6 Ağustos 2018 Pazartesi

Balistik plaka fiyatları

Koruma seviyesine ve kalite standardına göre fiyatları ve ağırlıkları değişmektedir. Tek başına plaka taşıyıcılar ile veya balistik yelek üzerindeki uygun ceplere takılarak kullanılmaktadır. Hafif ve ergonidamik bir yapısı vardır balistik gücü çok yüksektir. BALLISTIC HELMET LEVEL III- A. Ballistic Protective Black.


SAVAR KOMPOZİT BALİSTİK MALZEME SAN. Günümüzde balistik zırhlar performans özelliklerine göre sınıflandırılmaktadır. Zırh balistik yelek NIJ seviye altında en iyi fiyat gizli. Yeni varış ordu ceket molle sistemi askeri taktik yelek plaka. Müşteri memnuniyet ve gizlilik esastır.


En uygun ürünlerle, ayrıcalıklı çözümler için her zaman yanınızdayız. Yumuşak balistik koruyucu panellerimiz su, ışık ve hava geçirmeyecek şekilde paketlenerek yeleklerin içine yerleştirilmektedir. En güncel polikarbonat fiyatları burada! Polikarbon levhalar ve beraberinde kullanılacak tüm aksesuarlar bu sayfada.


Balistik Koruyucu Plaka cepleri yer almaktadır. Oluklu Polikarbonat Levha Nedir? Neden polikarbon tercih etmeliyiz? ACAR Bomba Battaniyesi 160x1Seviye IIIA 14.


Stokta mevcut Add to Wishlist Karşılaştırma Listesine Ekle. Yaygın olarak reçinelerle birlikte kurşungeçirmez başlık ve plaka imalatlarında kullanılan, standart haline gelmiş bir. Ama bekleyin, daha fazlası var! Kaliteli güvenilir bir askeri malzeme mağazası arıyorsanız, o zaman varış noktanızı buldunuz demektir. Cumhuriyeti Savunma Bakanlığı balistik yelek projesi, Suudi Arabistan kara kuvvetleri ihtiyacı olan balistik yelek ve diğer ekipmanları projesi, İtalya, Larimart balistik plaka -yelek projesi, Azerbaycan Cumhuriyeti silahlı kuvvetleri balistik yelek projesi, Çeşitli sivil araçların zırhlandırması.


Nurol Şirketler Topluluğu bünyesinde, ileri balistik zırh malzemeleri üretmek ve ileri balistik zırh çözümleri sunmak üzere 1yerli sermaye ile Ankara’da kurulmuş MİLLİ bir kuruluştur. Hucum yeleği fiyatları , Amerikan hucum yelekleri , Polis hucum yeleği , Hucum yeleği fiyatı , operasyon. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. HK33-G3-MİÇİN BALİSTİK PLAKA TAKILABİLİR HÜCUM YELEĞİ.


Kevlar, Seramik hybrit, dyneema, çelik yelek ürünleri. BALİSTİK PLAKA TAŞIMA BÖLÜMLERİÖnde bulunan tokalar sayesinde kolay kuşanmaHer bedene uyarlanabilenLASTİKLE AYARLANABİLİR. Karşılaştırmalarınızda bu mağaza veya bireysel satıcı derecelendirmelerini görebilir, aynı ürün için fiyatları , indirim tekliflerini, ve.


Hem sof hem harp balistik dediğimiz plaka şeklindeki sert ürünleri hem de zırh delici özelliğe sahip balistik koruyucu ürünleri kendimiz üretebiliyoruz. Kurşun Geçirmez Cam, bilindiği gibi oksitlenmeye karşı üstün direnci ile tanınan bir maddedir. Güvenliğinizi sağlamak adına kurşun geçirmez cam kullanmaya karar verdiğiniz zaman Kurşun Camı beraber kullanmanız sizin yararınıza ve daha mantıklı olacaktır. Plaka ölçüleri standart olarak 2x 6cm’dir. BR-Tipleri (bullet-resistance )özellikle balistik dayanım için üretilip kurşun geçirmezdir.


Sertifikayı indirmek için buraya tıklayın. Robot kollarında, otomotiv fikstürlerinde, oto ve uçak koltuk kalıplarında, savunma sanayinde balistik plaka olarak, trim kalıplarında alüminyum plakalar kullanılmaktadır. Etap Kuzey Girişi BUCA-İZMİR. Polis Sepeti farkı ile bulabileceğiniz asker yelek fiyatları oldukça uygun fiyatlar dahilindedir. Amerikada Silah ve Silah Aksesuarları Fiyatları - Duration: 33:55.


Askeri Çanta modelleri, Askeri Çanta çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. ASKERİ HÜCUM YELEĞİ BALİSTİK PLAKA BÖLMELİ. Size özel fırsatlar ve kampanyalardan ilk önce haberdar olmak için bültenimize kayıt olun.


En ucuz Polikarbon Levha sadece burada! Vakum infüzyon Malzemeleri. Prepreg F-Karbon Plaka 3mm. Yüksek sıcaklıkta basınç altında sertleştirilerek. Profesyonel amaçlı yelekler için üretilmişdir Alumina seramiğin paraaramid ile backupl.


Hücum Yeleği modelleri, hücum yeleği markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Tactical balistik file hucum yelek gövdesi 2. Kasataş kasa sanyi ve ticaret a. Yılı başında Ostim Ankara da kurduğumuz firmamızı,teknolojinin son ürünü makina parkurumuzla sizlere sunmaktayız. Firmamızı sizler için kurarken,artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek yola çıktık. Makul süreler içinde temin edilir.


Mantar bariyer sistemleri fiyat , mantar bariyer fiyatları , mantar bariyer ankara. B6-BVe RPG-Roket atar silahlarına karşı mukavim üretilebilmektedir. Binaların çatılarına plaka halinde uygulandığında havan topu veya havadan bombalı taarruzlarda iyi bir bomba kalkanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar