14 Kasım 2019 Perşembe

Şeffaf folyo baskı

Şeffaf folyo baskı

Bu nedenle Bidolubaskı’nın online ve organize matbaa avantajını kullanarak en kalitelisini, hızlıca ve uygun fiyatlarla bastırabilirsiniz. Kullanımının rahat olması ve uzun ömürlü olmasının yanında, uygun şeffaf folyo fiyatları ile sunulması sayesinde tercih edilir. Arka yüzeyinin yapışkanlı olması bu folyo baskı çeşitinin tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biri olmaktadır. Beyaz boya kullanılmamaktadır. Bu sebeple, şeffaf folyo baskıda üzerindeki baskı da şeffaf olacaktır.


Şeffaf folyo baskı

Epson Ecosolventte folyoya basılan bu etiketler sudan ve güneşten etkilenmeme özelliğiyle dış mekan da yıla kadar dayanabilme özelliğine sahiptir. Kullanım yerine göre üzerine çekilen laminasyon ve basılan baskı tekniğinin iç mekan ya da dış mekan olması folyo baskı fiyatlarını etkileyen hususlardır. Standart olarak kullanmış olduğumuz folyolar parlak yüzeye sahip ve kalıcı uygulamalar için uygundur. Solvent bazlı dijital baskı ile gerçekleştirilen ürünler yıl boya solmama garantisine sahiptir.


Standart üretimlerde şeffaf ve beyaz folyo olarak farklı çeşitleri de. Cam ve pleksi yüzeylerde yapıştırması kolay olduğu için uygulanır. Yapıştırılacak alanın temiz ve tozsuz olması gerekmektedir. Kullanımı uzun ve rahat olan bu folyo çeşidi, arka yüzeyinin yapışkanlı olması sebebi ile tercih edilmektedir.


Şeffaf folyo baskı

Sipariş Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Reklam malzemeleri adresiniz. TL Vergiler Hariç: 436TL. Cast folyo araç giydirme işlemlerinde kullanılır.


Transparan folyo olarakda adlandırılır. Sepetinizde ürün bulunmuyor. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Laminasyon,koruyucu Kaplama Folyosu ,laminasyon,laminasyon folyosu ,lamine etmek,laminasyon folyo ,unifol laminasyon,oracal laminasyon,uzakdoğu laminasyon,uv korumalı. Folyolar genel itibariyle esasen ince yapılı bir malzemedir ama cast folyo baskı tekniğinde kullanılanlar ortalamadan çok daha ince olan folyolardır.


Son derece ince bir yapıya sahiptir ama bu incelik, dayanıksız olduğu izlenimi yaratmamalıdır. Folyo stickerda beyaz bir zemini olmaz. Kendinden yapışkanlı olan bir ürün olduğundan baskı uygulandığı alanda güzel görüntüsünün yanı sıra kaliteli olması ile de dikkat çekmektedir. Su, nem, toz, ve buhar gibi etkilerden yıllarca etkilenmeyecek, düz ve temiz herhangi bir yüzeye rahatlıkla uygulanabilen pvc renkli folyolar uygulama alanlarına göre çok çeşitlere ayrılmıştır.


Yükleme yapmadan önce, lütfen dosya ebadının sipariş verecek olduğunuz ebatta olmasına dikket ediniz. PVC esaslı bir malzemedir. Genellikle cam ve tek renk zeminlerde uygulanır. Normal bir cama buzlu cam görüntüsü vermek için kullanılabilir.


Dijital baskıda beyaz renk kullanılamaz. Normal folyolar tabelalarda ve cam vitrinlerde, cephelerde ve yönlendirmelerde kullanılır. Bar, cafe, mağaza ve şirket duvarlarinizida duvar kağıdı gibi süsleyebilirsiniz. Diğer folyo türleri gibi kendinden yapışkanlı özelliktedir. Tıpkı cam üzerne işleme yapılmış gibi görünmektedir.


Bu fiyat listesi metre ve üstü içindir. Kargo ve nakliye alıcıya aittir. Metrajlı siparişleriniz için özel fiyat isteyiniz. Uygulama ve montaj fiyat listesine dahil değildir.


Baskı fiyatlarımız atölye teslimidir. Bit SSL sertifika ile güvenli ve hızlı ödeme kolaylığı. Yapışkanlı folyo , karbon folyo , duvar posteri ve yapışkanlı folyo çeşitleri ile modelleri online alışveriş sitesi Folyosepeti. Cam yüzeyde arka kısmına ışığı net şekilde almaktadır.


Fiyatlandırılması mcinsinden yapılmaktadır. Duratrans baskı baskı yapılacak alanın arka tarafında kesinlikle ışığın kullanıldığı yani içten aydınlatmalı ışık geçirgenliği yüksek şeffaf bir alan üzerine yine ışık geçiren malzemelerin kullanıldığı baskı türüdür. Baskes Şeffaf folyo dijital baskılarınız ücretsiz tasarım, kargo fırsatı ve kredi kartına taksit seçeneğiyle. Mat yüksek mukavemetli pet transparan şeffaf.


Amacımız müşterilerimizin istekleri doğrultusunda minimum sipariş sınırlaması olmadan yüksek kaliteli baskı ürünlerini uygun fiyatlarda sunmaktır. Cam üzerine şeffaf folyo baskı da yapılabilir. Gelişen teknolojiyle birlikte isteklerinize cevap verebilmek adına son sistem ekipmanlarımızla etiket baskı alanında yıllardır tüm gücümüzle çalışıyoruz. Altın ve gümüş renkli folyolar kullanılmaktadır.


Damla etiket baskıları şeffaf poliüretan malzemeden üretilerek basılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar