6 Mart 2018 Salı

Tuğla teknik özellikleri

Tuğla teknik özellikleri

TUĞLA ’nın üretim tekniği , yangın oluşturucu veya tetikleyici bileşenleri bünyesinden arındırır. TUĞLA , bünyesindeki gözenekler ve delikli yapısı sayesinde ses yutucu özellik gösterir. Isı ve ses yalıtımlıdır;. Bu yönüyle, sıva tutma özelliği mükemmeldir.


Yüksek Basınç Mukavemeti. YTONG ile yapınız yazın serin, kışın sıcak olur. Doğal bims agregalarının yüksek oranda gözenek içermesi nedeniyle blokların ısı iletkenlik değerleri son derece düşüktür. Cam Tuğla duvarların ısı iletim katsayısı ortalama 2. Tuğlalardaki gözenekli yapı küçük hava boşlukları yaratarak, ısı yalıtımını sağladığı gibi tuğlanın hafiflemesine de yardımcı olur.


Kilin doğal yapısında bulunan ısı depolama özelliği sayesinde tuğlalar gündüz bünyelerine aldıkları enerjiyi gece ısı vericiler kapanınca geri verir. Ama gerçekte tuğla kalite yanı sıra yoldaşı seramik, hammadde kullanılan ve üretim kültürü üzerine son derece bağlıdır. Harman tuğla ile örülen duvarlar tuğlanın taşıdığı özelliği sayesinde maksimum seviyede mekanik koruma sağlar.


Diğer tuğlalardan daha uzun ömürlüdür. Erzincan depremi buna en güzel örnektir. KİLSAN TUĞLA SAĞLIKLI ORTAMLARI: Yapılarımızın duvarları doğaya karşı bir kalkan vazifesi görmemelidir. KİLSAN ürünleri ile örülmüş duvarlar, nefes alma özelliği ile yaşanılan mekanlardaki ısı ve nem dengelerini ayarlayarak sağlıklı ortamlar yaratır.


Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalatı yapılmaktadır. Bu yazıda temel özellikleri , özellikleri ve yapı malzemesi türleri hakkında bilgi edineceksiniz. Bims Asmolen Tuğla Nedir ? Seramik tuğlakil cezaları. Tuğla çeşitleri için dikkat edilmesi gereken belgeler: CE Belgesi : CE Belgesi için tıklayınız.


Toprak Sanayi üretim tesislerinde üretilen ve satışını yaptığımız tuğla çeşitleri ve tuğla teknik özellikleri metrekare sarfiyatı ile birlikte aşağıda listelenmiştir. Hesaplarda kul­lanılacak tuğla basınç dayanımı seçimi çok güvenlikli bir tarafta olmalıdır. Toprağın şekillendirme esnasında verilen su, kurutma işlemi sırasında buharlaşması, gerekse toprakların içinde bulunan bitki artıkları,hayvan fosilleri, bazı karbon bileşikleri pişme esnasında malzeme bünyesini minicik. Doğal taş uygulamaların da sürekli sorun hale gelen inşaat kirliliği, toz, çimento gibi pis işleri ortadan kaldırmıştır.


Evcin AKÜ-Fen Bilimleri Dergisi AKU-Journal of Science 2alçı plaka üzerinde düşürülerek plastik kıvama gelmeleri sağlanmıştır. Bu plastik masseler alçı kalıplarda 15x3xcmebatlarında tabletler haline getirilmiştir. Genel olarak silika tuğlalar kok ve tav fırını, fırın kaplama duvarları, ergitme ocaklarında ısının yüksek olduğu bölgelerde kullanılır. Sonuç olarak Tuğla , Brikete karşı maliyet, teknik özellikler ve uygulama açısından daha avantajlı bir duvar kaplama malzemesi olarak gözüküyor.


Tuğla teknik özellikleri

Kullanım olarak da tuğla , mevcut inşaatlarda daha çok tercih ediliyor. YTONG ürünleri, Asınıfı “hiç yanmaz” yapı malzemeleri grubundadır. Yapıda yangın emniyeti sağlar. Kiremitlerde aranan teknik özellikler. Dokusu homojen olmalı, kireç.


Tuğla Fiyatları sayfasına gitmek için tıklayınız. Bu listelerde fiyatların yanı sıra tuğlaların teknik özelliklerini de bulabilirsiniz. Duvarınız için kullanmak istediğiniz tuğla konusunda karar vermenize yardımcı olabilmemiz için, bu linki kullanabilirsiniz. Binada gaz beton, bims blok, tuğla vb.


Teknik Özellikleri GörünüGri renkli toz. EPS levhaların bilhassa duvarlarda iki tuğla. BMS- FULL AUTOMATIC ( TEKNİK ÖZELLİKLERİ ) ÜRETİM.


Mammuthus blok, gazbeton, bims, tuğla , hafif yapı blokları, perlit panel, perlit levha yapı elemanlarının uygulamalarında ve montajı için. Kredi kartlarına taksit ile ödeme. Harpuşta Tuğlaları cm.


Tuğla duvar paneli, Tuğla görünümlü duvar kaplama, dekoratif tuğla duvar panelleri, tuğla görünümlü duvar kaplama paneli. Brique tuğla duvar paneli, fiberglass tuğla duvar kaplama, fiberglass duvar paneli, fiber duvar kaplama, fiber duvar paneli, tuğla görünümlü fiber duvar paneli. ContentsNe tuğla yaparseramik tuğla2. Sınıflandırma ve seramik tuğla alt türlerini içerir. Avantajları ve seramik tuğla dezavantajları2.


Uygulama SahasıNe tuğla yapar? Türleri tuğla imalat yöntemleri ve kapsamı3. Video - tuğlaları neler üretmek3.


Ytong ürünleri, ısı yalıtımı, yanmazlık, sağlamlık ve çevre dostu özellikleri bir arada sunar. Ytong ve Multipor BIM objelerine buradan ulaşabilirsiniz. Antik Beyaz Tuğla : Sade,modern,cafe,restoran,ofis,dekoratif, tuğla kaplamalar, modern dizaynın kültürel tuğla kaplama, fiyatları.


Hammadde kalitesi, teknik özellikleri , model çeşitliliği , tescilli tasarımlar, düzgün kalibrasyon ve 1doğal doku ve doğal renge sahip olması en ayırt edici özellikleridir patentli üretim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar