22 Ağustos 2019 Perşembe

Yana açılır kapı motorları

Yana açılır kapı motoru LineaMatic. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. YANA KAYAR KAPI MOTORLARI FİYAT LİSTESİ. MOTORLU KEPENK SİSTEMLERİ VE ÖZELLİKLERİ.


Yana açılır kapı motorları

Tüm yana kayar kapı motoru setleri sevk edilmeden önce fotosel bağlantıları yapılıp test edilmekte, elektronik bağlantıları yapıldıktan sonra sevk edilmektedir. Fiyatlarımıza KDV Dahil Değildir. BFT DEIMOS BT A 6OTOMATIK GARAJ KAPI MOTORU KIT.


Uygulanan motor vasıtasıyla aracınızdan inmeden kapınızı açmanızı sağlar. Stark kapı motoru 6kg kadar kapılar için kullanılır. Dahili motor sargısı termik koruma. Sürücü kurulumu, manüel programlama. Elektrik kesilmesi durumunda manüel konuma alınarak elle açılır.


Motor gücü ve engel algılama hassaiyeti ayarlanabilir. Otomatik Kapama özelliği mevcuttur. Orta yoğun kullanıma uygundur. Anten, Flaşör lambanın üzerinde yer almaktadır.


Sistemin otomasyonu 8kg kapasiteli yana kayar kapı motoru ile sağlanır. Bir İtalyan firması olan Nice otomasyon ürünleri, Nice otomatik kapı güvencesi ile sizlerle. Yana kayar ve dairesel açılır bahçe kapısı sistemleri. Doğru projelendirme ile bahçe kapı motorunuzu. BlocK BariyeR Sürgülü yana kayar açılır bahçe kapı motorları tamamı ithal kaliteli motorlarla otomasyonu sağlanıp malzemeler uzun süre çalisan emniyetli, saglam dayanıklı teknoloji kullanir.


Tek bir sonuç gösteriliyor. Sayın firma yetkilileri, Ben Kartal Hürriyet Mah. Demka yetkili servisiniz aracılığı 1. TL’ ye bir adet Robus 6model yana açılır kapı motoru alınmış ve montajı adı geçen yetkili servisiniz tarafından yapılmıştı. Motor Motorlu garaj kapıları Hayat harekettir Yukarı açılır kapı , Seksiyonel kapı , Kanatlı kapı , Stor kapı. Somfy seçtiğiniz kapı türü ne olursa olsun yeni ve mevcut garaj kapılarına kolayca entegre edilebilen motorlu sistemler sunar.


BFT,NICE, DORMA, Yanakayar bahçe kapısı , Bahçe kapısı Otomasyonu, bahçe kapısı motoru , fotoselli kapı , fotosel, garaj açıcı, kontrol ünitesi, elektronik. Herhangi bir temasa, itmeye ya da güç uygulamaya gerek kalmadan, fotoselli entegre yapı sayesinde hareket algılayarak, şifreli, kart ile veya avuçiçi algılamasıyla otomatik kapı açılır. Bu emniyet sistemi istenmeyen kazaların oluşmasını önler. Bahçe kapısı motorları müstakil konutların bahçe girişlerinde, fabrika depo gibi işletmelerin anagirişlerinde, apartman veya site türü binaların otopark girişlerinde özellikle. TWINGO yana açılır geleneksel kapılar için üretilmiştir.


Yana açılır kapı motorları

TWINGO ile olduğu gibi yana açılır garaj kapılarını da otomatikleştirebilirsiniz. SARMAL KEPENK MOTORLARI Quiko sarmal kepenk motorları hem evler hem de endüstriyel ihtiyaçları için en uygun çözümdür. BFT yana kayar bahçe kapısı motorları ile özellikle alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve sanayide ihtiyaç duyulan geniş girişler için ağır kapılar kurmak mümkündür. OTOMATİK FOTOSELLİ YANA AÇILIR CAM KAPI SİSTEMLERİ.


Bft, Nice, Faac Ve Somfy Yetkili Bayii. Kontrol ünitesi üzerindedir. DAİRESEL AÇILIR BAHÇE KAPILARI. Apartman , site , villa otoparkları için hem güvenlik hemde rahat kullanım imkanı sunar. Tek komutla, kanatlar birbirinden bağımsız olarak hareket eder açılır ve kapanır.


Yana açılır kapı motorları

Kapı kanadı olarak 1cm. Mevcut giriş kapısının açılımına göre dairesel veya yana kayar olarak çeşitlenmektedir. BFT, SOMFY motorlar kullanılır. Tek kanat genişliği m ve maks. Motora , kanadı çıkarmaksızın erişilebilir.


Fotoselin kapsama alanı hemen giriş kısmıdır. Tam karşısına geçtiğiniz zaman fotosel sizi görür. Max, yana açılır kapılar için emniyetli, elektromekanik rediktörlü bir motordur. Kişisel ve endüstriyel kullanım için dizayn edilmiştir.


Bahçe kapısı motorları ve fotoselli kapılar başta olmak üzere kapı kumandasından panjur motoruna kadar çok geniş ürün portföyüne sahip satış sitemizde kendi markalarımız. Bir yeraltı motoru ve bir kontrol ünitesi içeren görünmez, sessiz motor. Sanatsal değeri olan geniş antika kapılar için ideal çözüm. Konfor ve güvenlik için derece açılır kapı sistemleri.


GEZE derece açılır kapı sistemleri, özellikle kapının manüel olarak açılmasının çok külfetli veya pratik olmadığı yerlerde girişi kolaylaştırmaktadır. Bunlar mutlak güvenliğe sahip, sade ve modern tasarım. Güvenlik Dedektörlerinde KAMPANYA ! Ditec DAB10 V DC dişli motoru ve kodlayıcı yönetimli kinematik sayesinde kapı hareketinin her durumda güvenli ve güvenilir olmasını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar