt temas halinde olacak şekilde serilmeli, gergin olmalı ve baskı çıtaları kullanılarak sabitlenmelidir.


Buhar kesici malzeme

Etkili bir hava ve buhar kontrolü katmanı (AVCL), nem ve iç mekan iklimini yönetmeye yardımcı olarak temel iç bina koruması sunar. Doğru malzeme seçimi ile yaşadığımız mekanlarda yangın güvenliğini sağlamaktadır. Yoğuşma riskinin bulunduğu durumlarda ısı yalıtım katmanının iç tarafına buhar kesici örtü uygulaması yapılmalıdır. HAVALANDIRMASIZ ÇATILARDA ISI YALITIMI.


Buhar Kesiciler ve Buhar. Isı yalıtımını delip geçen tüm borular mutlaka yalıtılmalıdır. Eğer bu tip malzeme soğuk yüzeyli boruları izole etmek amacıyla kullanılırsa su veya buhar izolasyon malzemesinin hava boşlukları tarafından kolayca emilebilir. Bu durumda izolasyon malzemesini çok kısa sürede tahrip eder. Bu nedenle, buhar kesici kullanılmalıdır.


Buhar kesici malzeme

DELTA-MAXX-X, dolu tanelerinin çarpma etkisine de dayanıklıdır. Soğuk su boruları ısı yalıtımlı olmalıdır. Daha sonra şiltenin folyolu yüzeyinin her iki kenarında bulunan cm’lik payları sayesinde mertek alınlarına zımbalama veya çivileme yoluyla tespit edilir. Kendinden folyolu olması sebebiyle ayrıca buhar kesici kullanmaya gerek kalmaz.


Uygulama sonrası malzeme üzerine yük konulmamalı, üzerinde yürünmemelidir. Uygulamada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, buhar kesicinin mutlaka İzopor Levhaların sıcak tarafa bakan yüzüne gelmesidir. Duvar ve tavan iç yüzeyine buhar kesici malzeme yapıştırılır, bunun üzerine İzopor Levhalar tespit edilir.


Sd=2-metrelik buhar geçiş direnci ile kontrullü olarak fazla buharı keser. Su ve buhar kesici yalıtımı malzemenin üst ve alt kısımlarına uygulanır. Ayrıca çok kaliteli malzeme ve işçiliğe gereksinimi vardır ve bina fiziğine uygun değildir. Ters çatı sisteminde su yalıtım malzemesi, Roofmate SL levhaları tarafından yukarıda sayılan etkilerden korunmaktadır. Ayrıca buhar kesici ve koruma betonu gerektirmez, toplam detay maliyeti düşüktür, uygulaması ve işçiliği.


Kimi zaman malzemenin yüzeyinden beklenen özellikler açısından malzeme yetersiz kalabilir. PVD) ya da “kimyasal buhar yoğuturma” (CVD) tekniklerine ihtiyaç duyulmaktadır. TOPLAM DIŞ DUVAR KALINLIĞI : 1mm.


Derz yerleri özel bant ve bitirme malzemeleri ile kaplanarak eksiksiz düz yüzeyler elde edilmektedir. Tüm dış duvar iç ve iç duvar yüzeyleri bitirme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar