26 Nisan 2019 Cuma

Ev içi raylı kapı sistemleri

Sürgülü kapı bahçe ve iç mekanı birbirine bağlayacaksa hem içeriye hem de dışarıya uygun bir malzeme tercih edilmeli. Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var? Tavandaki rayla çalışan sistem ender bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.


Kapıdaki daire şeklindeki desen de çok estetik. Ev döşemelerinizde artık kapı açılır mı? Bu tarz soruları sormaya sürgülü kapı sistemleri sayesinde son vereceksiniz. Bireysel ve çeşitli uygulama olanakları.


Ahşap ve metal kapılar için GEZE manüel sürme kayar kapı sistemleri GEZE, ahşap veya metal kanatlı işlevsel ve görsel olarak çekici manüel sürme kayar kapı sistemleri , mekân bölücüleri veya başka hareketli öğeler için birbirinden farklı donanım çözümleri sunar. Araç kontrolüne göre açılan kayar kapılar , trafik oluşumunun önüne geçecek hızda bir sisteme sahiptir. Sürgü sistem kapılar tamamen özel imalattır. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir.


Yukarıdaki fotoğraflarda sırasıyla duvar dışı ve duvar içi sürgü kapı modelleri görülmektedir. Camlı eleman doğrudan dış kasa profiline bağlı olduğu için minimalistik bir görünüm yaratır. Duvar içi çalışan sürgü kapı örneği. Tek raylı sürme eleman hangi sistemi seçtiğinize bağlı olarak duvarın içine de girebilir. Raylı Kapı modelleri, Raylı Kapı çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Akıllı Sıralama Filtrele. Ev Dolap Raylı Sonu Braketi Destek Tutucu 19mm Dia adet. Ankara Ev Tadilatı, İç Dekorasyon İşleri;. Dekorasyon tarzına uygun canlı renklerin ve desenlerin yanı sıra en çok tercih edilen sürgülü kapı sistemleri cam ve ahşap olan tasarımlardır. Raylı Pantolonluklar Gardrop Asansörleri Led Işıklı Gardrop Boruları.


Tavandan Askı İçin Çelik Halatlar Tavandan Askı için Misinalar Tavandan Askı İçin Üst Aparatlar. GEZE işlevsel, görsel olarak öne çıkan ve yüklenmelere dayanıklı manüel sürme kayar kapı sistemleri için birbirinden farklı çözümler sunmaktadır. AYARLI ÇİFT YÖNE YAVAŞLATICILI. Bunlar planlamada geniş tasarım özgürlüğü ve esneklik sağlamaktadırlar. Duvara entegre edildiği için takılıp çıkarılması da oldukça basittir.


Yüksek Kaliteli Ahşap Sürgülü Kapı Sistemi Üreticilerini Ahşap Sürgülü Kapı Sistemi Tedarikçilerini ve Ahşap Sürgülü Kapı Sistemi Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. JHK- İzoleli Panel Ahşap Çerçeve Ayna İç Sürme Kapı Sistemleri. Bina ve işyerleriniz için her türlü raylı , sürgülü ve otomatik ferforje bahçe kapıları yapıyoruz.


PASLANMAZ KORKULUK SİSTEMLERİ. Cam kapı sistemleri , sürgülü, manuel ve otomatik kapı seçenekleri ile ev , ofis, işyeri gibi mekanlarda hayatınızı kolaylaştıran şık ve modern kapı modelleridir. Cam kapılar , bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar. Talep edilen ölçülerde servis kapısı , kanatlı kapı ve raylı kapı uygulamaları yapılmaktadır.


Yağlı boyalı, galvaniz veya elektrostatik polyester boyalı seçenekleri mevcuttur. Raylı kapı çözümleri Onur çit sistemleri ile en çok talep edilen hizmetlerden biridir. Kullanım alanları ise: Raylı kapı sistemleri özellikle bahçe kapıları için tercih edilmektedir. Ev içerisindeki ses ve ısı izolasyonunda da yine iç kapıda kullanılan malzeme önemli rol oynar.


Amerikan kapı modelleri camlı olarak kullanıldığında daha iyi sonuç verirken, yatak odası için camsız kapı çeşitleri öneriliyor. Ayrıca ev küçükse açık renkli kapılar daha ferah bir görünüm oluşturuyor. Yana Kayar Raylı Kapı Sistemi.


Genel olarak raylı bir sistem üzerinde bulunan ve kayar bir biçimde açılan kapılara raylı kapı sistemi denmektedir. Bu kapı sistemleri çoğunlukla bahçelerde kullanılmaktadır. Yanakayar” kapı sistemi olarak da adlandırılan bu kapılar , istenilen uzunluk ve ağırlıkta yapılabilmektedir. Uzaktan kumandalı ve manuel kullanılabilen sistemler pencere ve garajlar için konforlu bir kullanım sunar. Otomatik Raylı Tente Kullanıldıkları alanlar genellikle kafe ve restaurantlardır.


Veranda gibi bahçeye açılan mekanların kapatılması için kullanılırlar. Albero Raylı Dolap sistemlerinde, ihtiyaçlarınız ve isteğiniz göz önünde tutularak, asansör askılık sistemleri , takı ve kravat askılıkları, çekmece, aydınlatma gibi iç ünitelerle tasarlanır ve standart bir elbise dolabından çok daha fazla faydalı ve kullanışlı hale getirilir. Ev İçi Sürgülü Kapı Modelleri İç Mekan Oda Kapı modellerimiz toplamda model olup model Amerikan Panel Kapı , Laminant Kapı , Akordiyon Kapı , Sürgülü Kapı , Katlanır Kapı , Lake Kapı , Mobilya Kaplama Kapı gibi ürünlerden oluşmaktadır.


Bu kapılar sayesinde ev veya ofisinize dilediğiniz. Kaliteli sonuçları içinde ferforje raylı kapı sistemleri içinde bizlere internet üzerinden ulaşarak kaliteli olan ürünleri de bulmanız mümkün olmaktadır. Sıra dışı tasarımların adresinde arzu ettiğiniz ürün için kısa süreler de kesin olan sonuçları bulacak ve tam istediğiniz için sizlere hizmet vereceğiz.


Bu Pin, Burçin Düz tarafından keşfedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar