27 Ağustos 2019 Salı

Yüzer döşeme

Yüzer döşeme

Bu uygulamanın amacı, kat arası döşemelerde, Insulawool döşeme levhası ile bir tampon katman yaratarak, üstteki şapın ( yüzer şap) alttaki beton döşeme ile temasını kesmek ve yüzer şap üzerindeki ayak sesi, eşya çekme sesi, vb. RÜN TANITIMI : Basma mukavemeti gerektiren ve yük taşınabilmesi, ses yalıtımı, titreşim ve yangın mukavemeti gerektiren alanlar için üretilmiş çıplak taşyünü levhadır. Taşıyıcı sert yüzey üzerine bir cam yünü şilte ya da sert poliüretan veya genleşmiş polistiren tabaka konur.


Yüzer duvarlar ve asma tavanlar izolasyonu tamamlayan en son kısımlardır. Ses ve titreşimin mümkün olduğunca azaltılmasının istendiği durumlarda, odaların içinde ikinci bir oda (box in box) yapılması tavsiye edilmektedir. Bunun ilk basamağı bir yüzer döşeme oluşturmaktır. PLATIN 1serisi, yüzer şap betonu altı kullanılan döşeme yalıtım levhasıdır.


PLATIN serisi mükemmel bir ısı yalıtıcısıdır ve yüzer döşemede iletilen darbe sesinin taşıyıcı kirişlerden binanın tamamına yayılmasını engellemek için de kullanılmaktadır. Balcıoğlu Şirketler Grubunun tescilli markasıdır. Geçmeli döşeme ve yüzer döşeme işlemi HARO mantar zemin – Tutkalsız, her zaman kolay, tam oturacak şekilde ve hızlı döşenir! Top Connect sistem ile döşemek çok kolay. Baf Control zemin ürünleri, Şap altı, Parke – Seramik altı ve mekanik oda yüzer döşemeleri sistemleri ile farklı detaylarda, gereksinimlere göre zemin darbe izolasyonu çözümleri sunar.


C de eritilerek elyaf haline getirilmesi ve fiziksel özelliklerini geliştirmek için den az miktarda organik bağlayıcı eklenerek pişirilmesi ile üretilir. Daha sonra döşeme kaplamasında meydana gelebilecek darbe ve titreşimin duvarlar vasıtasıyla komşu mekanlara geçmesine engel olmak için, kaplama üst kotuna göre belirlenecek kalınlıkta, levhalardan kesilerek elde edilen şeritler tüm döşeme etrafınca yerleştirilir. Binaların kat aralarında, şap altında, zeimn döşemelerinde kullanılan ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlayan inorganik yapılı taşyünü plakalardır. Binaların doğal zemine oturan döşemelerinde zemin betonu atılmadan önce zemin suyuna ve rutubete karşı su yalıtımı yapılır.


Yüzer şap döşeme uygulamaları için kullanılabilecek bazı malzemenin özellikleri şöyledir. Levhaların yüksek mekanik mukavemeti her çeşit ve eğimdeki uygulamalarda, taşıyıcı döşemelerin üzerinde ve hareketli yüklerin altında, kat aralarında kullanılmasını mümkün kılar. Rulo ambalajlarda piyasaya sunulur. Sanayi tesislerinde -Proses ekipmanlarında -Kalorifer kazanlarında -Baca izolasyonlarında -Kalorifer kazanlarında -Büyük çaplı borularda -Gemi tesisatında Yüksek sıcaklığa maruz kalan sanayi ekipmanlarında ısı, ses, yangın yalıtımı sağlar.


Yüzer döşeme

Su itici özelliğe sahiptir. Bir yüzü sarı veya siyah camtülü kaplı sert camyünü levhadır. Isı ve ses yalıtımı amacıyla kat aralarında, yüzer şap altında, taşıyıcı döşemelerin üzerinde ve hareketlerin altında,Darbe sesi yalıtımı ve ses yalıtımı amacıyla düz ve eğimli teras çatılarda, yüzer şap ve kaplamaların altında kullanılır. Bina zeminlerinde, zemin suyu ve rutubete karşı yalıtım yapıldıktan sonra yüzer döşeme levhaları sebest şekilde döşenir, levhaların üzerine su geçirimsiz bir örtü uygulandıktan sonra şap dökülür ve üzerine istenen zemin kaplaması uygulanır. Yüzer Döşeme Sistemi ile ilgili tüm yapı malzemeleri için hemen tıklayın!


Shrink paketler halinde piyasaya sunulur. Zemin rutubete karşı yalıtımlı hale getirildikten sonra levhalar serbest olarak. Tek tipte üretilen yüksek yoğunluklu kaplamasız taşyünü levhadır. PE shrink ambalajlarda satılır. Kaplamasız taşyünü plakadır.


Yüzer döşeme

Binaların zemin döşemelerinde, iki kat arası döşemelerde, titreşim kaynağı kaideleri altında ısı, ses ve titreşim yalıtımı amacıyla kullanılır. Asansör ve merdiven aralıklarında - Bölme duvarlarda - Komşu duvarlarda kullanılır. Doğalgaz Faturanız Cebinizi Yakmasın Petek Bakımı Yaptırın Faturanız Azalsın Evini Isıt Kampanyasını Kaçırma! Yüzer sistem lamine parke uygulamasında Nem tutucu bariyer ve şilteyi serdikten sonra döşeme yönüne karar verin.


BAF GAP GENEL ÖZELLİKLER. Aklınıza takılan konuları sorun, birlikte cevaplayalım. Teras alan uygulamalarında su ve ısı yalıtımı ürünleri pakete ilave edilmektedir. Autocad (Detaylar) Belgeler. Wooler Platin - Yüzer DöŞeme Levhası.


Yükseltilebilir döşeme ayaklarının yapıştırılma ve döküm zorunluluğu olmadan sertbest döşenmesi ile inşaat sürecinde işten ve zamandan tasarruf sağlanır. EPA YALITIM - Tüm Hakları Epa Yalıtıma aittir. Yüzer döşeme ayaklarıyla klasik inşaat görüntüleri ortadan kalkacak. Yüzer şekilde döşemede laminat hiçbir şekilde sabitleme, örneğin vida, yapıştırıcı vb.


Zemin sadece kendi ağırlığı ve yüzey üzerine etki yapan sürtünme kuvveti ile alt zemine bağlanmaktadır. Bir telefon kadar yakınınızdayız. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Online sipariş verilebilir. TasarıK2Y Mimarlık Ltd.


Yüklenici: Meydan Ortak Girişim Grubu Uygulama Alanı: Bursa Meydan Alışveriş ve Kültür Merkezi Projesi Serbest Döşeme Sistemi Uygulayıcı Firma: Armada Yalıtım San. Türkiye’nin en genç mineral yün üreticisi TECHNOWOOL, ürün kalitesi ile rakipleri arasından hızla sıyrılmış, 1 müşteri memnuniyetini ilke edinmesi ile Türkiye’nin tercih edilen taşyünü üreticisi olmayı başarmıştır. Binalarda ısı, ses ve yangın yalıtımı için kullanılan yanmaz, kaplamasız, uzun ömürlü taşyünü levhalardır. Kayan laminat parke döşeme. Kullanım Alanları: Kat aralarında, açık geçit üzeri döşemelerde ve binaların zemin döşemelerinde kullanılır.


Kurulumdan önce, malzemenin kurulacağı odada yaklaşık saat bırakılmalıdır - laminat paneller her zaman odanın mikro iklimine uyum sağlamalıdır. Yüksek kaliteli bir yüzer döşemenin en önemli şartlarından biri, tabanın düzgünlüğüdür. Genel Gürültü İzolasyonu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar