7 Mart 2018 Çarşamba

Ön cam filmi muayeneden geçer mi

Son olarak cam filmi muayeneden geçer mi ? CAM FİLMİ MUAYENEDEN GEÇER Mİ ? Yönetmelik aynı zamanda ışık iletimini kontrol etmeyi amaçlamaktadır. Aracında cam filmi olan vatandaşlar, bir yandan da cam filmini söktürmeden aracının muayeneden geçip geçemeyeceğini araştırıyor. Tadilat kapsamına girer mi ? Silecekleri çalışmayan araçların muayeneden geçmesi hiçbir. Arabamda en açık ton cam filmi var ön cam hariç tüm pencerelerde.


Kimi yasak dedi kimi serbest dedi. Görüşü engellemeyecek şekilde olanlar serbest dendi. Trafik polisleri ceza kesti sürücüler iptal ettirmek için mahkemeye başvurdu. Gerekli kriterlere dikkat ederek taktıracağınız cam filmleri muayeneden başarılı bir şekilde geçecektir.


Aracım bu şekilde muayeneden geçermi. Yoksa muayeneye gitmeden önce filmleri söktürmem mi gerekiyor. Açıkcası filmler araca çok yakışıyor sökme taraftarı değilim.


Araçlarında bulunan cam filmini resmiyete dökmek isteyen sürücüler, halihazırda bulunan filmlerin ruhsata işletilip işletilmediğini merak ediyor. Peki, cam filmi muayeneden geçer mi , cam filmi ruhsata işlenir mi ? Ancak aracınızda aşırı koyu tonda cam filmi kullanmamanızı özellikle ön camda film uygulaması yaptırmamanızı tavsiye ediyoruz. TL ile 4TL arasında ceza kesiyor. Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Üyelik 17.


Genelde bu tarz far kaplamaları modifiyeciler yapıyorlar ve bildiğim kadarıyla muayeneden geçiyorlar. Sadece Beyaz geri vites lambasını kırmızı. Abart egzoz muayeneden geçermi Vanalı egzoz muayeneden geçer mi Abarth egzoz muayeneden geçermi. Eskiden geçmiyordu ama son birkaç senedir artık cam filmi sıkıntı olmuyor ve hafif kusur olarak geçiyor. Arka camlarda serbest olan cam filmler, tamamen karartmayan oranda belirlenecek.


Ayrıca araçların ön camlarına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılmayacak. Yapılması halinde ise itiraz hakkı kesinlikle oluşmayacak. Türvtürkten randevu almış fakat bir kaç gün öncesinde de önünden geçerken sırada yokmuş bir gireyim geçerse geçer geçmezse yine gelirim dedim ve girdim, oysa bir sürü eksiğim vardı: farın biri patlak, ön cam çatlak, sağ ve sol fren değeri arasında derece fark, ilk yardım çantası reflektör eksik, lpg tankı. Kaç numara cam Filmi serbest?


Cama Film Yaptırmak Yasak mı? CAm filmine ışık geçirme şartı ile serbestlik geldi. ANA SAYFA BLOG Camında çatlak olan araç muayeneden geçer mi ? Araç muayene sırasında cam hasarı kontrolü sadece ön cam için yapılmaktadır.


OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Trafikte yer alan on binlerce vatandaşın aracında bulunan cam filminin, Resmi Gazetede yayımlanarak yasak olduğu duyurusu gerçekleştirildi. Bunun ardından cam filmi ruhsata işlenir mi ve cam filmi muayeneden geçer mi soruları vatandaşların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yerini aldı. Mart kadar araç muayene süreniz olduğu halde Şubat tarihinde aracınızı muayeneye getirecek olursanız ve aracınız muayeneden geçer ise, bir sonraki muayene süreniz aracınız periyodu çerçevesinde Şubat olarak değerlendirilir. Aracın camlarına film çektikten sonra ruhasata işleten ya da ruhsata işletildiğine şahit olan var mı?


Uzun zamandır sorulan bir soruya açıklık getirmek istedim. Arabalara yapılan cam filmi yasal mı? Araçlarda bulunan cam filmi muayeneden geçer mi ? Sorusunu akıllara getiren uygulamanın ardından muayene istasyonlarından gelen bilgilerde de farklı söylentiler hızla artıyor. Kütahya’da araç muayenesi için TÜVTürk araç muayene istasyonuna giden cam filmli aracın muayenesinin onaylanmadığı bildirildi. Genelde hafif kusur olarak karşılaşılan bu gibi durumlarda hafif kusur olarak görülmekte ve araçlar muayeneden hafif kusurlu olarak geçmektedir.


Hafif kusurların neler olduğunu bilmek vatandaşlar için faydalı olacaktır. Araç ön emniyet camına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılamaz. Basit Kontroller Filmi İzleyin ya da Görsele Tıklayın. Basit Kontroller Filmini izleyerek ya da görsele tıklayarak muayene öncesinde yapmanız gereken kontrolleri öğrenebilirsiniz. Geçerli bir Egzoz Emisyon Ölçüm.


Artık çok koyu olmadığı müddetçe hafif kusur sayılıyor. Bir de ruhsata işleme olayı da cam filminin yasak olduğu dönemlerden kalma. Evet, cam filmlerimiz garantilidir.


Renk değişimlerine, solmalara, işçilik hatalarına karşı, tercih ettiğiniz ürüne bağlı olarak ila yıl arasında garanti vermekteyiz. Muayene öncesinde bu adımları tamamladınız. Hali hazırda cam filmi olan ve cam filmlerini yenileme ihtiyacı duyan müşterilerimize bu konuda hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar