27 Mart 2018 Salı

Asansör bakım onarım

TSE Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip olmayan asansör firmalarına, asansörünüzün bakım , onarım ve revizyon işlerini yaptırmayınız. V – ASANSÖR BAKIMLARINDA YAPILMASI GEREKEN İùLER a. Asansör Sistemleri Bakım Onarım Eğitimi Kursu. Hemen Sitemizi Ziyaret Edin! Uzun yıllardır asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamız Yürüyen merdiven ve yürüyen bantların etek fırçalarının üretimini Türkiye’de yapıyoruz.


Asansör bakım onarım

Bu fırçaları isteğe bağlı renk seçeneği ile müşterilerimize yıl garantili olarak veriyoruz. Bu örnek bir ana sayfa bölümüdür. Ana sayfa bölümleri ana sayfanın harici hariç herhangi bir sayfa olabilir, en son blog yazılarınızı gösteren sayfa dahil. Bursa’nın en deneyimli firmalarından.


Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararası düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye mesleki yeterlikler kazandırmak amaçlanmıştır. Tesisinize uygun asansör çözümleri, bakım - onarım teknik servis hizmetlerini, uygun fiyat ve yüksek kaliteyi bir arada sunuyoruz. Eğer bu cihazlara asansör bakımı yapılmazsa büyük can kayıpları yaşanabilir. Bakımlar , aylık ve aylık değişik bakım periyotları ve her ay düzenli olacak şekilde yapılmalıdır. Bakım onarım anlaşmasında geçen ayrıntılara göre belirlenmiş periyodik bakım sözleşmesi hazırlanmalıdır.


Kaliteli işçilik ile ve yılların vermiş olduğu bir özellik olarak sektöründe tanılan bir firma olmanın gururunu yaşamaktayız. Gelişmiş altyapısı ile sistem Kamu İhale Kurumu (KİK) ile birlikte, binlerce kamu kurumunun web sayfasını tarayarak ilanlı ve ilansız ihale duyurularını bulur ve tek bir noktada toplar. Aspera Lift montaj, bakım ve onarım yapmaktadır. AsperaLift İnternet Sayfası yakında açılıyor.


Firmamız bugün yurtiçi ve yurtdışında insan, sedye, yük ve servis hizmetlerinde kullanılan elektrikli ve hidrolik asansörler ile yürüyen merdivenler konusunda müşteri taleplerini CE ve ISO. Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi yerleşkesi bakım - onarım son kontrol işi firmamız tarafından yapılacak. Yeni İnternet Sitemiz Yayında. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve.


Bilgileri ACİL DURUM SERVİSİ. Bizler asansörler , yürüyen merdivenler ve otomatik kapılar konusunda kaliteli bakım hizmetlerimizle sektöre liderlik etmekteyiz. Bakım yapılmayan asansörler arıza verdiğinden, arıza sorunu çok daha büyük olabilir.


Ayrıca marka yada modeli ne olursa olsun tüm asansörlerin , yeniden kurulması ve projelendirilmesi ile alakalı çalışmaları da yürütmektedir. Bakım Ve Onarım , Modernizasyon İstekleriniz İçin Bizimle İrtibata Geçebilirsiniz. TURKLIFT sektöründe lider asansör imalatçısıdır.


Bakım yapan firmaca temin edilecek asansör bakım defteri, yapılacak kontrollerde görevliler tarafından incelenir. Bu defter asansörün varsa makine dairesinde veya bina sorumlusunca kalıcı olarak muhafaza edilir. Eko-verimli asansörler , yürüyen merdivenler, teknik servis, bakım onarım , danışmanlık. Yapılan arıza ihbarı sonucu tamir raporu ile periyodik olarak yapılacak bakım ve onarım ve parça değişim raporlarını yetkili kişi imza atıp kaşe basarak ilgili blok yöneticisine verecektir. Mevcut asansör kuyularındaki, makine dairesindeki, asansör kabin kasaları ve eşiklerindeki, asansör sistemi ve tesisatındaki yapılan, yapılması gereken ve yapılacak tüm bakım ve onarım aşamalarında ihtiyaç duyulacak tadilat, onarım , rötuş, vs.


BEKAS DAİMA KALİTE VE KONFOR. Yöneticilerin asansörlerin bakım , onarım ve periyodik kontrollerinde önemli görevleri ve sorumlulukları vardır. Son birkaç yıldır yapılan düzenlemelerle yöneticilerin “bina sorumlusu” olarak dikkat etmeleri gereken mühim görevleri yönetmeliklerle düzenlenmiştir. Montaj yaptırılan asansörün satış sonrası servis hizmetine de önem verilmelidir.


Hastanemizde insan ve sedye taşımak için kullanmakta olduğumuz asansöre aylık bakım onarım hizmeti alınacaktır. Teklif vermek isteyen firmaların teknik şartnamemizi onaylayarak tekliflerini satın alma birimimize en geç 31. Kaliteli ve güvenilir ürünlerini uygun fiyatla sunmayı hedef olarak seçen yü.


Armak KOERBAKIM Modüler Tabanlı Bakım ve Arıza Onarım , Tamir hizmetlerini içerir. Periyodik bakımın titizlik ile yapılması arıza oranını düşürmektedir. Garantisini verdiğimiz bakımlara rağmen oluşan arızalara anında ve ücretsiz arıza onarım hizmeti verilmektedir. Günümüzde her birey uzmanlaşmış olduğu mesleği yapmaktadır. Astandartlarında gerçekleştiren firmamız, asansörde güvenliğe ve kaliteye verdiği önemin karşılığını müşteri memnuniyeti ile almaktan her zaman gurur duymaktadır.


Konyada üretim yapmakta olan hidoks yıllardır asansör montaj ve servis hizmeti vermektedir. Gebze-Darıca metro hattının. Taksitli ödemek isteyenler için de aya kadar senetsiz, kredi kartsız, kefilsiz taksit imkânı kurumumuz tarafından sunulmaktadır. Bakım sözleşmesi ile sorumluluğumuz altında bulunan tüm asansörler , en verimli ve en uzun kullanım ömrünü sağlayabilmek için düzenli olarak tarafımızca incelenmekte ve gerekli müdahaleler personelimiz tarafından yapılmaktadır.


BAY markası ile müşterilerine kaliteli ve düşük maliyetli ürünler sunmak için çalışmalarına devam etmektedir. Yüzyıl iş dünyasında benzer iş alanları girişimciler tarafından açılmakla ve hedef kitleye birçok. Yücel Ürgine Tarafından kurulan atölyede makine üretimi ile başlayan serüvenine bug.


Tamamı uzmanlardan oluşan teknik ekibimiz kısa süre içerisinde adresinize gelerek gerekli tamir, bakım veya onarım işlemlerini yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar