28 Mart 2018 Çarşamba

Prefabrik yapıların dezavantajları

Sizden gelen talepler doğrultusunda kaliteli bir hizmet anlayışı güden firmamız sektörde hızla ilerleyerek kaliteyi evinize getirmiştir. Malzeme’nin Avantajları : Homojen ve izotroptur. Malzemenin azlığına paralel olarak yapı ağırlığı düşmekte ve nihayetinde yapıya daha düşük bir kesme kuvveti etkimektedir.


Yani daha düşük bir deprem yükü anlamına gelmektedir. Son yıllarda talebin gittikçe arttığı ve inşaat sektöründe önemli bir yeri olan prefabrik yapıların ortalama ömrü yıl kadardır. Yerinde imalat uzun ve zahmetli ve işçilik maliyetleri fazla bir iştir. Modüler yapılardır ihtiyaca göre üretilebilir. Diğer yapı sistemlerine göre daha hesaplıdır.


ANKAVİLLA PREFABRİK Hakkında Bilmek İstedikleriniz ANKAVİLLA PREFABRİK , konutlarınızı Türkiye’nin her yerinde yapabilmektedir. Bunlardan bazıları şunlardır: – Planlaması daha önceden gerçekleştirilip tamamlanmış olduğundan uzun inşaat süreleri yoktur. Yapımları Pratik ve Hızlıdır. Nakledilebilir Olması Büyük Avantajdır.


Estetik ve Kullanışlıdırlar. Amerikan evleri, kabinler, konteynerler, mobil konteynerler konusunda her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırız. Usul usul milletin uyanıp, betondan uzak durması gerçekten sevindirici.


Büyük açıklıkların olduğu sistemlerde diğer yapı malzemeleri ile geçilemeyen mesafeler çelik ile rahatlıkla geçilebilmektedir. Yapının inşaa edileceği yükseklik ve bazı yapı sistemleri dışında doğru ve iyi yapılmış bir tasarımda iskele gereksinimi duyulmadan montaj yapılabilir. Uzmanlar can güvenliği açısından kaliteli malzeme kullanımı ile birlikte iyi bir çelik iskelet ile yapılan prefabriklerin depremde normal binalardan çok aha güvenli olduğunu söylemektedir. Betonarme yapılar sallantıda çatlar yıkılır fakat prefabrik yapılar esner yada kırılır. Sizin için tasarladığımız her ev, sınırsız hayal gücünüzde.


Bütçenize ve isteğinize göre size uygun prefabrik ev modelini seçiyoruz. Son derece güvenilir olan prefabrikler kaliteli malzeme, üstün mimari planlama, son teknoloji ekipmanlar ve deneyimli teknik ekipler tarafından montajlanmaktadır. Ayrıca çevre kirliliğine neden olmayan bir yapıya sahip olması da bir diğer önemli avantaj olarak gösterilebilir.


Hepimizin bildiği üzere günümüzde betonarme yapılardan daha avantajlı prefabrik çözümler her geçen gün daha çok yaygınlaşmaktadır. Tüm maliyetler sözleşme anında belirlenerek sabitlenir. Hafif Çelik Yapı Avantajları. TL olarak fiyatlandırılmıştır. Günümüzde sanayinin sürekli olarak gelişmesi ve etkilerini artık her anlamda hissetmeye başlamamız ile birlikte, artık bizim için istediğimiz kolaylıkları günlük hayatımıza sokmamız mümkün olmaktadır.


Kısa Sürede Üretilir ve Teslim Edilir. Kısa zamanda, hızlı ve çabuk yapılır. Her türlü yerleşim ve kullanım amacına isteğe göre uygulanabilir.


Eğer katı geçmek istenirse çelik ev önerilir. Sağlam, dayanıklı, hafif, yapımı hızlı ve kolay olan yapılar olarak bilinen prefabrik yapılar ülkemizde giderek artan konut sorununa iyi bir çözüm olarak ortaya çıkmaktadır. Hızlı bir şekilde üretimi, nakliyesi ve montajı yapılabilen prefabrik panel sistem binalar tek katlı olduğu gibi iki ve üç katlı olarak da iklim şartlarına uygun olarak tasarlanabilmektedir. Tüm ürünlerim dört mevsim kullanılabilir.


Vizyonumuz, dünyada ve ülkemizdeki gelişen prefabrike yapı üretim ve tasarım teknolojilerini uygulayarak, modüler, hızlı. Ergonomiktir ve taşınabilirler. Konforludur ve birçok imkana sahiptir.


Konut alırken ileride yaşayacaklarımızı yeterince öngöremeden veya hayat tarzımızı tam anlamıyla irdelemeden karar verebiliriz. Yapı ne kadar hafif olursa deprem sırasında o kadar az deprem darbesi alır. Deprem kütle ile kütlede ağırlıkla doğru orantılıdır. Geleneksel inşaat yolları varken ve ortada acil bir durum da bulunmazken, insanlar neden prefabrik yapıları tercih ediyorlar?


Bu sorunun cevabı, prefabrik yapıların sağladıkları faydalara gizli. Yenileme ve bakım giderleri düşüktür. Bu sebeple de yüksek inşaat giderlerinden kurtulmuş olursunuz. Bu tür yapılarda memnun kalınmayan kısımlar isteğe göre değiştirilebilmektedir.


Yapıların Avantajları Nelerdir? Prefabrik Evlerin Avantajları Nelerdir? SerVilla, oluşturduğu blog sayfasında zaman zaman yazdığı makaleleri size sunmaya devam etmektedir. Bu yazımızda yapılarınız için neden çelik konstrüksiyon yapı kullanmanızı, özetle yaptıklarımızı ve sistemi anlatacağız. Planlaması ve üretim aşamaları önceden gerçekleştirilip,tamamlanmış olduğundan uzun inşaat süreleri yoktur.


Günümüzde teknolojinin de son derece ilerlemiş olmasıyla beraber prefabrik yapılar insanlar arasında en çok tercih edilen yapılar arasında yerini almayı başardı. Peki, nedir bu prefabrik yapılar , nerelerde kullanılır, avantajları ve dezavantajları nelerdir? Son yıllarda artan ihtiyaçları göz önünde bulundurarak prefabrik villa ve ev projelerinde kaliteli ve teknoloji zengini evler üretmeye başlamıştır. Genel olarak, prefabrik evler birkaç nedeni için ucuzdur.


Onlar erken tasarım aşaması ve kolaylıkla taşınabilir dan özelleştirilebilir olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar