8 Ağustos 2018 Çarşamba

Desenli karo

Ayrıca son dönemde ürün gamımıza eklediğimiz özel seramik pano, el yapımı seramik karo , el yapımı tuğla, desenli seramik karo gibi ürünlerimizle mimari projelere üretim yapmaktayız. Teknik porselen karo , duvar karosu, dekor ve dekofonlarıyla mekanlara uyum ve ahenk katan Adonis Koleksiyonu klasik seramik algısını değiştiriyor. Pikaro, desenli karo çini üretimi konusunda uzmanlaşmış kadrosu ve yelpazesindeki özel ürünler ile yaşam alanlarınızda farkındalık yaratmanıza yardımcı oluyor. Her geçen gün koleksiyonumuza eklediğimiz klasik ve modern desenler ile dünyada tanınan bir firma olma hedefiyle yola çıktık. Desenli yer karosu istanbul.


Desenli karo

Mekanların ruhuna göre desenli yer karolarımızı tasarlayıp, motifleri özenle seçerek mekan uyumunu sağlamaktayız. Karoantik desenli yer karoları, tasarımcılarımız mekana ait özel desenli karo mozaikler tasarlayıp mekana ayrı bir güzellik katılmaktadır…. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. KARO MOZAİĞİN ZAMANDA YOLCULUĞU.


Offices in Frankfurt, London, Istanbul. COMPANY PRODUCTS RESTORATION TECHNICAL PRESS GALLERY. Mekanlarınıza size özel desen ve renklerle değer katmak için bize ulaşın. Fransa’dan tüm dünyaya yayılan, tipik bir Akdeniz malzemesidir. Stoklu Karosiman Karolarda Kampanya!


El yapımı desenli karosiman karolarımızda stoktan seçeceğiniz modellerde kampanyalarımız sizleri beklemektedir. Karosiman desenlerimiz içinden seçeceğiniz model ve renk seçimini bize iletin, karolarımıza bekleme sü. Bu desenlerin çok dikkat çekmesi sebebiyle ev dekorasyonunda daha özenli olmak gerekir.


Seramikteki desenlere uygun eşyalar, tamamlayıcı dekorasyon ürünleri ve duvar renkleri kullanmak gerekir. Tamamen doğal ve sağlıklıdır. Altıgen Serisi Altıgen Serisi el yapımı desenli karo çiniler altıgen formun sağladığı kusursuz yapı sayesinde döşeme işçiliği daha kolay ve hata oranı daha azdır. LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR. Bilecik Pazaryeri İlçesinde işletmeye alınan Granit Seramik fabrikamız, 480.


Desenli karo

Kayrak taşı çeşitlerimiz kayrak ocağımızdan ve desenli karo (rum karosu, çini karo ) çeşitlerimiz kendi imalatımızdan sizlere sunulmaktadır. Yer döşeme, duvar döşeme, el yapımı karo , cement tile hand made tile. DESENLER HER KARODA FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.


CRETSİZ KARGO Teslimat Bilgileri En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Bazı karo desenleri çok renkli olduğundan fiyatları farklılık gösterebilir. Beyoğlu Karo , karo sektörünün öncü kuruluşlarından biridir. Uzman ekibimiz sayesinde ince ve titiz bir el işlemesi sonucunda oluşturulan desenlerimiz silinme olmadan uzun süre kullanılmaktadır. DOĞAYI ŞEKİLLENDİRİYORUZ… Yurtbay Seramik yeryüzünün bu ilk sanatını bugünün zevki, teknolojisi ve estetiğiyle birleştirerek tüm dünyaya sunuyor.


Email: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. Online sipariş verilebilir. Yerduvarseramik ile mekanlarınıza özel desenli karolarımız uygun fiyat avantajı ile ayağınıza geliyor.


Kullandığımız boyalarda kesinlikle dağılma ve renk karışması mümkün değildir. Armada Çini 40XCm Ed 4Besmele Güvercin Çini Pano. Yüksek basınç altında preslenen desenli karoların şerbeti karonun yüzeyine ulaşarak yüzeyde puslu bir görünüm kalmasına sebep olur.


Desenli karo

Dolayısıyla karoların imalattan çıkmış hali son görünümü değildir. Karoların yüzeyine silim işlemi yapmak gerekir. Bu silim işlemi iki şekilde yapmaktadır, dilerseniz atölyede otomatik silim makinesi ile son yüzey işlemleri.


Karosiman yüzyıllar boyunca evlerimizi süsleyen desenli cinilerin en güzel örneğidir. Kişinin zevkini yaşadığı mekana taşıyan tek döşeme ürünüdür. Galata Karo Mozaik, mekanlarınızda renkli, birbirinden güzel karo ve mozaiklerle farklılık katıyor. Yeniliklerden Haberdar Olun! Yeni fikirler keşfedin, E-posta listemize abone olun!


Mutfak, banyo, bahçe ve salon bölümlerinde çok sıklıkla gördüğümüz çini seramik uygulamalarını dilerseniz odalara da taşıyabilirsiniz. Ofis zeminlerinde şık desenli bir yüzey sunar. Karo halılar, hijyeniktir, koku, nem ve rutubet yapmaz, temizlemesi kolaydır. Bu sebeple ofislerde sıkça kullanılır. Antistatiktir, ortamda oluşan elektriği insan vücuduna aktarmaz, insan vücudunda bulunan elektriği topraklar.


Mermer tozu, doğal taş granülleri (agrega), çimento, kum ve doğal renklendiriciler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar