2 Nisan 2019 Salı

Note 3 parmak izi okuyucu var mı

Bu, hem cihazın kilidinin gerçek sahibi tarafından güvenli bir şekilde açılabilmesine, hem de parmak izi sayesinde güvenli şekilde alışverişlerin yapılabilmesine imkan sağlayacak. Yada daha ucuza Note almak mı daha doğru bir seçim olur yoksa daha yeni olan Note almak mı ? Bu sayede cihazın ekran kilidini açmak çok daha pratik olacak. Flash var ) Ön Kamera: 3. Ve kullandığım sürece konuşurken sesim karşı tarafa sanki tüneldeymişim gibi gürültülü gidiyor. La cihaza kötü diyenler arkadaşlar aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok parmak izi okuyucu , kamera , tasarım.


Bu özelliğin açık mı kapalı mı olduğunu kontrol etmek istiyorsanız aşağıdaki adımları deneyin. Ekran kilidi tipini seçin 3. Daha sonra sizden parmağınızı parmak izi okuyucu alanına parmağınızı koyup işlem tamamlanana kadar beklemenizi isteyecek. Bazı telefonlar adet, bazıları adete kadar parmak izi ekleme seçeneği sunmakta. Doğru bir şekilde bu işlemi yaptıktan sonra sizden bir de ikinci bir güvenlik için şifre isteyecektir. Bunu yüz tanıma ve parmak izi okuyucu gibi yöntemlerle de geliştirebiliyorsunuz.


Altta parmak izi okuyucu sensör var ona tıkla ve normal tarama butonuna basın. Sonra çıkan ekranda saniye sizi bekletecek ve size sonucu gösterecek. Sonuç ekranın resmini bizimle paylaşırmısın.


Açılışa parmak izi koydum aydırda yine sorunsuz kullandım. Uygulama gizleme yok eski telefonlarda bile var bu telefonda olmaması inanılır gibi değil. Uygulama ekran döngüsü yok yani sürekli sola çekerek ilk uygulama sayfasına gelinemiyor. Geçiş efektleri yok diğer ekrana kaydırırken sadece düz. Merhaba note parmak izi okuyucuyu özel modda kullanıyordum.


Ben bu teknolojiyi nedense ekranın herhangi bir yerine parmağımızı koyduğumuzda açmasını bekliyordum. Tüm ekrana birleşik bir parmak izi. Bu ise şu anki hali ile bile çok iyi.


Parmak izi okuyucunun ön yüzünde olan telefonların mutlaka 4. Zira daha büyük ekranlarda bu bölüme erişmek gerçekten bir işkence haline geliyor. Parmak İzi Okuyucu : Var - Çift SIM Kart: Var - FM Radyo: Yok. Kolaylıkla bulabilirsiniz. Cihazın ön tarafında ana ekran tuşu ve bu tuşta parmak izi okuyucu sensör yer alırken ekran çerçeve oranı da 72.


Bu konu da bilgisi olan var mı ? Bir ziyaretçimiz Galaxy note parmak izi okuyucu yedek parolayı unuttuğunu ve nasıl açabileceği konusunda yardım istemiştir. Telefon sanki parmak izi okuyucusu yokmuş gibi davranıyor. Yani parmak izi ekleyemiyorum da bastıgımda ana ekran tusu tıtremıyor da. Bildiğim kadarıyla kapasitif tuş var mı da bu yüzden ekranın altında temas eden kısmı kontrol edip test ederler aksi durumda ekran değişim durumu.


Ama parmak izi okuyucu sayesinde telefon hem hızlı hemde zahmetsizce açabiliyorsunuz. Eğer parmak izi okuma teknolojisini destekleyen bir telefonunuz var ise size nasıl aktif hale getireceğinizi anlatalım. C: HP notebook ta parmak izi okuyucusu olan var mı ? Akıllı telefon daha tanıtıma çıkmadan sızıntılarıyla gündemden inmiyor. TL peşin fiyata ay taahhütlüde aylık TL den başlayan fiyatlarla müşterilerle buluşuyor.


Huawei Nova üstün tasarım ve teknik özellikleriyle Türk Telekom mağazalarında 1. A Prime cep telefonu, telefonunuzu cebinizdeki birtakım şeylerden koruyan Corning Gorilla Glass koruma özellikli 5. Arkadaşlar telefonum Asus Zenfone Laser (ZE550KL) modeli. G bağlantı desteği var mı ? Biliyorsunuz ayarlarda parmak izini kayıt ederken, en fazla seçenek veriyor. Redmi Note modeli yine fiyatı ile ses getirecek gibi görünüyor. Teknoloji konusu altında soruldu. Uygulamanın kullanılabilmesi için Android Marshmallow ve tabi ki parmak izi okuyucu içeren bir telefona sahip olmanız gerekmektedir.


Kamera, işlemci, metal çerçeve, biometrik okuyucu gibi farkları var. Farklı telefonlarda uygulamanın çalışma hızı ve özellikleri değişiklik gösterebilmekte. WhatsApp parmak izi kilidi yeni güncelleme ile gelebilir!


Siri nasıl sessize alınır? Personelin parmak izi tarama sistemi ile mesai kontrolünün yapılması durumunun, temel hak ve hürriyetler içerisinde sayılan özel hayatın gizliliği ilkesi kapsamında kişisel bilgi veya kişisel verilerin alınması kavramları içinde değerlendirilmesi gerekmektedir. Samsung Galaxy Note hard format atma. Sizce güncelleme yapılmalı mı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar